Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A6W

frywolnaLola jestes tu ? kiedy popiszemy ?

Polecane posty

Gość A6W

jwt czekam

Gość FrywolnaLola
Oto jestem! Czy dziś spotkam tu swój ideał? :D

Gość baba jak każda
ale temat :D

Gość baba jak każda
odezwał sie i cicho dalej :P:D

Gość A6W
ja nadal szukam idealu ...kogos na stale

Gość A6W
jesli jestes napisz cos o sobie

Gość A6W
jesli jestes napisz cos o sobie mam dosc wyglupiania sie i durnego pisania a po wczorajszych twoich wypowiedzial pomyslalem ze bylabys najlepszym wyborem

Gość FrywolnaLola
A co byś chciał wiedzieć kolego? Pracuje, zaocznie studiuje, lubię tańczyć, kocham podróże... Odnośnie wyglądu... Mam 1,67 jestem średniej budowy, jestem brunetką, mam duże zielone oczy, mały nos, średnie usta :P Jeżeli chodzi o charakter... Z pozoru jestem dość chłodną osobą, spokojną i zrównoważoną ale każdy kto mnie zna lepiej, wie, że daleka droga mi do powagi :P, nawet gdy mówię coś grobowym tonem to często sobie ironizuje ;-), mam 1000 pomysłów na minutę, ale nieco słomiany zapał :(...Hmm, w dodatku właśnie doszłam do wniosku, że bardzo trudno się o sobie pisze :D A czasami zaglądam na Kafe dla urozmaicenia pracy, wczorajszy mój post był żartem, choć profil mojego ideału jak najbardziej prawdziwy. Na pewno jedno nas łączy- jesteśmy idealistami :D Teraz Twoja kolej :D

Gość A6W
jakbym czytal siebie mam wrazenie takie ale musze ujac to troche inaczej jestem dosc uparty chodz zdarza mi sie ze decyzje odwlekam na pozniej to mimo tego przynosza skutek i sa efektywne ah ktos twoj temat skasowal masz go jeszcze mam pelno pomyslow zawsze je sobie zapisuje na kartce ponoc tez jestem dosc zimny i powazne ale ci co mnie znaja wiedza jakie nie powazne numery potrafie wykrecac

Gość A6W
ja nie pracuje mam wlasna firme co do wygladu wysoki 196 cm wzrostu :) budowa ciala nie mam normalnej jest sie do czego przytulic ale jakos nie jestem koksem to trudno mi mase miesni zrzucic ciemne oczy brazowe ponoc mam fajny charakter nie wiem czy te osoby co to o mnie mowia czy sie na tym znaja typ poludniowaca ze bywam ironiczny nie wiem tragiczny desperat :D kiedys jak bylem maly wlaczalem sobie krajzege :D jezdzilem na psie :D

Gość A6W
twoj profil cech ktore szukam jest mi bliski ;) rozumiem kazdy ma swoj profil ktory szuka idealista zrozumie idealiste :D

Gość A6W
mam jutro powazna rozmowe w banku moze mialabys jakiegos e-maila :D

Gość FrywolnaLola
mi też mówią, że mam południową urodę, zwłaszcza latem jak skóra zbrązowieje- we Włoszech brali mnie za włoszkę, w krajach arabskich za arabkę :D

Gość FrywolnaLola
możesz uściślić co to znaczy, ze "nie masz normalnej budowy" :P

Gość FrywolnaLola
dlaczego szukasz dziewczyny w ten sposób? To trochę dziwne, prawda? Jeżeli nie masz czasu ani okazji w realu to chyba lepiej np. na Sympatii, co? Przynajmniej widzisz jak ta osoba wygląda :-) A tu jest zawsze ryzyko, że "po drugiej stronie monitora" siedzi jakiś obleśny facet podający się za nastolatka (jak było w tej reklamie społecznej) :P

Gość FrywolnaLola
jak założe maila po pracy to podam, nie chcę podawać tego, którym na codzień się posługuje bo widnieje w nim moje imie i nazwisko- a tego wolałabym w tym miejscu nie ujawniać :P

Gość A6W
nie mam noralnej budowy z lekka przypominam neaderatlczyka :D

Gość A6W
bylem juz na sympati mam zle doswiadczenia !!

Gość A6W
przypominam troche Javiera tego aktora co gral to nie jest kraj dla starych ludzi nie jestem oblesny to napewno nie :D dbam o siebie a dlaczego tu eh troszke mi czasu brakuje praca dom cwiczenia i inne zajecia chcialby tutaj kogos poznac zrobic taki maly wstep poniewaz jakos bardziej ma dla mnie znaczenie niz wyglad uwazam ze serce jest wazniejsze od wszystkiego :D

Gość A6W
z tego co czytam na twoj temat to mam dobre wrazenie O Tobie :D

Gość A6W
z tego co czytam jestes niezwykla kobieta !!

Gość FrywolnaLola
Jeszcze mnie nie znasz a już zaczynasz obsypywać komplementami! Podoba mi się to ;-P A Jawier ma bardzo sexi ciałko wg mnie ;)

Gość A6W
ja tez mam sexi cialko :P ciemne wlosy duze usta szeroka klatka duze ramiona masz juz tego e-maila

Gość A6W
mysle ze jestes piekna cos ala eve mendez i penelope cruz masz kobieca budowe ciala twoj wzrost to prawdziwa zaleta dla mnie a wlosny pachnace szalenstwo mam wyczulony wech

Gość A6W
skad pomysl na ten nick?

Gość A6W
jak mialem 18 lat to bylem podobny do angeliny

Gość A6W
a teraz to chyba najbardziej podobny jestem do Heath Ledger

Gość FrywolnaLola
lullabybaby@interia.pl :D

Gość FrywolnaLola
Obawiam się, że nie jestem tak piękna jak wyżej wymienione Panie :) Bliżej mi do wczoraj wspomnianej przez kogoś Cichopkowej albo Katie Melua :)

Gość FrywolnaLola
Jedynie z włosami się zgadza, mam do ramion, gęste i pachnące. Uwielbiam je spryskiwać delikatną mgiełką gdy się perfumuje. A perfum używam słodko- korzennych :) Skąd nick? Nie wiem skąd mi się wziął, wczoraj miałam szampański humor i jak napisałam to wszystko co pisałam, łącznie z wymyślonym nickiem było lekką prowokacją z mojej strony :P