Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba ma zabawke a chlop robi

Kobieta majac dziecko odpoczywa a chlop robi!!!

Polecane posty

Gość baba ma zabawke a chlop robi

Dla kobiety posiadania dziecka to zwykla zabawka, jeszcze jak ma dziewczynke to moze ja czesac i bawic sie jak lalka. A dla faceta jest to po prostu ciezka praca bo on musi utrzymac pasozyta, darmozjada, i dalej tak moglbym wymieniac poglady o dziecku. Tylko glupi chlop marzy o tym by miec syna albo dziecko jakiejkolwiek plci. Facet powinien myslec o sobie. Po 1 wazektomia by nigdzie alimentow Po 2 prezerwatywy by nie sprowadzic jakiej choroby Po 3 seks raz na dwa miesiace, im wiecej sportu bedzie uprawial zamiast sportu bedzie lepiej Po 4 zamiast tych 3 punktow proponuje kastracje albo celibat i sam sport.

Gość jako mężczyzna powiem ci że
to są święte słowa. Ja mam 32 lata i nie chce dzieci. Miałem 3 żony i z każdą z tego powodu rozwiodłem się.

Pilnuj dziecka, uspokajaj gdy ma kolki i boli je brzuszek, albo jest chore, wstawaj pare razy w ciągu nocy, nakarm, wykąp, zabaw, zrób pranie, powieś, umyj naczynia, umyj podłogi, pozamiataj, poodkurzaj dywany, zetrzyj kurze z mebli, umyj okna, idź na zakupy z dzieckiem, ugotuj. Miłego odpoczynku ;)

Gość exekutor
jesli dzieci sprawiaja wam taki bol... to faktycznie nie zostawajcie ojcami, to co dl ajednych jest sensem zycia dla innych jest zmora :D, chyba tata cie nie kochał...

Gość i to wiadro po porodzie
biedny mąż na dziwki musi chodzić:classic_cool: luuuudzie, no nie karmcie prowokatora

Gość exekutor
taaak wiadrp po porodzie, bo nie znacie biologi kobiety, po porodzie kobieta ma lepsze doznania podczas penetracji i wynika to z zmian anatomicznych :D

Gość i to wiadro po porodzie
ej, Ty na gorze, weź wpisz w google ironia. jak będziesz miec problem ze zrozumieniem, a tak zakładam, to wklej tutaj definicję, wytlumaczą Ci :classic_cool:

Święta slowa! Baba wypoczywa a chłop zadupca, ja nie mam jąder więc mnie to niedotyczy

jako mężczyzna powiem ci że - hej ja tez nie chce mieć dzieci i z tego powodu odszedł ode mnie facet wiec...jak nie znajdziesz żadnej rozsądnej kobity to wiesz gdzie mnie szukać :)