Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wściekła mrówa

czy jeździk to dobry prezent dla 15 miesięcznego dziecka ?

Polecane posty

HEJ ;) Mój dopiero od miesiąca się interesuje jeździkiem a stały 2 pół roku nie używane ;/ Takie autko jak z 2 linka mam , moze nie takie same ale podobne i już za małe jest na małego .Tzn jedzie ale buty niszczy . http://allegro.pl/rowerek-biegowy-jezdzik-puky-pukylino-4-kolory-i2351240515.html ja teraz takie coś kupiłam , tzn babcia ale na moją prośbę i na dzień dziecka dostanie ;) Ten pierwszy tez fajny ;) Tez brałam cos takiego pod uwagę . Ale wybrałam puky . Ale fajny to prezent , przynajmiej mi sie tak wydaje

Hej Mamo Małpki :)no własnie nie jestem do końca przekonana do jeździka ale nic innego nie umiem wymyśleć, a nie chce kupować kolejnej bezużytecznej zabawki :/ chciałam kupić zwykły rowerek ze smart trike ale szanowny małżonek mówi że bez sensu, więc szukam czegoś innego. Ten z Twojego linku jest bardzo fajny fajny, ale myślisz że taki maluch opanuje rowerek biegowy ?

mój uwielbia, ma podobny do nr 2, dla niego to numer 1 w zabawkach

no ja Ci powiem ze moj nawet wczoraj do sklepu ejchal tym autkiem swoim , dziwi mnie fakt ze jeszcze działa ;p Wiesz no takie puky to to samo co Twoje to żółte z pierwszego linku ;) Zapieprza tak na autku że głowa mała , więc pewnie te puky tez ogarnie ;) Nie kupuj rowerka;p , ja tez miałam fazę na rowerek , kupiłam haucka 3 kołowego do pchania i moze 4 razy z nim bylismy na dworze , mały na dupie nie umie usiedzieć za długo i się denerwuje a tak to na tym wyszaleje ;) a potem śmig do wózka;) czy do domu ^^

kurna to jednak mąż miał racje a ja się obraziłam jeszcze :P Hmmm no to już nie wiem czy jeździk czy rowerek ale biegowy :)... skoro obydwa się sprawdzają... rowerek chyba dłużej posłuży ? Choć może lepiej by najpierw się nauczył na jeżdziku...

y no tu sie nie ma czego uczyć heh ;) ale masz na mysli normalny bieowy na 2 kolach czy takie jak Twoj z pierwszego linka czy puky ?

Jeździk to moim zdaniem super pomysł. My mamy takie auto, podobne jak w 2 linku w Twoim pierwszym poście. Młody uwielbia ten samochód, teraz ma 3 lata i jeszcze go używa. Myślę, że długo posłuży i warto w taki jeździk zainwestować.

mówisz ? może nie doceniam własnego dziecka :P właśnie coś takiego jak z linku albo ten puky bo mi się też strasznie spodobał :D

ja najpierw mialam zyrafe little tikes mial ja głeboko w dupie;p Potem autko kupilam bo az 20 zł kosztowało hah na jakiejs wyprzedarzy . I go sadzalam i mu pokazywalam ze ma nogami odpychać , stwierdzil ze to nie jest do jeżdzenia ino do pchania , kręcenia kółkami az pewnego dnia przyniosl zyrafe do kuchni i zaczął jeździć... Wydaje mi się ze wczesniej nie byl gotowy . A te autko ino po dworzu jeździ bo zyrafy mi szkoda i zyrafa w domu ;) Ciekawa jestem jak te puky czy tez bedzie jeździl ale pewnie tak ^^ Bo rowerkiem w domu "jeździ" tzn sie odpycha heh wiec myśle ze puky jest strzalem w 10 . Ja ogladalam typowo biegowe na 2 kółkach jakis tydzien temu ale nie sięgal do ziemi , bo ja sobie upatrzylam hudore i akurat mama byla z dzieckiem na placu zabaw i go posadzilam na najnizszym siedzeniu ale no coz nie dal rady siegnąc , mysle ze za rok mu zasponsoruje takie cudo

kolasek watpie ze takie cos spodoba sie 15 miesiecznemu dziecku, raczej bardziej by sie zainteresowalo jakims autkiem czy motorkiem niz czyms co wyglada jak zwykly rowerek

Gość mama dwulatkiiii
moja córka zaczeła jeżdzik na jeżdziku jak miała niecałe 16 mies, w tej chwili ma ponad 2 lata i codziennie na dworze krzyczy że chce jeżdzik. U nas to chyba najlepszy preznet jaki dostała. Też jeżdzi jak szalona, często sie wywala ale uwielbia jeżdzić.

Gość gość
To wątek sprzed prawie 4 lat!

Gość Komina19
Myślę że tak, jeździk to całkiem dobry pomysł na prezent dla takiego dziecka. Tutaj masz artykuł na temat jeździków, może znajdziesz coś dla siebie - http://www.wrzosy.com.pl/jak-wybrac-dobry-jezdzik/ . Oczywiście najlepiej po prostu pokazać dziecku taki jeździk i zobaczyć czy w ogóle wykazuje zainteresowanie.