Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar19900

Spotkałam się wczoraj za pieniądze :(

Polecane posty

Gość Mar19900

:(

Gość zmurszały^^
wolałabym głodować niż z oblechami :)

Gość Mar19900
zle mi z tym

Gość zmurszały^^
głodówka to też dieta ;)

Gość Mar19900
on nie był oblesny ale mialam łzy w oczach jak to robiłam chcialam uciec :(

Gość zmurszały^^
to się nie kurw :) proste

Gość pikulliśa
siusiaka mu lizałaś bez gumki ? polknelas sperme??

Dużo jest takich mądrych, co myślą, że się łatwo i przyjemnie wzbogacą. Ale dobrze, że masz kaca moralnego- widać, ze masz jeszcze jakieś uczucia :)

Gość zmurszały^^
każdy w pewnym wieku robi się obleśny, to działa w obie strony

Gość Mar19900
nie polknęlam czuje sie troche oszukana , myslalam ze poznam sponsora , obiecywal mi 800zł za spotkanie a dostałam 150 :( cieszylam sie tylko chwile z tych pieniedzy, a teraz zaluje :( poznałam kilka dni temu innego faceta on sie pytal ile oczekuje , czego potrzebuje ,seksu nie mielismy , tylko kolacja w restauracji ,mam mu dac znac nie wiem co robic

Gość Bardzo mi przykrooo
Współczuję Ci...mam nadzieję,że się jakoś pozbierasz

Gość mykonos
minie ci to. ja robiłem dobrze starszym panom na dworcu centralnym i na początku też płakałem po powrocie do domu. ale w końcu przywykłem, też przywykniesz

To ja nie czaję- źle się czujesz, bo z nim poszłaś, czy, że dał Ci za mało?

Gość zamyslona22
Możesz to teraz albo potraktować jako dobrą lekcję i jeszcze kilka dni bić się ze swoimi słusznymi wyrzutami sumienia albo zapomnieć, co raczej zmierza do punktu wyjścia. Jeszcze nie znamy Twojej sytuacji materialnej, bo jeśli jest ona uzasadniona brakiem chleba dla dzieci..to co innego, ale jeśli chciałaś kupić sobie spodnie z D&D.. sama rozumiesz.

przynajmniej polka na właściwym sobie miejscu. czyż wobec rozsnącego zainteresowania tym fachem w polsce nie trzeba by miast głupio kształcić w szkółkach niedzielnych te polki to nabór na uczelnie by polki były wykwalifikowanymi kurtyzanami z dyplomem?mentalność i talent już mają, trza profesjonalizacji tego przyszłosciowego zawodu

Gość Mar19900
to i to :/ Nie chcialam tego robic ale zamknęlam oczy i pozwolilam sie dotykac :( myslalam ze trzeba wytrzymac ze dostane za to kase i sobie od niego pojde a on dal mi tylko 150zł odwiozl na przystanek i powiedzial ze w czwartek bedzie caly dzien w domu ; (

Gość kjdqewhw
Dziewczyno, ogarnij sie!!! Taka kase szybko wydasz, a wspomnienia i uraz zostana. W przyszlosci zaczniesz nad tym rozmyslac, nie bedziesz mogla ulozyc sobie szczesliwego zwiazku, bedziesz tym jakby napietnowana. Urodzisz dzieci i bedziesz sie zastanawiac czy ono aby nie pusci sie nawet nie za 150zl ale z bluzeczke z H&M!! Problemem nie jest "TU I TERAZ" ale problemem beda konsekwencje w twojeje psychice.

Gość dgddhgdh
kafeteria jest zabawna tutaj kazda musi urodzic dzieci :D buhaha

Nie wiem, nie rozumiem. Masz dwa wyjścia: 1. Albo obierasz to za drogę życia, uczysz się zaciskania zębów i ignorujesz wyrzuty sumienia (w przeciwnym razie wykończysz się psychicznie). 2. Albo rzucasz to (żyjesz bez wyrzutów sumienia, ale i bez nowych bluzeczek z ZARY).

dgdd...: Nie każda ma rodzić dzieci- zresztą pisanie o tym młodziutkiej osobie to abstrakcja :) Lepszy przykład- jak zwiążesz się z jakimś facetem, będziesz zakładać na kafe tematy: "powiedzieć mu czy nie?", albo "klient mnie rozpoznał jak byliśmy w ZOO, co robić?"

Gość damon23
ach to ty, co tak sie cieszyłas na spotkanie ze sponsorem i pisałaś jak ci się zycie zmieni bidulka

Gość ikssss ix
pewnie chciałas zarabiac tysiące zlotych :D przestan wierzyc w ściemy ktore pisza w gazetach i na forach po co facetowi laska ktora bierze 800 zł za numerek skoro on moze miec za 150 z angencji albo za 50zł z czata jakąs gowniare? Prawdziwego sponsora moze poznac np modelka, aktorka czy wyjątkowo piękna dziewczyna ktora ma łeb na karku i raczej jest utrzymanką bogatego faceta niz dziwką na telefon

Gość damon23
naczytała sie o sponsoringu i myslała że też tak będzie mieć to bujda z ta forsą nad morzem sa specjalne kluby gdzie biorą wybitnie ładne dziewczyny i niemcy przyjeżdżają i wybieraja sobie do sponsoringu tam placą ponad 1000 za noc a nie jakiejś zwykłej lampie z czata wiara w bajki

Gość kokofonia zmysłów
No wiesz autorko - mało kto cieszy się z bycia kurwą. Masz wyrzuty i słusznie -stoczyłaś się na dno. Możesz jeszcze zrezygnowac i odzyskać szacunek do samej siebie albo pogrążać się dalej.

Gość gość
szukam lachociaga w Hamburgu, place lepiej niz mi na budowie :)

Masz dość opłat za prowadzernie konta? Znajdź bank z brakiem opłat! ---> www.sprawdzonebanki.pl ---> www.sprawdzonebanki.pl ---> www.sprawdzonebanki.pl Na stronie są oferty banków w kategorii: karty kredytowe konta osobiste konta oszczędnościowe kredyty gotówkowe

Masz dość opłat za prowadzernie konta? Znajdź bank z brakiem opłat! ---> www.sprawdzonebanki.pl ---> www.sprawdzonebanki.pl ---> www.sprawdzonebanki.pl Na stronie są oferty banków w kategorii: karty kredytowe konta osobiste konta oszczędnościowe kredyty gotówkowe