Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 a więć: Józek i Staszek wybrali się na ryby. Znaleźli dobrą miejscókę nad jeziorem, wędki rozstawili, piwko otworzyli, piękna pogoda pełen relaź. nagle słyszą motorówkę . Przepływa nieopodal ciągnąc za sobą na lince człowieka na nartach wodny. Motorówka pływa w te i wefte wkurwiając wędkarzy coraz bardziej. Józek zaczal miotać przekleństwa na co odzywa się Staszek: - spokojnie, nie zwracaj uwagi. przyjechaliśmy tu odpocząc od pracy, żon, chuj z tym że wypłoszy wszystkie ryby, nie ma się co denerwować. Jednak w pewnym momencie narciarz przeplynąl tak blisko brzegu że struga wody chlusnęła staszkowi prosto w twarz. Ten nie wytrzymał , chwycił kamień i rzucił. Trafił w glowę. Narciarz puścił linkę, zachwiał się i wpadł do wody. - Józek kurwa do wody ! szybko! Popłynęli ile sił ale człek już poszedł na dno, nurkują więc na przmeian w końću udało się wyłowić. docholowali nieszczęśnika do brzegu. - Staszek ,sztuczne oddychanie! Staszek reanimuje , w pewnym momencie unosi głowę i stwierdza: = stary, ale jemu jebie z japy! - Mhh..mnie co innego zastanawia, tamten miał narty a ten ma łyżwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 nikomu sie nei podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 myje codziennie minimum dwa razy to nawyk z czasó jak nosiłem aparat na zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość love mihau und latajoncy dywan Napisano Maj 29, 2012 to czemu masz żólte :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban 2x 0 Napisano Maj 29, 2012 bo jem kupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tym razem ło znowu ja + ban 2x Napisano Maj 29, 2012 przebarwiły się od picia moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 przebarwiły się od picia moczu o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 nie wiem pewnie od tych głupich papierosów ale już jest z nimi o wiele lepiej bo używam specjalnej pasty wybielającej o dziwo skutecznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem ło znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 a wiecie, że bezrobocie wśród niemowlaków wynosi 100%?? taka ciekawostka :D i sam na to wpadłem ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarodziejjjjjka 029402 Napisano Maj 29, 2012 a wiecie, że bezrobocie wśród niemowlaków wynosi 100%?? ahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 tak to prawda. wynosi 100% , właśnie skończyłem pisać prace doktorancką na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 ale ten topik jest o moim wybitnym poczuciu humoru a nie o zębach:O więc prosze trzymać się tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarodziejjjjjka 029402 Napisano Maj 29, 2012 coś w tym jest, bo teraz to praca jest tylko po znajomości, a one chyba jeszcze nie mają za wielu znajomych w swoim wieku xD Ta bariera komunikacyjna i w ogóle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 ale ja mam pomysl jak to zmienić ogrzewania, smaochody, samoloty na gówno :) i niemowlaki mogłyby normalnie , legalnie zarabiać na swoje śpioszki, gryzaczki, łóżeczka i wózki.... tylko że rząd nic nie robi by zmniejszyć bezrobocie wśród niemowlaków:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość love mihau und latajoncy dywan Napisano Maj 29, 2012 idz umyć zęby zamiast pierdolic jak potłuczony :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mykonos Napisano Maj 29, 2012 ale on rzeczywiście jest potłuczony, więc pierdolić nie przestanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 mylem dziś już dwa razy zęby...umyje 3 raz po obiadokolacji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjfgjhytujytutyutyuytutut Napisano Maj 29, 2012 jakbys mył to byś nie miał takich żóltków okropnych :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 myje kurwa 2-3 razy dziennie nie moja wina:O tzn moja bo pale fajki:O ale coście się tak przyczepili:( :D z nerwów po tak ciężkiej krytyce stanu mego uzębienia muszę zajarać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarodziejjjjjka 029402 Napisano Maj 29, 2012 a ten kawał na początku niezły, lubię czarny humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 no w końću jakiś normalny komentarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stic 0 Napisano Maj 29, 2012 Qurwa przecież to kawał z *psów* i jego piękno polegało na tym że był krotki :O utonął narciaż wodny i ratownik dmucha go usta-usta ... nagle drugi ratownik mowi: - ty, to nie nasz!! -jak to?! -normalnie! nasz mial na nogach narty, a ten ma lyżwy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 z psów w sensie z filmu? znam go z innego źródłą. a z filmu nie pamiętam hmmm:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stic 0 Napisano Maj 29, 2012 tak - tyle że Olo Żwirski go znał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 no być może jakoś mi to umknęlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarodziejjjjjka 029402 Napisano Maj 29, 2012 co mnie obchodzi skąd pochodzi, usłyszałam go dopiero od "Tym razem to znowu ja + ban x2" I on mnie tym rozbawił a nie jakiś aktor :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 wlaśnie, czarodziejka dobrze pisze, ma w pełni rację szkoda że tak mało takich ludzi na kafe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarodziejjjjjka 029402 Napisano Maj 29, 2012 dzięki :D Służę zrozumieniem. Jak masz jeszcze jakiś kawał z pogranicza czarnego humoru to pisz :D Chętnie poczytam...może być bardzo czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnbujyh Napisano Maj 29, 2012 ale nudziarz ,ty nie masz frajerze innych zajęć tylko swoje bzdety tu wypisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 29, 2012 chory jestem i sie nudze:O dobra jak coś mis ie przypomni z czarnego humoru to wrzuce na kafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach