Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana!

A jednak..

Polecane posty

Gość Rozczarowana!

Wszędzie każdy trąbi o tym, że kobieta musi być "porządna", że nawet jak facet sobie bryka to wybiera te "łatwe" ale na żonę szuka już właśnie tej "porządnej". I co? I gówno prawda! Poznałam Go 2,5 roku temu.. JA(niech będzie Agnieszka) właśnie z tych "porządnych", mam aktualnie 24 lata nie palę, nie piję do nieprzytomności i nie oddaje się "każdemu". Nie, nie jestem jakąś "cipą" jak to zaraz mnie nazwiecie. Jestem po prostu zwyczajna, niebrzydka, pozytywnie nastawiona do życia, sympatyczna i ponoć przyciągam do siebie ludzi. Owszem imprezuję, ale nie do "zgonu". On(niech będzie Dawid) wtedy 24-letni, przystojny, zabawny, od razu wpadł mi w oko. I jeszcze ona(niech będzie Iwona) wtedy 17-letnia taka łatwa panienka, roześmiana, cycki na wierzchu, wystające stringi, owszem charakter ma niesamowity(wygadana, zero nieśmiałości, spontaniczna i jak na ten wiek głupiutka), powiem bardzo atrakcyjna. Każdy, kto był na tej imprezie od razu zwracał na nią uwagę, co najważniejsze wcale nie wyglądała na swój wiek. Do rzeczy.. Skoro mi się spodobał musiałam działać, zaczęłam sie uśmiechać i takie tam szmery-bajery. Zajarzył, więc pogadaliśmy, pośmialiśmy się i On wtedy powiedział, że nie lubi takich wulgarnych dziewczyn jaką jest Iwona, że szkada jej bo młoda jest a już z czwartym gościem idzie się "przejść". Wymieniliśmy się numerami tel i następnego dnia zaprosił mnie do kina..tak wszystko się kręciło przez pół roku, znajmość Nam się rozwinęła ale On nadal nie mówił o związku. Kilka razy się całowaliśmy, przytulaliśmy..i dużo czasu spędzaliśmy razem..między innymi w towarzystwie Iwony..często o niej rozmawialiśmy, oj bawiła się nieźle dziewczyna, każdy mówił o niej tania szmata..ona doskonale o tym wiedziała ale nic sobie z tego nie robiła. Któregoś dnia, nie poszłam na jedną z tych imprez..i to był chyba błąd. Najgorszy..wracałam od przyjaciółki i spotkałam ich razem..ona szła(raczej zataczała się, on ją niby odprowadzał do domu. Nawet zaproponował, żebym poszła z nimi..ale wróciłam do domu..GŁUPIA! Jak można sie domyślić, następnego dnia dowiedziałam się, że są parą! Jak On mógł? Ona jest od niego młodsza o 7lat i totalną dziwką. Co najlepsze jej się w związku nudziło bo zdradzała Go gdzie sie dało.. On przychodził do mnie, wypłakiwał mi się..i mówił, że bardzo ją kocha a ona mu takie świństwa robi, nie raz pobił się z gościem, któremu ona dała..stawał w jej obronie, nie pozwalał nazywać jej dziwką. Rozstali się na 3 misieące, myślałam, że teraz mam szansę, ale gdzie tam, kochał ją jak szalony, pisał do niej, błagał by niego wróciła..ona się wybawiła i wróciła, w jej 18-ste urodziny..zabrał ją nad morze..gdy wrócili ona świata po za Nim nie widziała a po 3 misiącach zaszła z Nim w ciążę. Dziś On ma 26 lat a ona 19, mają 2-miesięczną córeczkę i są szczęśliwym małżeństwem.. Jak on mógł ją kochać, jak jej mógł wybaczyć to co robiła??!! Ja nadal jestem sama, bo ciągle Go kocham..a oni są zapatrzeni w siebie jak w obrazki.. I jak to jest faceci??! No jak?

Gość kuchara z pasją
tak mi przykro :( Zauważyłam jednak, że większośc mężczyzn używając wymyslnych epitetow w stosunku do kobiety maskuje swoj pociag do niej w ten sposob. Znajdz sobie innego, nie jest Ciebie wart. To on bedzie sie teraz meczyl. Ciekawe tylko, czy dziecko jest jego

Gość Rozczarowana!
Po tym jak wrócili z nad morza już przestała szaleć, tak jakby dojrzała.. Otworzyła oczy na jego uczucia i potraktowała Go poważnie, myślę, że On wtedy dużo z nią rozmawiał i najwyraźniej dotarł do niej..bo nikt już więcej nigdzie jej nie widział bez niego, przestała sie ubrerac wyzywająco i wulgarnie, stała się taka "normalna'.., więc dziecko raczej jest jego, ale to ja chciałam mu je urodzić..;/ Dlaczego wybrał ją a nie mnie? Z naszego towarzystwa nikt mnie nie miał a ją prawie każdy..jak on może z nią być, jak on sie czuje przy Nas teraz..nie mogę tego zrozumieć :(

Gość hjfgjhytujytutyutyuytutut
ma pewnośc, ze się wyszumiała i będzie wierna a ciebie cipka moze byle kiedy zaswedzieć

Gość maniak seksualny
bo ty mu sie na tacy podałaś a o tamta musial sie postarac. tez bym wolal dziwke zamiast trusie co mu sie pod morde podsuwa zreszta pewnie ona byla ladniejsza :)

Gość Rozczarowana!
Jak to mu się podałam? Ja tylko Go podrywałam, zaczepiłam i samo dalej poszło! Nie rozumiem jak można chcieć starać się o względy takiej szmaty! hjfgjhytujytutyutyuytutut- ta..nie należę do takich kobiet, byłabym mu wierna do końca życia! Najgorsze jeszcze przede mną, bo oni wzięłi tylko ślub cywilny a sierpniu tego roku ma być kościelny..i dostałam zaproszenie.. Nie dam rady..tam iść..kocham Go niesamowicie..a on będzie składał jej przysięgę małżeńską, JEJ! ;/:(

Gość dlatego ze mu z nia dobrze
w lozku tez a z toba bylo mu gorzej a w lozku nie wiadomo jak by bylo.

Gość Rozczarowana!
To po co tyle pie.przenia o tym, że puszczalskie są na raz, że na poważnie szukacie porządnej?? Nie rozumiem tego!!!!

Gość Rozczarowana!
To po co tyle pie.przenia o tym, że puszczalskie są na raz, że na poważnie szukacie porządnej?? Nie rozumiem tego!!!!

Gość Rozczarowana!
I mówią, że to kobiety są skomplikowane..

te brednie o porzadnych i puszczalskich to z forum bierzesz chyba. czytaj dalej te glupoty i sie nimi kieruj to bedzie zawsze tak samo. to prawiczki wypisuje oni maja zryte mozgi a ty w to wierzysz

Gość Rozczarowana!
Każdy facet uparcie twierdzi, że takie jak wyżej opisana są żenujące i tylko na raz.. Nie jestem trusią!. Też mam potrzeby ale nie robię tego z każdym.. Jest mi cholernie przykro, że On wybrał ją..nadal Go kocham.. To co miałam zrobić wtedy? Przespać się z Nim od razu? Wtedy byłby mój, już nie rozumiem.. :(:(:(

Gość Rozczarowana!
Jak można wybaczyć tyle zdrad, tyle upokorzeń..opowieści kupli jak im było z jego dziewczyną..nie umiem tego pojąć..dlaczego on się w niej zakochał..tak szybko z dnia na dzień a ja pół roku mogłam liczyc na buzi-buzi? ;/

Gość Rozczarowana!
Wypowie się ktoś?

Gość Rozczarowana!
Przecież ze mną też mógł się kochać, mieć dziecko, ja bym Go nie zdradziła, szanowała..kur.wa kocham Go :(.

bo ona mu sie bardziej podoba bo z nia mu jest lepiej w lozku bo z nia jest szczesliwy bo milosci sie nie wybiera i mam wymieniac dalej ? ty jestes sztywaniara ktora robia to co otoczenia uwaza za sluszne. nie kierujesz sie wlasnym rozumem tylko tym co inni mowia. badz soba to nastepnym razem bedzie lepiej.

Gość Rozczarowana!
Jestem sobą, nie mam natury kur.wy poprostu.. To dlaczego tak jeździcie po kimś kto miał kilku partnerów seksualnych? Czemu na tych wszystkich zasranych forach wyzywacie się od szmat, kurew i dziwek? Więc ona jest lepsza bo se poruchała a ja głupia miłością żyję? Super..na prawdę..