Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhgj

Gdzie wolałybyście pracować ?????????????????????????????

Polecane posty

Gość hjhjhgj

albo spytam inaczej ... jak byście spotkali na ulicy dwie koleżanki i jedna powie że jest a) kosmetyczką , sprzedawcą w sklepie z ubraniami lub kosmetykami a druga b) że jest policjantką to której waszym zdaniem bardziej się w życiu powiodło pod względem pracy ? .... tylko odpowiadajcie szczerze !!!!!!!!

Gość ja nie chcę///
2

Gość hjhjhgj
a możecie to jakoś uzasadnić ???

Gość Piotruś B. dr dziennikarstwa.
Obie przegrały totalnie

Gość huncwocik*
Ty na serio pytasz??? Oczywiscie ze z tych 2 opcji - policjantka. Praca w sklepie albo jako kosmetyczka - co to za praca, weź przestan :-O

Gość hjhjhgj
Piotruś B. dr dziennikarstwa. - ale dlaczego ?? możecie rozwijać swoje wypowiedzi ?

Bo to są nisko płatne zawody nie wymagające żadnych umiejętności tylko zapieerdalania od do, od do :D

Gość alebezedura
ta, którą jej praca satysfakcjonuje

Gość hjhjhgj
Piotruś B. dr dziennikarstwa. - jako policjantka można awansować i pracować np. w biurze . a jako kosmetyczka otworzyć swój własny salon ... Więc jednak człowiek w tych zawodach nie stoi w miejscu ....

Gość ogromnica
2 - bo mimo wszystko większy prestiż niż sprzedawca w sklepie, wcześniejsz emerytura, możliwość awansu jak się dobrze zakręcić a w sklepie co? wkurwieni klienci i żylaki na nogach

Gość alebezedura
po prostu zastanów się co Cię bardziej kręci

Gość huncwocik*
Piotruś juz ci odpowiedzial - zeby byc sprzedawca nie trzeba miec wiekszych kwalifikacji. Wlasciwie KAZDY moze nim byc, z kosmetyczka gorzej, jakis kurs czy szkole trzeba skonczyc, ale to tez nie wymaga wysokiego iQ :-O dla mnie kosmetyczka czy fryzjer kojarzy sie ze sluząca. Babrac sie w czyichs popękanych pietach czy paznokciach albo wlosach, w tej chemii siedziec caly dzien, a sklep z kosmetykami to juz w ogóle rak pluc po 5 latach... Praca w policji jest wg mnie ciekawa. Nie orientuje sie dokladnie, jak wyglada nabór, ale jakies testy trzeba zdac, poza tym jak ktos jest ambitny to idzie do Szczytna, konczy szkołe i jakies tam stanowisko ma w tej policji. Nie wiem, jak z zarobkami, moze i kiepskie, praca ciezka, niebezpieczna, ale jak ktos lubi takie klimaty to moze dawac duzo satysfakcji. Ja tam w swoim czasie myslałam o policji :-)

W Policji marne zarobki nawet jak dojdziesz na szczyt więc nie ma sie co podniecać :P

Gość huncwocik*
Potrusiu jesli to do mnie bylo to sie nie podniecam, mam zupelnie inny zawod, a z drugiej strony nie powinno sie chyba wszystkiego przeliczac na pieniadze :-O

Gość yhytht
huncwocik* - ja jestem w trakcie starania się o pracę w policji.. jest cholernie ciężko się dostać :( a cała procedura trwa około roku ... Co do pensji nie jest tak zle .. na początku tzn od razu po kursie podstawowym dostaje się 2300 zł ...

Gość yhytht
Piotruś B. dr dziennikarstwa. - wiesz kasa nie jest najważniejsza :) zarobki w Polsce ( choć istnieje opcja wyjazdu zagranicznego do innego kraju) może nie są za wysokie ale ja nie wyobrażam sobie innej roboty jest ciekawie , cały czas coś się dzieje praca idealna jak dla mnie :)

Gość huncwocik*
do yht..... zazdroszczę, ze aplikujesz do policji :-) no i pensje poszly w góre, w 2001 był to 1000 zl na początek :-P

2300? :o Za to sie nawet w pojedynke nie da utrzymać