Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1987

krwiak :(

Polecane posty

Gość agusia1987

Sa tu dziewczyny które miały lub mają krwiaka w I trymestrze?

Ja miałam. Dowiedziałam się w 6 tygodniu kiedy to pękł i dostałam krwotoku.Wtedy zrobili mi szczegółowe usg i wykazało że mam jeszcze dwa (wchłonęły się)

Gość agusia1987
czy większość krwiaków się wchłania? U mnie wykryto w 7 tyg, bardzo duzego krwiaka, leżałam dwa tyg w szpitalu teraz leże juz dwa tyg w domu. Usg mam 5 i umieram ze strachu.

Gość dorota765
ją lezalam 3 miesiące, bo tyle płakałam; jednak się wchłonął/oproznil- whatever ; wszystko dobrze się skończyło

Gość dorota765
3 miesiące plamilam miało być- pisze z komórki i słownik mi wyrazy przekreca

Gość agusia1987
ja nie plamie, nie krwawię, nie boli mnie brzuch a mimo to czuje ciągle niepokój

ja mialam i tez strasznie sie balam Po miesiacu brania tabletek nie pamietam nazwy krwiak sie wchłonął a ja mam zdrowego syna:) Nie musialam lezec ,normalnie chodzilam do pracy ale bardzo na siebie uwazalam Trzymaj sie zdrowo:)

Gość dorota765
to chyba normalne że się niepokoisz, też tak miała, ale czułam w środku że będzie dobrze; nie denerwuj się bo i tak możesz tylko/aż leżeć, nic więcej nie możesz zrobić; jak duży masz ten krwiak

Gość agusia1987
nie wiem jakich jest rozmiarów. Pytania do lekarza pozostawały echem. Myślałam że na wypisie będzie napisane ale jest tylko : rozległy krwiak w cechami regresji. Przyjmuję duphaston 3x1 , magnez, nospę i kwas foliowy no i ciągle leżę.