Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy i tak sie nie pokaże

Przegrałam już życie. Mam mega cellulitis a dopiero 16 lat.

Polecane posty

Gość nigdy i tak sie nie pokaże

Jako dziecko byłam bardz gruba, w wieku 11 lat ważyłam 95 kg. Schudłam bardzo, waże teraz 59 kg ale cellulitis został MEGA. Całe uda, pupa, nogi aż do dołów podkolanowych. Nie mam pretensji do rodziców, ale jako dziecko naprawde nie zdawałam sobie sprawy z konsekwencji ;(

Gość już wszystko wiem
to rzeczywiście wina rodziców

Gość dzieckiem
to Ty nadal jestes. Dorosla i myslaca logicznie osoba nigdy nie pisala by takich glupot.

Gość ale to nie oznacza ze przegral
as zycie :)

Przestań z tym "przegrałam życie", jeszcze weź najlepiej się potnij. weź no zainwestuj w porządne kremy na gęstość skóry i niestety czeka Cię maraton wizyt u kosmetyczki. Musisz znaleźć odpowiednie zabiegi- długotrwałe ale regularne. Niestety trochę kasy to kosztuje- ale rozstrzał cenowy jest spory. Masz 16 lat- z palcem w d... dasz radę się tego pozbyć. Aaaaa, no i ćwiczenia.

Gość ona19901112
zamiast marudzić to zacznij walczyć z cellulitisem. zainwestuj w szorstką gąbkę i piling, i jak się myjesz to szoruj pilingiem i tą gąbką. kup też specjalny krem na cellulitis i po kompieli wsmarowuj go robiąc delikatny masaż skóry. efekt będzie widoczny już po miesiącu. a z czasem pozbędziesz się "pomarańczowej skórki"

Autorko, ona- dobrze Ci radzi, jak nie masz na razie kasiory- rób te masaże + koniecznie dobry krem. Zrzucić tyle kg miałaś siłę, a już z głupią skórą sobie nie poradzisz?! Najgorszą robotę masz za sobą, teraz tylko "wykończenie" :)

Gość dzieckiem
No wlasnie o tym mowie damolko,takie glupie dziewuszysko ze glowa mala. Gowniara 16 lat-,,przegralam zycie'',ja pierdole normalnie idz sie rzucic w gowno to Ci przejdzie wszystko.