Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teranoawa11

Czasem żałuję że urodzę dla niego dziecko.

Polecane posty

Gość teranoawa11

Z męzem staraliśmy się o dzidziusia rok czasu. Na początku nie było mowy o tym że bedziemy mieli dzieci, ale z czsem ja zaczełam bardziej naciskać i się w końcu zgodził, cały rok prubowaliśmy i nic. W końcu zapomniałam o macierzyństwie i przestałam przykładać do tego uwage no i się stało okazało sie że jestem w ciaży cieszyłam się czy mój mąz się cieszył nie wiem nie wiedziałam tego po nim. I nadal nie widzę nie cauje mnie w brzuszek i nawet nie rozmawia o tym jak przywitamy naszego maluszka. Jeszcze te jego teksty a czemu nie możesz się opalać, a co to przeszkadza. I wiele jeszcze innych. Moja skóra ciało się zmienia zaczynam się wstydzić siebie przed nim. Widze jak patrzy na te ładne młode ciała opalone, czuje wstręt do siebie i okropną zazdrośc o nie. Nie mogę pozwolić sobie na leżenie na słoncu , mój maż powinien mnie rozumieć i wspierać a nie dawać mi do zrozumienia że chciałby aby było inaczej. Nawet nie wiedzie jak mi jest ciązko, w takich trudnych dla mnie miesiacach nie mam wsparcia u własnego meża. Czasem żauję żew zwiążałam się z tym człowiekiem i że z nim chciałam mieć dziecko. On nie jest tego wart.

zajmij się czymś pożytecznym bo widać,że się nudzisz!sama jestem w 6 miesiącu ciąży i nikt nie obchodzi się ze mną jak z jajkiem,zresztą tego bym nie zniosła-mój partner bardzo cieszy się z ciąży i z tego że będzie synek,ale nie jest nadopiekuńczy,ale ten twój tekst mnie rozwalił-nie cauje mnie w brzuszek i nawet nie rozmawia o tym jak przywitamy naszego maluszka-dziewczyno większych problemów nie masz????

Gość nius
może się zgodził na odczepnego i takie teraz są efekty.

a czemu ma cie calowac w brzuch? sa gorsze tragedie niz niemoznosc opalanaia jedno czy dwa lata w ciagu zycia. a skoro maz sie oglada za panienkami to go wypieprz ze swojego zycia, bo to taki typo juz, nie jest wazne czy ty jestes w ciazy czy nie, bo zawsze znajdzie okazje.

moj facet bardzo chcial miec dziecko, to on niego wyszedl pomysl zebysmy je sobie zrobili, ale nie calowal mnie w brzuch - ja bym sie przy tym czula bardziej niezrecznie niz on w sumie. ani tez za bardzo nie rozmawialismy o dziecku, milosc do niego przyszla stopniowo. a facet tez wyobrazam sobie ze tez tak tego nie czuje, bo to nie on nosi dziecko w sobie, on widzi tylko napiety kawalek skory na twoim brzuchu.

Gość twój partner wyraźnie dał
do zrozumienia, że nie chce twojej ciąży i nie chce dziecka - ale ty, oślico, uparłaś się, byle jak, byle z kim, byle tylko mieć "fasoleczkę" :O zmusiłaś go, to teraz masz

Gość nic mnie tak nie
powala, jak głupota kobiet. Sama jestem matką, byłam w ciąży, ale jakos nie uważałam, ze mąż miał mnie całować po brzuchu. Dla mnie to niesmaczne. Podobnie jak nie uważam, żeby kobieta w ciąży przedstawiała soba cudny widok. Facet zapytał, dlaczego w ciąży nie można sie opalać. Cóż w tym złego lub obraźliwego? Aha, mój facet tez lubi sie oglądnąć za zgrabnymi laskami. Podchodzę do tego z dystansem i oboje się śmiejemy, gdy go na tym złapię. Jak tak dalej pójdzie, to mąz faktycznie cię zostawi, bo zadręczysz go swoimi urojonymi problemami.