Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę rozkręcić mojego faceta

Mój seks

Polecane posty

Mój seks to beznadzieja: 1) Minetę robi rzadko,a jak robi to widać, że zmusza się do tego, co mnie wkurza i naprawdę minetka jest rzadko/ 2) Mojego anusa mi nie popieści, poprzedni to robił i była rewelacja 3) Jak tryska na piersi to nie chce potem zlizywać swojej spermy 4) Nie pozwala wkładać paluszków do swojego anusa 5)Bardzo rzadko ma pomysł na zmianę pozycji, jakąś grę seksualną... zawsze zdany na mnie 6)Anatomicznie jesteśmy ograniczeni, bo on ma długiego i dość cienkiego a ja rodziłam, więc nie we wszystkich pozycjach go czuję. 7) Domaga się loda z połykiem, ale po tym nie całował by się ze mną. Brzydzi się własnej spermy, a chciałby, żebym ją połykała. Nie robię mu tego 8)Nie proponuje zakupu seksownej bielizny, choć ją lubi. Plusy są takie: 1) Jest długodystansowcem 2) Bardzo dobrze robi "robótki ręczne" i tym zawsze doprowadza mnie do orgazmów, niestety przez pochwę nigdy z nim nie miałam.

Dyskretny co lubisz w seksie i na co jesteś gotowy pójść?

Gość fajnyy
chetnie bym tobie pokazal moje mozliwosci...

Kobiety jak sobie radzicie z nudnym seksem?

Spróbuj przebieranek, są fajne stroje pokojówki, pielęgniarki, policjantki... I przywitaj go któregoś dnia w takim stroju :-)

W sexie jestem gotowy na wszystko tylko żeby zadowolić nie tylko siebie ale przedewszystkim partnerke

Jakieś scenki parę razy zdarzało się odgrywać, ale o nie o to mi chodzi. Tylko, że mój facet jest leniwy w łóżku i czeka głownie na mnie. Inicjuje seks, ale o resztę mam sama zadbać.

no to Ci wspolczuje, najlepiej to się rozpłac zi powiedz , ze Cie nie zaspakaja . Moze sobie weźmie te słowa do serca i zacznie sie starac..

Gość max farenhait
ja lubie całować się z laską jak spuszcze się jej do buzi w ogóle podnieca mnie sperma na ciele laski

Nie chcę go zdradzać, bo kocham go.Najgorsze jest to, że uważa się za boga seksu,bo miał wiele panienek. Jest bardzo przystojny i nadrabia w łóżku wyglądem, lubię się z nim kochać w półmroku,ale kurde wkurza mnie to, że jest nudny.Jemu starczyłby sam stosunek w ubraniu nawet, mi to nie wystarcza.

Jeśli chodzi o lody z połykiem i spuszczanie na twarz to tego nigdy nie próbowałam i na pewno nie spróbuje z kimś, kto brzydzi sie własnej spermy

Gość przemekkkk123
szczerze tez brzydze sie swojej spermy,czytajac ten temat przypomnialem sobie jak moja kobieta prosila mnie abym lizal swoja sperme,wrecz tego pragnela ale pow stanowczo nie,ale chyba to zmienie:) .... współczuje ci ze facet nie umie sie toba zajac,mona po seksie jest pol przytomna i jak chce doprowadzic ja do kolejnego z kolei orgazmu to mnie odpycha bo ledwie zipie ;p tak ze jestem z siebie zadowolony bo moja kobieta jest zadowolona ,co nie moge powiedziec o sobie ;/ jestem usatysfakcjonowany w 60% z niej,dominuje nad nia w 100% ale chcialbym zeby tez ona przejela paleczke i mnie przeleciala,musze dzisiaj z nia o tym pogadac ;p

Ja mam dlugiego i grubego. Zrobie ci super minete. Wypieszcze kazda czesc twojego ciala. Na pewno nie pozalujesz. Zadzwon to sie umowimy 605 399 185. Czekam.....