Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DollyBlack

Czy moglam zajsc w ciaze przez dziurawiec???

Polecane posty

Gość DollyBlack

Witam. Sprawa wyglada nastepujaco... Od jakiegos czasu (kilka mies.) przyjmuje tabletki Yasminelle. Dn. 16 maja wzielam ost. tabletke gdzie dnia 17 maja nastapilo krwawienie i byl to 1 dzien 7-dniowej przerwy. Wspomne ze 2 mies wczesniej w trakcie 7-dniowej przerwy nie dostalam miesiaczki i odczuwalam dosc silne bole w prawym jajniku. Poszlam do gina i okazalo sie ze mam calkiem spora torbiel na prawym jajnku dostalam wiec luteine na wywolanie miesiaczki i kiedy sie zaczela wzielam pierwsza pigulke. Pod koniec opakowania dostalam dziwnych plamien,krwawienia wlasciwie nie wiem jak to nazwac i trwalo ono tydzien (krew miala kolor brazowy) bralam pigulki do konca i wlasnie wtedy nadeszla 7 dniowa przerwa gdzie mialam to krwawienie. Czyli jak by na to nie patrzec wg mojego kalendarzyka trwalo ok 14dni a nie w trakcie 7-dniowej przerwy kilka dni jak zwykle. W dodatku w trakcie przerwy zaczelam przyjmowac kapsulki z wyciagiem z dziurawca. 300mg co odpowiada 0,9mg Hypericin. Kapsulki te przyjmuje 3 razy dziennie,teraz juz z tabletkami anty. Czy taka ilosc dziurawca moze wplynac na oslaienie antykoncepcji?? Jak bardzo?? Dzis jestem w 6-dniu przyjmowania tabletek anty i dziurawca. Wspolzylam dnia 3i4 przyjmowania tabletek anty i kapsulek z dziurawca. Czy jest mozliwosc ze moglam zajsc w ciaze?? Obserwujac moj sluz ma taki kolor oraz konsystencje jak w dni nieplodne,wiec wydaje mi sie ze dzialanie tabletek nie zostalo oslaione. A wy co o tym myslicie?? Dziekuje za odp i pozdrawiam. :)

Gość DollyBlack
Tak ale poki co to test jeszcze mi nic nie da. :/ Jest wiarygodny dopiero ok 2 tyg od zaplodnienia czyli ok 3 od stosunku...

Gość DollyBlack
.

Gość DollyBlack
ktos jeszcze cos nap??

Gość DollyBlack
??

Gość DollyBlack
.

Gość lolipoppop
mysle ze chyba raczej nie powinnas zajsc w ciaze,tym bardziej ze jesli nawe to jeszcze nie mialabys dni plodnych.

Gość DollyBlack
Mhm... Dzikuje za odp. A jak mysla inne dziewczyny?? Czy ktoras byla w podobnej sytuacji??