Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdoscstarejbaby

JAK WKURZYC SĄSIADKE - POMYSLY :)

Polecane posty

Gość mamdoscstarejbaby

prosze pomozcie. stara sasiadka zatruwa mi dupe i co chwila dzwoni na straz miejsca i czepia sie mojego psa ( dluga historia) poradzcie jak jej zatruć zycie ? superglue na klamke? psie gówno na wycieraczke? wpisjcie pomysly!!!!

Gość pewnie robi to z samotnosci
i frustracji kup dobre ciasto zapros na kawe pogadaj przedstaw swoja sytuacje powinno pomoc u mnie zadzialalo:D

Gość mamdoscstarejbaby
nie ma takiej opcji zebym ja zaprosila wyzwala mnie od brudnych krów itd itp zreszta ja ją tez wyzwalam jak juz nie wytrzymalam chce ja wkur.... ć

Gość jola wolja
jak pies szczeka i zasrywa wszystko to sie nie dziwie jak kochasz swojego psa to żryj to góvno po nim

Gość doc hab jan merdak
pamiętaj że ona też jest człowiekiem i ma swoje uczucia być może kalekie zaczniesz jej dokuczać to ona może na to odpowiedzieć spróbuj ją zaskoczyć takim gestem jeśli nawet zamknie ci drzwi przed nosem to może zgłupieje i się odczepi zawsze też możesz skombinować laleczkę woo doo :D

wyciagniecie reki i mily gest oraz rozpoczecie od nowa naprawde potrafi zdzialac cuda ludzie glupieja i odpuszczaja po takim gescie co ci zalezy sprobuj uwazam ze robienie sobie kolejnych zlosliwosci tylko pogorszy sprawe a ty chcesz przeciez zeby stalo sie na odwrot

Gość mamdoscstarejbaby
to jest chora kobieta czepia sie tego ze z psem wychodze za blok i ze on tam sie załatwia. zeby bylo ciekawiej sprzatam po swoim psie ale do niej to nie dociera, jak straz miejsca przychodzi do mnie to tylko sie śmieją z niej, dziwie sie ze jeszcze przyjmują od niej zgloszenia

ty sprzatasz a moze inni nie pewnie nie tylko ty tam pieska wyprowadzasz wiec zapros ja pokaz torebki i wyjasnij ze gowienka ktore bierze za robote twojego pupila nie sa jego produkcji bo moze tak wlasnie mysli

Gość 123adam123
Po prostu ucisz psa i nie zatruwaj życia innym. Gdy się mieszka w bloku to do czegoś zobowiązuje. Jeśli rzeczywiście bardziej winna jest sąsiadka, to zaproś ją na kawę. Nic nie wygrasz, jeśli będziesz wojować w taki chamski sposób ------------------------------------------------------------------ http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks

Gość mamdoscstarejbaby
ucisz psa? ale nie chodzi o to ze on jest glośny! chodzi o to ze ja wychodze z psem na dwor. myslicie ze jej nie tlumaczylam ze sprzatam? tysiac razy jej powtaralam ze ja sprzatam po moim psie a ona na to ze ona tego nie widziala non stop to samo gada ona jest hamska dla mnie i ja bede taka a niej zaraz wykminie coby tu zmajstrowac jak nie chceie pomoc

Gość gość późny
Widzę że post jest stary, ale mam podobny problem z sąsiadka a nawet bardziej skomplikowany. Próbowałam różnych sposobów,i po dobroci i po zlości, wszystko zależy jaką osobą jest druga strona. Moja sąsiadka jest osoba konfliktową i sprawia jej radość gdy wyżywa się na innych lub robi na zlosc innym i nie da się z nią rozmawiac bo zaraz krzyczy i obraża innych, nie da sie z nia roznawiac i przede wszystkim wyjsc z siebie przy niej. Są różne osoby i różne sytuacje, a i tak znajdzie sie sytuacja patowa i co wtedy? U mnie policja nie pomogła ani sąd, sasiadka robi co chce , straszy wyzywa obraza i ma się za „boga” bloku, wszyscy sie jej boja nawet jej własna rodzina. Jedynie co pozostaje to walczyć jej własna bronią, i tak dzieje sie od 8 lat nie przerwanych klutni, a zaczeło sie od pogryzienia psa... Także rozumiem co czujesz, ale warto zaczac od kompromisów i ugód rożnych czy rozmów, a jak to sie nie sprawdza to walcz jej wlasna bronia.