Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona pracująca

Z jaką pojebaną babą siedzę w pokoju, to sobie nie wyobrażacie!!

Polecane posty

Pierdolca dostanę niedługo:o marzę o tym, aby już polazła na urlop, potem ja ide na cały sierpień i będę ją miała z głowy, ale dopiero od lipca:O wpierdala mi się w moje obowiązki, a potem pierdoli, ze on się już nie wtrąca:o dostałyśmy rano od koleżanki po kawałko ciata drożdżowego, to nie dosc ze dostała, to jeszcze miała pretensje, ze dostała od krawędzi, a ona nie lubi od krawędzi:o ale wpierdalała, aż jej się uszy trzęsły:o wczoraj dostałyśmy dostawę materiałów biurowych, przywiózł je taki młody chłopaczek. pierwszy raz go na oczy widziała. ja musiałam wyjsć na chwilę, ale zapomniałam teczki z pokoju. wracam, drzwi już zamknięte, chłopaczek popija kawkę, i wydzwania do kolegi który siedzi w anglii, zeby jej synusiowi nieudacznikowi robotę załatwić, bo ten wyjechał tydzień temu i stwierdził, ze tam gdzie trafił, to obóz pracy i on już nie chce tam być:o mogłabym wymieniać tak godzinami:D podzielcie się opowiesciami o swoich durnowatych kolezankach:D

Gość PanDobraRada
Ja siedzę z baba która przez 8 godzin gada non stop na dwa telefony jednocześnie a odzywa się tylko jak czas wyjść na papierosa więc spokój

Gość mamdoscstarejbaby
proponuje jej jakos zatruć zycie!!! ja szukam pomyslow na wkur.... mojej starej sasiadki

Gość doc hab jan merdak
nie uważam, żeby była durnowata walczy o swoje jest okazja to angażuje chłopaczka jest ciasto to upomina się o lepszy kawałek a ty zamiast na kafeterii do roboty się bierz :D

ta, walczy o swoje:D załatwia synusiowi, bo on nie potrafi:D teraz właśnie dzwoni do niej mezuś tez anglii, włąśnie będzie synusiowi przelewał pieniądze, bo sobie biedny nie poradzi:D przyszedł do mnie kumpel, załatwic sprawę służbowa, a ona do niego CICHO, bo ona właśnie dzwoni do pana który jej dach remontuje:D

właśnie polazła pytac setny raz o to samo babkę z pokoju obok, i wróciła zdziwiona, ze tamta isę denerwuje:o

Gość 123adam123
Na kolegów / koleżanki z pracy nie ma rady. Tak to już jest, że jedni są ok a inni wręcz przeciwnie. Tych drugich po prostu trzeba olać i traktować jak powietrze ------------------------------------------------------------------ http://www.podane.pl/ dział Etyka i Obyczaje

apropos załatwiania synusiowi :) właśnie moja koleżanka z pokoju załatwiała synusiowi wizyte u lekarza, bo dostał sraczki synuś ma lat 28 :) :) :)

Gość moze zajmij sie praca zamiast
siedziec na kafe i kolezanki obspiewywac jestes zwykla plotkarka nie masz swoich spraw to zyjesz zyciem innych :)

Gość ghghghgh
autorko na temat twojego życia tez można wypowiadac sie w ten sposob: siedzi taka non strop dziobie w tym internecie i szuka chłopaka nieudacznica,je nad klawiatura ciasto i tymi brudnymi paluchami smaruje przyciski. Nic nie robi tylko obgaduje innych i patrzy się spod byka, a jak przyjdzie do niej koleś to jazgocze i nie zważa nawet na to, że ktoś obok właśnie rozmawia przez telefon. Siedzi tylko na forum i pisze bzdurne posty, wmawiajac ludziom, że jest kimś lepszym od nnych. ??

młoda jest to mozna jej wybaczyc

mam swoje sprawy, ale nie chwalę sie nimi na lewo i prawo jak ona:D a jej życiem nie można isę nie zainteresowac, bo nawija o tym non stop, musiałabym zw stoperami siedzieć, zeby jej nie słyszec:p a na kafe siedzę, bo mam taką pracę, ze mogę sobie na to pozwolic od czasu do czasu:p a same co robicie??:p

Gość ghghghgh
my same nie obgadujemy nikogo

Gość urszulka bezzzzzzzzz
co macie za prace?

czytamy takie dsperatki jak Ty :P bez zcyia bez obowaizkow wiecznie paplajace i neizadowolone z innych :0

Gość tylko jedna? ;)
mam w pracy takie trzy - jedna non stop gada, ale nie tylko do nas (np sama do siebie o tym co robi:/), druga się nie myje i cuchnie i na dodatek ciągle jej zimno i okien nie pozwala otwierać (co i tak robimy, a jak wychodzi to otwieramy też drzwi i robimy przeciągi), a trzecia ciągle patrzy na innych i szuka kto coś spiskuje przeciwko niej :) Reszta towarzystwa na poziomie - żeby nie było, że w domu wariatów pracuję :) aaa - i teraz nie pracuję, wyleciałabym z hukiem za siedzenie na takich stronach podczas pracy :)

Gość bar(a)bara
boze jak sie ciesze, ze nie pracuje w jakims podupadlym biurze w Polsce z ziejacymiu jadem, plotkujacymi babami, obgadujacymi cie za to, ze nie lubisz rogow ciatsa drozdzowego przez takie glupie, ograniczone baby sa trujace atmosfery w pracy

i oto mamy wniosek ucz sie, pracuj a tu przyjdzie taka mloda bxdziagwa umiejaca buszowac po necie za to z jezorem jak pies mysliwski i z mozdzkiem chomiczka i psuje wszystko to na czlek tyral pozycje, autorytet :P

Gość gfhgfh123
ja pracuje w szkole w miescie liczacym 70 tys mieszkancow atmosfera jest straszna, jezeli tylko przyjdziesz w fajnej sukience do pracy, masz zdolne ladne dziecko, twoja klasa odnosi wysokie wyniki, organizujesz o 3 konkursy za duzo- to kazda cie zjebie wzrokiem i obgada