Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziara_18

zadłużenie na koncie

Polecane posty

Gość madziara_18

Witama Proszę o pomoc. Mam konto w pko bp. moje Środki dostępne:-1 413,13PLN a Saldo:-138,17PLN nic z tego nie rozumie to znaczy wiem ze mam zobowiązanie wb banku w wysokości 138,17 ale nie rozumie skad kwota - 1413,13

Gość urszulka bezzzzzzzzz
a masz debet?wychpodzi na to ze masz na minusie te -- 1413,13.i TO musisz spalcic.

Gość madziara_18
tak ale nie az tak wysoki,dziwi mnie to ze saldo jest nizsze niz sr. dostepne, zawsze jest na odwrot

a moze wyplacilas wiecej kasy i nie mialas pokrycia. jesli masz na minusie te saldo to wychodzi na to ze debet przekroczylas az o ta kwote. w jakiej wysokosci masz debet?

Gość madziara_18
1000 zł jeszcze niedawno moje sr dostepne wynosily ok 900 zł kilka dni temu weszlam na ipko a tam - 1413.... a w tym czasie nie dokonywalam zadnej wyplaty wlasciwie od kilku tygodni. chyba do baku musze isc:(

dzwine to jest. Mi mnie raz zablokowali debet ale powod taki ze nie bylo wplywu na czas. A jak jkasa wplynela na konto to na drugi dzien wszsytko bylo odblokowane.

Gość madziara_18
tez tak mialam kiedys jak wplyw byl mniejszy niz wykorzystany debet ale teraz to zglupialam:( dzieki wielkie na pomoc ale tylko w banku chyba mi to wyjasnia a tak nie lubie tam chodzic:(

przejdz sie do banku.wyjsnia ci.