Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony jak nic :O

Nie uwierzycie jaki jestem wkurzony na rodzine swojej kobiety!!

Polecane posty

26letnia kobieta z 8letnim synem. Wczoraj oznajmila mi ze chcialaby zebym przyjal jej nazwisko abysmy byli normalna rodzina bo co prawda jej syn ma ojca w dokumentach ale nazwisko dala swoje. To pierwsza rzecz jaka mnie wkurzyla. Druga rzecz to ta ze jej ojciec chodzi za mna i mowi ze mam o nia dbac, spelniac jej zachcianki, opiekowac sie nia i miec dobry stosunek do jej dziecka bo inaczej marny moj los i mi wpier.doli. To zamiast cieszyc sie ze jego corka w swojej sytuacji uklada sobie zycie z mezczyzna z takim jak ja ktory moze miec kazda kobiete to jeszcze slysze grozby z jego ust.

Gość podniesee
możesz miec każdą kobietę? :-D mnie byś na pewno nie mógł mieć, więc moze trochę skromności. A co dziewczyna ma cie do końca życia po stopach całowac, ze zerknąłeś na nią swym łaskawym spojrzeniem i dostąpiła tego zaszczytu, aby byc z tobą??? :-D Ojciec chyba czuje instynktownie, ze niezłe ziółko z ciebie i zawczasu cie uprzedza kasanowo

Gość djbkjrujykd
hehe ale jej ojciec sie zachowuje :D ja bym chciala miec takiego tate, prmityw bo prymityw, ale stoi murem na pewno nie mozna miec kazdej kobiety, nikt nie moze miec wzystkich

Chodzi mi oto ze jestem czlowiekiem wolnym, bez zobowiazan, dobrze zarabiam, mam wlasne duze mieszkanie. Moja przyszla zona pochodzi z bogatej rodziny ale ona nigdy nie byla samodzielna, zyla na koszt tatusia, przez swojego ojca jest najbardziej rozpieszczona z calego rodzenstwa i teraz jak zauwazylem ze mam na nia juz wiekszy wplyw to jej ojcu zaczyna sie to nie podobac.

Gość djbkjrujykd
on chyba nie widzi, ze moze cie zniechecic