Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka stonka biedronka

ładna suknia????

Polecane posty

Gość hjghjghjghj
bo jest hooyowa

odpowie ktos na te pytania???

dlaczego nie podoba sie? Ona jest piekna. Ale dlaczego tak tania??? Duzo sukienek na allegro jest tanich. Czy to znaczy ze w rzeczywistosci nie sa tak lane wrecz gorsze?

Gość tania bo badziewny materiał
ładna na zdjęciu bo tam jest tona fotoszopa, współczuję tym dziewczynom co tak zamawiają, ja bym najpierw żądała zdjęcia real foto, później dopiero się zastanawiała czy zamówić

czemu opis niezbyt??? ale to i tak nie ta aukcja, ja tylko sukienke chcialam pokazac.

no wlasnie...tez bym sie nie odwazyla kupic na wymiar bez przymierzania z allegro w dodatku. Jestem ciekawa jak na zywo bedzie wygladac.

30dni bo wysyłka z zagranicy, hahaha jeszcze moze dojść opłata celna, ludzie to mają fantazję,

Gość kokofonia zmysłów
Hm Ta sukienka jest szyta na miarę tzn - wybierasz rozmiar i jest szyta de novo. To zdjęcie wstawione na allegro to zdjęcie z firmowego katalogu a sukienki szyje podrzędna firma. W rzeczywistości nie wygląda tak ładnie. Moja kuzynka się nadziała w ten sposób - też kupiła za 500zł bajeczną suknię. Ta którą jej przysłali bajeczna nie była - poszła na dno szafy.

na metce będzie made in china, i dlatego te suknie sa tak tanie, im to nawet się opłaca nawet za 300zł sprzedac, wiem bo pracowałam troche w tym, przy sprzedaży sukien ślubnych na allegro i wysyłka z zagranicy, wolałam zrezygnowac i nie oszukiwać tych biednych dziewczyn,

nie mało, taki koszt jest rzeczywisty, a inni co dają prawie 100zł przesyłki to nabijają też sobie na przesyłkach, przynajmniej ten sprzedajacy nie zarabia na przesyłce, za to dostaje plusa+

Gość kokofonia zmysłów
Należy zapamiętać sobie3 rzeczy: - nowa suknia ślubna nie kosztuje mniej niż 2 tys - nowa, z dobrego materiału i dobrze wykonana - jeśli jest tańsza niż 1000zł to można domyślać się że coś jest nie tak - NIGDy nie kupuje się nic na allegro bez obejrzenia zdjęć real foto! - kupowanie sukienki bez przymiarki to też jest niemądre - jak widzisz mimo podania wymiarów i zdjęć napisane jest że sukienka nie prześwituje przy sznurowaniu - czyli jest inna niż na zdjęciu -a dodatkowy materiał może zmieniać wymiary sukienki.

czyli macie dziewczyny racje. Bedzie tandetna, no coz... ciekawe co ona wtedy zrobi biedna :(

Gość kokofonia zmysłów
Podejrzana sprawa gdy sukienka kosztuje mało a w opisie aukcji są zdjęcia z katalogów a nie real foto - tylko naiwne się nabierają niestety:/

przy szyciu sukni u krawcowej , to koszt za sam materiał to ponad 1tys zł, a jak jeszcze są jakieś zdobienia typu koronki, jakieś udziwnienia, to nawet z 500zł, i szycie też z 1tys to już jest 2500zł, ale wiadomo co sie dostaje i co sie ma, na allegro to zwykłą sukienke na wesele to bym kupiła ale ślubna nigdy!!

to powinno byc zmienione. To oszustwo podawac foty z katalogu. ;/ tak nie moze byc!

Gość kokofonia zmysłów
Ależ może - to nie jest zabronione! W Twojej kwestii jest zapoznać się co kupujesz.

pracowałam przy tym nie długo, specjalnie sie daje zdjecia producenta, to sa piekne, gdy sama szukałam sukni natrafiłam na piekna suknię, prosiłam o zdjecia real foto, zaraz przyszła odpowiedź że po zakupie mi przyśla wszystkie zdjecia jakie bedę chcieć ale po zakupie nie przed!! to mi dało do myślenia, w komentarzach znalazłam dziewczynę któa wystawiła pozytywa za ta sama suknię i zapytałam sie czy by mi nie mogła przysłać zdjec tej sukni, przysłała, suknia była koszmarem, cieta jak od noza, w miejscach była nawet nie zaszyta, nie obrobiona, poprostu koszmarna, zdobienia odpadały, zapytałam sie dlaczego wiec wystawiła pozytywa odpowiedziała że ze strachu w odwecie też by dostała negatywa, a też sprzedajacy ja postarszył ze ma znajomosci w allegro i jej konto zawieszą nie odwołalnie, paranoja, dlatego sprzedajacy wogóle sie nie boją wystawiać pieknych sukien ze zdjec a koszmarnych w rzeczywistosci,

tania bo badziewny materiał dzieki za wpis,. to co napisalas to jakis dramat! ;/ ale i takze przestroga na przyszlosc, dzieki

90% aukcji na allegro nie tylko suknie ślubne, zdjecia są obrobione aby ładnie wygladały, taka jest rzeczywistość, cena jest niższa ale ryzyko wyższe,

ta dziewczyna pisała ze zapłaciła bodajze 800zł za ta suknię, i władowała w nia już1tys na przeróbki, no ale za głupotę się płaci, na pewno są wyjatki i przysłana suknia będzie nam odpowiadała ale to jest rzadkosć,