Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adasmiauczynski

Kwiaty dla nieznajomej dziewczyny:)

Polecane posty

Witam, mam niezły problem, w mojej miejscowości w zasadzie niedaleko mnie mieszka urocza dziewczyna, po prostu gdy przechodzi obok mnie to serce wali jak oszalałe i szczerze przy żadnej innej kobiecie tak się nie ,,stresuje'' naprawdę trudno opisać słowami ten stan, czy dobrym pomysłem na rozpoczęcie znajomości będzie wysłanie jej kwiatów ze skromnym liścikiem czy też osobiście mam je dostarczyć? dodam , że bukiet róż już zamówiłem:)

Gość andreła garcija
pocztą kwiatową wyślij.

Gość ona19901112
normalnie w kwiaciarni jest coś takiego jak poczta kwiatowa, oni dostarczają pod dany adres.

Gość gość
dzisiaj wręczyłem kwiaty nieznajomej dziewczynie... byla taak zaskoczona ze zrozumialem ze jestesmy w polsce. Dlatego musimy panowie robic takie spontany częsciej zeby nasze polskie najpiekniejsze dziewczyny na swiecie czuly sie jak u siebie...

Gość gość
Mnie kiedyś spotkał taki zaszczyt :) kiedy jescze byłam piękna i młoda i powiem Wam, że przyjęłam to z lekką dezorientacją i lękiem. Facet nie był brzydki i nic złego nie mogą o nim powiedziec, bo nawet go nie znam, ale bardziej mnie przestraszył niż zauroczył. Lepiej zacząć znajomość od rozmowy (przy wręczaniu kwiatów i tak chyba musisz cos powiedziec) lub wysłać pocztą kwiatowa wraz z listem, który wszystko w prosty sposób wyjaśnia - z podaniem Twojego imienia i nazwiska.