Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacyjna myśl

Chorwacja - Dubrownik - byliście? znacie miasto lub okolice

Polecane posty

Gość wakacyjna myśl

Witajcie planuje w tym roku wybrać się do Dubrownika z młodszą siostrą (19l) Ma to być taka niespodzianka dla niej Ponieważ jest najmłodsza - reszte rodzeństwa w świat powiało - ona nigdy jeszcze nie była za granica, i teraz moje pytanie - bilety lotnicze to nie kłopot ale czy znacie jakieś fajne pensjonaty/ hotele - w miare korzystnej cenie w Dubrowniku bądź okolicach? wakacje planuje początkiem lipca

Gość wakacyjna myśl
chce pojechać na 15 - 20 dni więc koszty noclegu wchodzą w grę

moge poleciś wyspę Brać, miejscowość Bol, mam tam znajomych, jak się powołasz to będzie bardzo dobra cena za nocleg (cica 25Euro/dzień/pokój 2-osobowy vs standardowa cena 45-50Euro). Blisko Splitu, pomiędzy Splitem a wyspą Hvar, +38521635313, kom. +385915266167 od kilku lat praktycznie każde wakacje tam spędzam.

Gość wakacyjna myśl
aburabi - dziękuję choć lotnisko w Dubrowniku - nie koniecznie musi to być Dubrownik na razie rozglądam się orientacyjnie w grę wchodzi jeszcze Turcja, Tunezja i Albania w ub. roku byłam w Czarnogórze - piękna i na Rodos - Rodos też ok

Gość wakacyjna myśl
na miejscu i tak planuję wynająć samochód mieszkam we Francji tu połączeń z Chorwacją jak na lekarstwo a co myślicie o Bułgarii? Byliście?

Gość wakacyjna myśl
Bol - śliczna miejscowość