Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdqwdwqdqd

Problemy z seksem

Polecane posty

Gość dwqdqwdwqdqd

mam taki problem ,ze krwawie podczas seksu . kiedys to sie zdarzało czasami ,a teraz często Mam nadzerke ,ale ginekolodzy odradzaja jej usuwanie bo jeszcze nie rodziłam ,a jak sie ja usunie to moga byc problemy z donoszeniem ciazy i mówią ,ze nie jest duza co mam zrobić wg was? usunac ją na własne zyczenie troche sie boje po tym co mi powiedzieli

Gość fdssds
kurde dlaczego nie dopytalas o to ginekologa myslisz ze ktos tutaj doradzi ci tak jak powinien? to jest powazna sprawa, zostawisz to bedziwesz uprawiac seks i rozne rzeczy z tego moga sie rozwinąć, uwazam że powinnas zmienic ginekologa i co jak co zaleczyc to jesli krwawi

Gość dwqdqwdwqdqd
no moga ,a poza tym to troche mało estetyczne tak krwawic w czasie seksu.. przeszkadza mi to . mój facet twierdzi ,ze jest ok ,ale on tez by pewnie wolał żebym nie krwawiła byłam u 2 ginekologów i mi tak powiedzieli ..

Gość fdssds
twoje zdrowie, ja bym unikala seksu, no bo ci to szkodzi czyż nie? a ta nadżerka to skad sie wziela? w ogole skad sie to bierze?

Gość dwqdqwdwqdqd
nie wiem skad sie bierze ,ale z tego co czytałam 1/3 kobiet ja ma . ale jest albo mniejsza ,albo wieksza i albo krwawi albo nie. Moja krwawi :O to taka ranka na szyjce macicy jakby czy ,, ubytek nablonka" boje sie usuwać ją po tym co mi powiedzieli . podobno jeszcze można jakimis globulkami zaleczać itd moge unikać seksu jakis tam okres czasu ,ale przecież nie mogę na zawsze

Gość fdssds
w ogole to jest jakies porypane ze nikt ci tego enie leczy przeciez sa ten srodki farmakologiczne nietylko wypalania usuwanie etc. szok

Gość fdssds
no to lecz tymi globulkami dziewczyno

Gość dwqdqwdwqdqd
już jedne globulki własnie biore pare dni ,ale nie wiem czy pomogą czy nie .. najchetniej bym usuneła ta nazdżerke ,ale mi odradzali i w necie też sporo osob pisze ,ze sie nie powinno u kobiet co nie rodziły