Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śląski_laps

Kobiety mają lepiej w życiu bo one nie muszą być "kozakami"

Polecane posty

Gość Śląski_laps

Prosta sprawa... kobieta nie musi być wilkiem na tej planecie.. to facet ma być tym twardym silnym facetem-kozackiem, wilkiem.. który w razie co obroni kobiete, który nie da sobie pluć w kasze, który jak trzeba to załatwi sprawę-nie koniecznie z kwiatami w rękach w stosunku do kogoś... kobieta nie musi się dobrze bić ani mieć dobrej psychiki dzięki której niczego się nie boi- facet owszem... musi być twardy, musi być wilkiem ! kobieta nie ma ciśnienia idąc do klubu, że będzie się tam z kimś bić.. a facet? pojedzie gdzieś do nieciekawego klubu to zawsze istnieje ryzyko wpierdolu kobieta nie musi kitrać głowę między nogi aby przejść spokojnie.. a facet? jak idzie i stoi jakaś grupka to zawsze go obcinają i wystarczy, że się na nich spojrzy dłużej to już akcja gotowa.. kobieta nie musi dużo zarabiać.. wystarczy, że ma byle jaką prace i nikt nie ma do niej oto pretensji, a facet? jak zarabia 1200 na produkcji czy jakimś tam magazynie to dla kobiet brudas, nieudacznik, ciota itp.. kobieta nie musi mieć niewiadomo jakich znajomości, wystarczy, że ma np jedną przyjaciółkę i jest dobrze a facet? jak nie ma znajomych tylko jest samotny to to zwykła ciota i leszcz i jeszcze bym mógł wymieniać i wymieniać ale zrobi się z tego zbyt długo post i nikt tego nie przeczyta

Gość do autora - to proste
niektóre laski muszą mieć silną psychikę, chociażby żeby przeczytać takie farmazony jak Twoje, apotem z kimś takim zerwać i nie martwić się, że poszerzy Grono Aniołków. Kobieta nie musi byc wilkiem ale Kapturkiem juz tez nie może, bo pełno facetów niedorajd i koszyczek bidulka ma pusty, więc musi zakasać rękawy i do roboty, czasem zna judo i jak idzie z randki z wymoczkiem to i jego obroni przed tymi co stoją w bramie i mozna tak wymieniac.... wymieniac... tylko po co ?

Gość Śląski_laps
obronić to może.. ale swoją pizde przed ruchaczem co najwyżej, nie ośmieszaj mnie, że kobieta znająca judo powaliła by kilku gości

Gość Śląski_laps
a jak facet jest niski to jest skreślony u każdej i co?

Gość djbkjrujykd
no ale to przeciez wszystko daje ogromna satysfakcje, ta ilna psychika itd.

Gość ale heca ale jaja
widzisz autorze ja też znam przypadek, że adeptka kraw magi złomotała 2 synków a to jej pizduś trzymał się kiecy, i to ze Śląska dziewczyna była dokładnie :) więc z Ciebie taki Ślązak jak z koziej hmm... hm..... i skończ już z mitem słabej płci, bo się ośmieszasz....z nasz takie powiedzenie, że jak gówno nie umiało pływać to mówiło że woda jest rzadka ? właśnie mając u boku takich chojraków jak Ty trzeba umieć o siebie zadbać bywaj Frajerze

Gość pyttia
tylko ladne i zdrowe kobiety maja latwe zycie brzydkiej czy chorej nikt nie bierze bo to balast poza tym nie moze liczyc na nikogo tak naprawde jak zajdzie w ciaze,to jesli afcet umyje raczki,to ona zostaje z problemem. panstwo jej w niczym nie pomaga najbiedniejszeosoby w tym kraju to samotne matki

Gość Śląski_laps
/ale heca ale jaja/ chyba sobie jaja robisz, że kobieta jest w stanie rozjebać kilku gości... ba nawet jednego, no chyba, że waży kurwa 110kg i ma 180cm.. i bije dzieciaka który waży 60kg, ale to już nie jest kobieta tylko jakies kurwa grube ścierwo ps, ktors tam napisał: // Niscy faceci maja fajne kobiety // hahahahahah... najlepszy kawal jaki przeczytalem dzis :)

Gość do śląski _Laps
Kolo ale z Ciebie cienki bolo ha ha, baby Cię leją , polecisz do mamy ?

Gość do śląski _Laps
BTW " chyba sobie jaja robisz, że kobieta jest w stanie rozj**ać kilku gości... ba nawet jednego, no chyba, że waży k**wa 110kg i ma 180cm.. i bije dzieciaka który waży 60kg, ale to już nie jest kobieta tylko jakies k**wa grube ścierwo " Ty to już nie tylko żeś jakiś niewyskrobany eunuch ale w dodatku pi...a nad piz...ami :) :) :) Jesteś głupi aż mi Cię szkoda. A po co kobiety chodzą na karate,judo itp. Żeby tipsy połamać ? Ścierwo to Ty sam, podejdź do lustra i zaakceptuj. W poście pisało że gości było 2. Łyso Ci , że baba by Ci spuściła wpie.....l ? Może czas się przyzwyczaić, że nie jesteś mężczyzną ? Sorry ale Nejman duży, napakowany i zwijał z podkulonym ogonem. Liczy się technika Mały, technika ale co Ty tam wiesz? Tyle wiesz co wysrasz ha ha ha ha z Twojej pierwszej wypowiedzi widać, że psychika słabiutka, strach kalesonami trzęsie aleś w gembie mocny- tyle że anonimowy ha ha ha

Gość tak kobiety nie muszą
być kozakami, ważne że są takie gumioki jak Ty :)

Gość Górol1
Mnie się wydaje, że ktoś tu na jakiś kompleks.. Albo kilka... :-)

Gość do Górol1
no widać, że autor - od razu wpada w szał, bluzga pewnie nie obronił się jak trzeba zarobił w musztardówe i teraz jęczy :)

Gość śląski_laps
tak tak hahah wmawiaj sobie że laski która chodzą na judo karate itp to jakieś kozaki, które by najebały facetów hahaha kurwa dziewczyno zejdz na ziemie idiotko jebana... jestes dla mnie scierwem i gównem i prawda jest taka jaką opisałem w pierwszym poscie.. wasza jedyna tak naprawde norma którą musicie spelniac to to aby ladnie wygladac - chociaz nawet przecietne laski mają o wiele wieksze powodzenie niż przecietny facet

Gość Decccoder
he he gościu ale z Ciebie żałosny kretyn, jak tak zazdrościsz babom to się zaciąż, bo chyba do czego innego się nie nadajesz :) :) :) :) i nie obrażaj Śląska nauczył się 3 przekleństw na krzyż i szumi jak złoty deszcz

Gość do Górol1
Decccoder dokładnie , widać że kolo jakiś pizduś, przysrał się do tego, że baby lepiej się biją od niego i teraz będzie zbijał bajty to późnej nocy, może jakby mu cesarke moszny zrobili , gorączka by ustąpiła ? gdzie takich sieją ? Na Śląsku raczej nie

Gość tak kobiety nie muszą
he he Ty już od tego ścierwa i gowna na oczy nie widzisz, szedlbys sie łomyć kaj to jakiego strumycka bo Ci spermisko na coło bije, hej

Gość do Górol1
nie czarujmy sie jak jego zdaniem mezczyzna ma byc wilkiem to ja nie wiem co mu matka za rumianek daje

Gość śląski_laps
// przysrał się do tego, że baby lepiej się biją od niego i teraz będzie zbijał bajty to późnej nocy // no bo taka głupota jakby jakiś idiota chciał mi wcisnąć, że legia warszawa gra lepszą piłke niż barcelona... to trudno się nie przysrać

Gość też mi problem....
Przecież nikt tu nie napisał, że kobieta powali 3 facetów na raz. To rzadko kiedy jest możliwe (ale jest) z powodu choćby "rozmiaru". Ale jak myślisz, że kobiety nie umieją się bronić to jesteś w wielkim błędzie. Znam takie, co przywaliłby by Ci i nawet nie wiedziałbyś kiedy. Może nie dostałbyś jak od faceta ale wierz mi wesoło by nie było. Co do 1 postu nikt Ci nie karze być wilkiem. To tylko Twoja sprawa i Twoje poglądy.

Gość ....a dlaczego nie ?
to może podaj adres i damy znać babkom z Zabrza, co ćwiczą u nas w sekcji kick boxingu, wtajemniczę Cie - dwie się przygotowują do pracy w Policji z czego jedna jest jeszcze kuratorem społecznym więc po melinach chodzi. Będą tylko dwie, żeby nie było,że przemoc stosują wobec Ciebie, na moje oko ważą tak do max 65kg a więc do każdej ręki złapiesz jedną i złomoczesz albo one złomoczą Ciebie. Może dasz wtedy wreszcie ludziom spokój i pozwolisz kontemplować ten piękny wtorkowy wieczór przed komputerem ???????

Gość do Górol1
do niego nie dociera że baba mogłaby go sprać, więc się tutaj oburza a prawda może być faktycznie inna, tym bardziej taka Andzia jak Bercika by trzepła to by się nogami nakrył

Gość powiem tak......
jak babka która trenuje sztuki walki i dobrze się napierdala, to jak trafi na cieniasa lub nawet trzech cieniasów to powinna dać sobie radę. Ja jestem przeciętnym kolesiem więc zapewne z taką bym przegrał. Gdyby jednak miała do czynienia z 3 ulicznymi zabijakami z nożami i bez żadnych zasad, to co tu dużo mówić , nie miałaby szans.