Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszyyyyyyyy

Brak okresu od prawie dwóch miesięcy

Polecane posty

Gość uszyyyyyyyy

Ostatni okres miałam 7 kwietnia. I od tego czasu się nie pojawił, za to w czasie kiedy powinien byc pojawiły się objawy takie jak bolące jajniki, bolący brzuch i krzyża, ale okresu ani kropelki. Stresu nie miałam, w ciąży na pewno nie jestem, bo seksu nie uprawiam, więc co może być przyczyną? Czytałam, że jakieś leki, ale ostatnimi czasy brałam tylko Opokan i ze dwa razy Aspirynę... Czy jest coś czym można "przywołać" okres? Ciepłe kąpiele już brałam i w sumie to nie pomogły... Kiedyś zdażyło mi się też, że nie miałam jednego cyklu, a potem kiedy powinnam miec już drugi, miałam okres, dzień przerwy, a potem kolejny, czym mogło to być spowodowane? Mam nadzieję, że mogę liczyć na wasza pomoc :)

Czasem się zastanawiam skąd tacy ludzie jak Ty się biorą... Nie wiesz co to ginekolog? Od 2 m-cy nie miała okresu i jeszcze u lekarza nie była :o 0/10

Gość uszyyyyyyyy
Wypadł mi tylko jeden cykl, więc to chyba nie taki straszny grzech...

Gość szyyyyybkoooooo
na zaburzenia hormonalne nikt Ci tu nie pomoże, jak jesteś dorosła i masz nieregularne cykle, to znaczy, że coś jest nie tak i lepiej iść do lekarza, a nie czekać na odpowiedzi, że jedna miała to samo z takiej przyczyny, a druga z innej diagnozę, to lekarz postawi

Gość uszyyyyyyyy
mam 16 lat, i okres raczej w miarę regularny od jakichś 4 lat

Gość uszyyyyyyyy
* chociaż nie zawsze regularny, ale raczej z poślizgiem max. 4 dni

Gość ja też tak miałam ...
do 23l miałam okres regularny a później pojawiał sie co 2 miesiące po wizycie u gin okazało się,że jeden jajnik nie pracuje prawidłowo dostałam tabletki anty i teraz jest ok