Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwex

przesłanie...

Polecane posty

Gość dziwex

Żal mi Ciebie. Musisz mieć nudne życie, skoro żerujesz na życiu innych ludzi. Kiedy się wyniesiesz z mojego komputera i telef. ? Skoroś taki szczęśliwy to co porabiasz tutaj? Ze swoją kobietą razem sobie piszecie pościki do siebie. - Kochanie, wejdź na kafe! - a Ty to który? - no, Miś kolorowy, przecież ;) - pioseneczkę Ci dodałem na specjalnym f_b graniu godz 4/5/6 rano - dziecko karmisz piersią, że nie sypiasz i napierdalasz w klawiaturę?

Gość dziwex
żyj z całych sił, bez znieczulicy. na komputerowe rozrywki przyjdzie czas na starość. po co młody chłop gnije na forum?

Gość dziwex
i ja CI się kurwa nie pytam jak żyć? !!!! jak już zapomniałeś. ale świetnie sobie poradziłeś. faceci zawsze dramatyzują, a spadają na 4 łapy.

Gość dziwex
jak to było? kilka miesięcy temu : "ta dziwka mnie popamięta, nawet już obmyśliłem zemstę. nawet nie będzie się spodziewać kiedy. krzyżuję paluszki by tylko ją spotkać i popatrzeć w oczy." po ang pisane to było. zemsta Ci się udała, ciesz się. dokonałeś swego.

Gość dziwex
najlepsza zemsta to pranie mózgu, odarcie z prywatności. jednego dnia cukierkowo, drugiego kurwienie. zajebista taktyka. niemalże jak w sekcie. jeszcze biczami wodnymi i halogenami po oczach mi pierdolnij. a do cipy jak w Tybecie, paralizatorem. tulipana z flachy i w odbyt. coś jeszcze ?