Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikula

co to może byc?

Polecane posty

Gość kikikula

Hej, mam pytanie odnośnie objawów ciąży. Naczytałam sie tego sporo i mam metlik w głowie. Od 2 dni czuje sie jakbby mnie przejechał walec, mdli mnie (ale bez wymiotów) głowa mi pęka a do tego kręci mi się w głowie. Zastanawiam sie czy to nie ciąża bo nie zabezpieczamy sie z mezem ale w sumie uwazamy zeby skończyc w odpowiednim momencie :) Myslicie ze to moze byc ciąza? Okres mialam 2 tyg temu Jestem tak wypluta ze nawet nie chce mi sie isc do apteki po cokolwiek zeby mi sie polepszylo.

Gość mała mała mi
Jak okres miałaś 2 tygodnie temu to pewnie teraz masz albo kilka dni temu owulację. Mdłości nie pojawiają się pierwszego dnia od zapłodnienia. Ja mdłości miałam od 2 miesiąca ciąży. Test ciążowy zrób ale najlepiej w dniu spodziewanej (kolejnej) miesiączki.

no nie prawda bo ja kilka dni po zapłodnieniu mdłości miałam. i czułam sie tak samo jak autorka. ciągle byłam senna i spałam dużo. test pierwszy nie pokazał ciąży (pokazał jej brak) bo było za wcześnie na wykrycie- jakieś 2 tyg po zapłodnieniu. dopiero jak zrobiłam drugi test(za następne 2 tyg) to już pokazał 2 kreski.