Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemekkkk123

jak powiedziec partnerce zeby wylizala mi odbyt?

Polecane posty

Gość przemekkkk123

pytanie do ludzi ktorzy pochodza powaznie do tematu,zawsze lize odbyt mojej dziewczynie bo wiem ze sie jej to strasznie podoba ale nie wiem jak jej powiedziec zeby ona mi zrobila to samo,piesci mmnie tam palcami itp ale nie lize,jestem zadbany i dbam o higiene rzecz jasna.Jak jej to powiedziec zeby jej do tego jeszcze bardziej niezniechecic?

Gość przemekkkk123
jestesmy ze soba prawie 5 lat i wiem ze jak powiem jej to wprost to nic z tego nie bedzie:)

Gość przemekkkk123
czyta to ktos!!!

Gość przemekkkk123
juken dzieciaku idz poogladaj bajeczki,pisalem ze temat dla ludzi powaznych więc wypierdalaj

Gość jukatan
powiedz jej to podczas seksu, delikatnie, albo pokaz kierujac jej glowe w tamta strone, gdy bedzie ci robila loda - moze jej tez sie to spodoba?? ja bym nie miala nic przeciwko, gdyby partner zaproponowal cos takiego - nie wiem czy by mi sie spodobalo, ale sprobowalam - dla niego, dla siebie - chce mu sprawiac przyjemnosc, tak jak on mi -jesli tylko mi to odpowiada- a dopoki sie czego nie zrobi, to sie nie ma o tym zdania

Gość jukatan
mialo byc sprobowalabym a nie sprobowalam - bo nie probowalam jeszcze ;)

Gość aneczkal....
Hehe, to ja mam podobny problem, bo chciałabym to zrobic mojemu facetowi, a nie wiem jak zareaguje,,On zawsze mi to robi, bardzo to lubimy, ale nie wiem czy sam byłby zainteresowany, nigdy nie dał znać, ze by chciał...

Gość Gangbang Miszczu
Usiądź jej na twarzy i rozkaż: liż dupę, dziwko (suko/ szmato, etc.) :)

Gość przemekkkk123
aneczkal.... a masujesz mu palcami oczko?jak tak to na pewno chce zebys mu polizala tylko pewnie wstydzi ci sie powiedziec tak samo jak ja :)

Gość jukatan
aneczkal :) ja napisałam powyższe, ponieważ mam tak jak ty - chcialabym tego sprobowac, ale nie wiem jak zareaguje moj mezczyzna na ten pomysl - boje sie zapytac i sie tak mecze byc moze pozbawiajac nas oboje nowej przyjemnosci ;) tak sie chyba rodzi rutyna :P

Gość aneczkal....
przemek masuje :) własnie jak tak czytałam co napisales, to pomyslałam, ze moze faktycznie ma tak jak ty, że wstydzi sie powiedziec...bez sensu takie skrepowanie ;) Lepiej mówic wprost. Ty tez jej powiedz :D

Gość aneczkal....
jukatan, a no własnie :) Czas na szczerość :D

Gość Gangbang Miszczu
Jukatan, po prostu robiąc loda zjedź powoli na jaja a po chwili szybko zacznij lizać kakaowe oko. Zanim zareaguje to już mu się spodoba. Nie będzie protestował :)

Gość przemekkkk123
ja mam taki mały hamulec,bo wydaje mi sie ze meskie odbyty sa nieatrakcyjneeeee ,owlosione i brzydkie ....nie to co kobiece mmmmmm,jak wizualnie podobaja sie pupy waszych facetow????do samego oczka

Gość Gangbang Miszczu
Męskiego rowa też można wydepilować, najlepiej kremem :P

Gość aneczkal....
Mi tam sie bardzo tyłek mojego faceta podoba :) I dlatego pewnie nie miałabym oporów przed lizankiem :) Przemek a pamietaj, ze z twoja partnerką moze byc dokładnie tak jak ze mna i jukatan ;) że chcemy, a nie mówimy. Mysle, ze jak sie kocha i jak sie w sferze seksu jest juz dosc zaawansowanym w związku, to nie ma mowy o tym, ze ocs sie nie podoba...Gdyby sie jej nie podobał twój tyłek, to mialaby tez opory przed seksem w ogóle, przed oralnym...

Gość przemekkkk123
Kiedys mialem taki przygodny kontakt z pewnym Niemcem lizalismy sobie kukuly nawzajem i bylo odlotowo chcialbym to powtorzyc ze swoja dziewczyna teraz :)

Gość przemekkkk123
"przemekkkk123"

Gość przemekkkk123
jakis palant podszyl sie pod moj nick...zal malolata... dzisiaj z nia o tym delikatnie porozmawiam :)

Gość jukatan
przemekkk, powodzenia, mysle, że się skusi ;) daj znać jaki rezultat

Gość przemekkkk123
dzieki,po rozmowie dam zanc:) myslalem tez o tym zeby podsunąc jej tą strone,zostawic wlączona strone z tym tematem albo cos w tym stylu:)

ze chcialbys lub ze masz taka fantazje erotyczna niespelniona zeby kobieta/dziewczyna piescila twoja pupe oralnie... i tyle styka

Gość przemekkk123
ale tez kreciloby mnie gdyby ona lizala mi ten odbyt zaraz po swiezym oddaniu stolca :) wessalaby wowczas w siebie tysiace bakterii,zarazkow i wszelkiej gangreny ,ktora znajduje sie w moim cieplym,brazowym klopie :) nie musialbym wtedy podmywac sie za czesto,zaoszczedzilbym na wodzie a moja dziewczyna zaoszczedzilaby na jedzeniu,spozywajac moja czekolade :)

Najlepiej powiedzieć jej wprost, czego oczekujesz. A jeśli się krępujesz z jakiegoś powodu - daj jej do zrozumienia ponad wszelką wątpliwość, jakiego typu pieszczoty sprawiają ci największą przyjemność :)

Gość lukasz 30 laat
przemku ja ci chetnie wylize odbyt :) z jakiej czesci Polski jestes ? jestem bi ,takze jak dziewczyna nie bedzie chciala,ja jestem na tak.. kupe tez bym zjadl,mniam lubie to:)

Gość bolekz wytwórniparasolek40
przemek i aneczka może wy jestescie tą parą wlaśnie dogadajcie sie

Gość akcja-atrakcja
Jak powiedzieć? Normalnie - liż suko rowa