Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByeByeHollywoodHills

Czy ladne dziewczyny wiaza sie z przecietnymi facetami?

Polecane posty

I odwrotnie? Dowiedzialem sie, ze dziewczyna ktora mi sie podoba(nie znam jej dobrze, czasami widuje w towarzystwie kolezanki i rozmawiamy) powiedziala jej, ze bardzo podobam jej sie. Ona jest bardzo niesmiala i speszona, potrafi otworzyc sie tylko przy kims kogo zna bardzo dobrze:) Ona jest boska:) jej charakter, wyglad no poprsotu wszystko. Ja sam uwazam sie za normalnego faceta a nie jakiegos super przystojniaka. Co prawda slyszalem duzo komplementow o sobie jednak traktuje to z dystansem i bo w sumie mam troche niskie mniemanie o sobie;/

Gość a ile masz wzrostu?
hę?

184 Nie jestem jakos super umiesniony poprsotu wysportowany. Gram w pilke i tenisa pare razy w tygodniu. A co to ma do rzeczy

Gość primo jestes zakompleksiony
secundo każdy ma swój gust, jak z kumplami o laskach gadacie na bank którys sie zachwyca taką co być nawet nie spojrzał ale Twoje zakompleksienie jest wystarczającym powodem, to nie jest "podchodzenie z dystansem" chyba ze dystans jak stąd na ksieżyc

Gość exekutor
raczej szukaja pod siebie partnerow, masz szanse ale mniejsze jednak, nie ma sie co nawet oszukiwac

Gość a ile masz wzrostu?
jak 184cm to możesz się podobać, do tego trochę sportu i jest chłopiec jak malowanie, powodzenia w miłości 😘

Gość exekutor
zreszta zalezy od kobiety...

bo tu panuje poglad ze laski leca tylko na wysokich, obojetnie jaka morda byle wzrost byl a Ty pewnie jestes przystojny ale ciapa

Moze nie zakompleksiony ale dosc niepewny siebie. Chyba mam to z podstawowki jak jakies 15 lat temu mi dokuczali w sumie to sam niewiem. Dziewczyna mi sie strasznie podoba:) No ale...1.5 roku temu spotykalem sie rowniez z bardzo ladna dziewczyna. Jakos musze im sie przynajmniej troche podobac, no niewiem.

Gość exekutor
powodzenia w miłosci ====czyli w seksie :D, bo kobiety poprzez słowo miłosc rozumieja seks, dobry seks, romantycy czesto o tym zapominaja a potem zdziwieni ze ho ho :D

Gość exekutor
laski leca na wysokich wiem to po sobie :D ale tez niektore sie boja tak jakby wiec nioc nie jest powiedziane

Gość exekutor z ciebie pewnie
kolejny znawca co co wieczor wali konia. prawik moze na dodatek? czy jednak byles u dziwki? ale o Twoim intelekcie już świadczy, że wrzucasz wszystkie do jednego worka. lecz nie martw sie, tak jest z IQ u facetow, wiecej geniuszy ale i więcej totalnych polglowków wiec na pewno masz kolegow:)

exekutor " raczej szukaja pod siebie partnerow, masz szanse ale mniejsze jednak, nie ma sie co nawet oszukiwac" Ona jest nizsza, delikatna, taka drobniutka:) Masz szanse ale mniejsze? nie rozumiem primo jestes zakompleksiony bo tu panuje poglad ze laski leca tylko na wysokich, obojetnie jaka morda byle wzrost byl a Ty pewnie jestes przystojny ale ciapa Mam dziwna urode, jednak mam ladne duze usta, ladne oczy i ladne zeby. Mysle ze to moze sie niektorym podobac, chociaz jak kazdy mam niedoskonalosci ktore mnie na kazdym kroku doskwieraja

zaliczanie pustakow nie jest powodem do dumy, no, ale pewnie swoj do swego ciagnie autorze, widac masz takie rysy twarzy co podobaja sie kobietom, ale pamietaj to nie wszystko, żebyś jeszcze charakterek mial cacy i osobowosć

czyli masz zajebisty uśmiech i śliczne oczy i twierdzisz ze jestes przecietny? o_O

Gość exekutor
Skad tyle agresji? kto tu pisze o zaliczaniu? czy kolejny raz potwierdziła sie tez uderz w stoł a nozyce sie odezwa? wyluzuj pochopna ocena a mowi na mnie

Oczy usmiech zeby to nie wszystko. Inne czesci ciala mi dokuczaja troche;/

pochopną?:D tak, jesteś wyjatkowy, ten Twój udawany cynizm, no cudo wyciagam wnioski na podstawie Twojej pisaniny, uznajesz że kobiety chcą tylko seksu i lecą na wysokich, płycej się nie da. ale na kafe idealnie się nadajesz to zrób sobie operacje autorze:D jakby kazdy tak siebie postrzegal ludzie z domu bali by sie wyjsć

operacji nie bede robil. Musze jakos samaocene zwiekszyc. Moze po spotkaniu z ta dziewczyna mi sie uda. Jakos wbije do glowy, ze u niektorych mam szanse:)

Gość A jaki masz charakter
?>? hyy?

Gość exekutor
ale mnie atakujesz, na próżno seksu nie będzie :D, robisz ze mnie teraz cynicznego swiniaka ktory mysli tylko o pieprzeniu... Masz prawo, nie moja wina ze moje wypowiedzi cie bolą, pewnie mają coś na rzeczy skoro sie unosisz i próbujesz jechac po mnie, smiało lubie takie perwersje :D

nie uzależniaj swojej samooceny od jednej dziewczyny, ona moze Cie puścić kantem a Ty masz byc pewny caly czas przede wszystkim masz nie mówic nikomu o swoich kompleksach, nie myslec o nich, z poczatku trudne ale po paru miesiacach wgle nie bedziesz nimi sie przejmowal operacja to żart był...

Gość exekutor
udawany cynizm hehe dobre juz cie lubie :P

nie muszę robic, Twoje wypowiedzi go z Ciebie robią. widzisz, odwaliłeś całą robote, exekutor i sory, domina nie jestem, nie każę Ci moich obcasow lizać

Gość exekutor
kwik :D a ty sie przyznałas ze brakuje ci faceta i dlatego jestes taka opryskliwa, dawno nie czyszczony komin prosze pani, grozi zaczadzenim

spokojna Twoja lysa palka, niczego mi nie brakuje a Tobie pejczyka widać brak, niejedna by Cię nim nauczyła szacunku do kobiet

Gość exekutor
chau chau niedobry piesek oj niedobry hahah

Gość Mam wyjebane fff
Nie ;) Nawet jesli to na krotko ;)

Gość exekutor
dobra narazie, koniec tych pieszczot :P

i co, jeszcze pewnie zawsze sikasz przez zapięty rozporek? zobaczysz, kiedys bedziesz miał pręgi