Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika_90

Dać mu czas?

Polecane posty

Witam. Ostatnio w końcu poznałam faceta, który naprawdę mi się spodobał. Problem w tym, że dopiero co zerwał ze swoją dziewczyną. Kojarzymy się z widzenia już od dawna. Pamiętam, że na pewno w marcu między nimi się psuło. On zaczął się mną interesować już kiedy z nią był i w końcu definitywnie z nią zerwał. Teraz spotykamy się. Niby jest fajnie, ale ostatnio powiedział mi, że nie chce się poważnie wiązać. Od tej rozmowy niby nic się nie zmieniło. Nadal codziennie się odzywa i jest ok. Zastanawiam się tylko czy potrzebuje czasu, żeby ochłonąć po tamtym związku czy w ogóle nie traktuje mnie poważnie. Powiedziałam mu , że rozumiem, że musi sobie poukładać i na razie możemy spotykać się bez planów. Po prostu zobaczymy co z tego wyjdzie. Co sądzicie?

Gość llaaasislalaslala
z jednej strony zrozumiale, ze ci sie zaraz nie oswiadczy, jednak jest to zastanawiajace - chce miec futke, zebys nic od niego nie chciala - w kazdej chwili moze ci powiedziec, ze na nic powaznego sie nie umawialiscie. jak on juz tak z gory zaklada, to nie traktuje chyba waszego zwiazku zbyt powaznie.

Gość cymabalistatka
jesteś "zapchaj dziura" po związku z którego dopiero co wyszedł, póki co nie traktuj waszej znajomości jako potencjalnego związku - jak chcesz bądź koleżanką ale nie oczekuj zbyt wiele