Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kamaltanka

bieganie odchudzanie pływanie

Polecane posty

Witam, zabrałam się za bieganie :) po raz kolejny zresztą bo już kiedyś szło mi nieźle i zaprzestałam...podzielcie się doświadczeniami..pływam 2x w tyg. po 30 min.- bardziej dla relaksu..staram się biegać 5x w tyg. wg planu treningowego pumy- czyli interwały ogólnie przestawiłam się na 6 regularnych posiłków dziennie przestałam jeść słodycze bo jakoś specjalnie nie zale zy mi na nich...wykluczyłam alkohol- tylko okazjonalnie, białe pieczywo, ziemniaki, które uwielbiam- jeśli juz to jeden ziemniaczek do obiadu, chipsy itd odpadają...jest mi o wiele wiele lepiej jeśli chodzi o samopoczucie...dużo bardziej smakuje mi jedzenie z "rękawa" niż smażone kotlety...w dużym stopniu ta dieta była konieczna ze względu na problemy z żołądkiem, jak myślicie po jakim czasie będą efekty jeśli chodzi o wagę..narazie delikatnie wzrosła- myślę, że to może mięśnie??! może coś powinnam poprawić? nie czuję, żebym sie jakoś szczególnie katowała wręcz przeciwnie jest mi z tymi zmiananmi dobrze..tylko zastanawiam się kiedy doczekam się efektów..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować