Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażenowanna

Jak oni mogą sie tak wzajemnie zachowywać??

Polecane posty

Gość zażenowanna

byłam u znajomej na działce własne wróciłam, no i ta znajoma ma blada cere i piegi i źle znosi ciepło wobec tego jak zaczął wiac wiatr to sie uśmiechneła było widać że chłodzenie tego wiatru sprawia jej przyjemność to wtedy jej mąż powiedział "przyjemnie ci ruda małpo, co?" i położył jej na twarzy chomika którego zabrali ze sobą z domu ona wtedy krzyknęła "łaaaa! ty chuju!" zrzucając chomika z twarzy wstała i nadepnęła mu obcasem na stopę i on wtedy zaczął sie słaniać z bulu a ona sie smiać i mówić "boli chuju?! haha jak go boli popatrz!" Jestem zażenowana jak moga sie tak zachowywać dorośli ludzie :-o

Gość zażenowanna
oni są nienormalni, naprawde, w przeciwieństwie do mnie :O wieczorami spaceruje po osiedlu i niby od niechcenia przewracam kontenery PCK z uzywana odzieza, nastepnie tarzam sie w znoszonych ubraniach, wydajac piski niczym bolcowany analnie piesek preriowy, bez skrepowania defekujac wokolo. Po zakonczonej orgii narzucam pierwsza lepsza rzecz i niezauwazona przez sasiadow pomykam chylkiem do domu, kryjac rumieniec zadowolenia :)

Gość zażenowanna
ale durny podszyw :-o

Gość zażenowanna
widze że nie macie nic sensownego do powiedzenia :-o