Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna20d

Jak oceniacie moje cialo?ZDJECIE.

Polecane posty

Gość Dziewczyna20a
Bo to bylo ekskluzywne wino z lewiatana a nie jakis tani browar z biedronki hehe.a tak serio to wypijam 3piwa i spie a tak daje rade pisac

Gość Dziewczyna20a
Dobry bajer nigdy nie jest zly

Lordzie koksu, nie bruźdź mi, bo już jestem w ogródku, już witam się z gąską :D Dziewczyna20d -> dawaj foto tyłeczka :D Cycuszki i brzuszek pokazałaś, reszta nie powinna być problemem :D

Dziewczyna20d -> 3 piwa? po 3 piwach to ja dopiero zaczynam się rozkręcać :D

dziewczyno jak wino... a raczej dziewczyno po winie ;) jestes mloda jeszcze wiec moze na serio myslisz ze seks dopiero juz teraz po slubie, ale zobaczysz jak cie zycie szybko zweryfikuje, bo jak w kims sie nagle zadluzysz to twoje ekhm logiczne myslenie o seksie po slubie wraz z postanowieniami szybko peknie jak banka mydlana, jezeli piszesz to na serio i wierzysz w to i chcesz do tego dazyc to ci szczerze tego zycze :) ale mam kilka lat wiecej na karku a zycie jest brutalne i chemia w mozgu przestawia myslenie :P co do mnie i slubu, to byl zart, nie bierz wszystkiego na powaznie co pisze, mam spore poczucie chumoru...

Gość Dziewczyna20a
Aburabi daj foto swojego malego

chętnie bym przesłał, ale małego? nie wiem co to jest, ja mam dużego, napisz jeszcze raz:D

Gość Dziewczyna20a
Dobre poczucie homoru to podstawa;) .. No ja tak teraz mysle bo czuje sie strasznie nigdy facet mnie tak nie wykorzystal kurwa mac az czuje zlosc bardziej sama do sebie.ale w sobote bedzie taka impreza ze sie najebie w huj odpierdole sie jak sucz a facetom niech slina cieknie a jak ktorys zagada to tak jak mowilam zjade na calego w huj

Gość Dziewczyna20a
Ja po 3 tez sie rozkrecam ale nie jak siedze w domu i jeszcze pisze na forum to juz bym spala ale wiecej niz 5nie wypije i to nie jedno za drugim.

Gość Dziewczyna20a
Nara lordziekoksie spij slodko niech ci sie baba jaga przysni;P

Gość maciej ptawiczek
masz cudowne piersi

Lordzie, zostań, gąsek może być dużo :D dla każdego starczy ;) Dziewczyna20a -> piwo i 20 minut na parkiecie? i tak 8 godzin :D Wchodzisz w to?

Gość Dziewczyna20a
maly duzy co za roznica jeden huj

Gość maciej ptawiczek
dziewczyno 20a twoje piersi sa boskie

Gość Dziewczyna20a
Nie wchodze bo bylabym sztywna a zgon by nastapil na miejsu.az takim alkoholikiem nie jestem

Gość Dziewczyna20a
Aburabi szczylu ile ty masz lat?

ale ja nie chce Cię upić, no bo ze zwłokami to nie wiadomo co zrobić:D browar co godzinę i 45 minut na parkiecie :D

Gość Dziewczyna20a
Mi wystarcza 2piwka i 2drinki i jestem zajebista;D bez zbednych akcji

Dziewczyna20a -> zaczernij sobie nicka, bo już miałem pojechać po całości za ten poprzedni wpis, nie pasował mi do Ciebie więc się powstrzymałem... 2 piwka i 2 drinki to 5 piwek jakby nie liczył :D

Gość maciek prawiczek
dziewczyno 20a a co myslisz o prawiczkach po 30 ja mam 37 lat i jestem prawiczkiem szczerze

abudabi nie mow ze sam nie dasz rady :P gasek wiecej nie bedzie i nie ma w tym temacie zostalismy we trujke ja ty i dziewczyna.... hmmm chyba ze trujkacik ? :D hehehe nie no troje to juz tlok ;) uu dziewczyno takie mile pozegnanie dla FACETA ? i to z twojej strony, nie mow ze mnie polubilas.... noo ejj, ty twoja niechec do samcow oraz jakies pozytywne "odczucia" w moja strone ? no whey !! to pewnie tylko twoje poczucie humoru ;) :P a tak w ogole nie ide jeszcze spac, poprostu chyba juz wyczerpalem tu temat :) jak ktos chce pogadac ze mna to zapraszam na priv badz do mojego tematu, ale z facetem o czym mial bym gadac na priv ? no wlasnie a dziewczyna ? a dziewczyna pala niechecia do samcow i chyba byla by ostatnia osoba ktora chciala by pogadac na priv wiec tez odpada dlatego sie pozegnalem ;) w zadnym badz razie nie uciekam i nie ide spac :)

Gość Dziewczyna20a
Ja lubie wypic piwo i drinka taki miks;P no ale ile masz lat to mozesz napisac bez sciemy tak zebym miala jakis tam obraz z kim mniej wiecej pisze

przestraszysz się, poza tym nie chcę, żebyś dziadek do mnie zaczęła mówić :D

Gość Dziewczyna20a
O prawiczkach po 30stce mysle ze nie spotkali jeszcze odpowiedniej kobiety aby mogli z nia caczac wspolzycie hehehehe:D powodzenia ale chociaz nie jestes ruchaczem i jebaczem tak wiec spoko

Gość Dziewczyna20a
Aburabi odpowiadaj na moje pytania i nie swiruj lubie starszych panow hehe

trochę się zagalopowałaś słoneczko, jedyne co się zgadza to fakt, że jestem po 30. :D, a Ty masz "2" z przodu? :D:D

Gość Dziewczyna20a
Lordziekoksie tematow nigdy nie brakuje.ja wypilam winko i mam zajebisty humorek.wiec mozemy stworzyc trojkacik erotyczny biore was dwoch a co tylko nie wiem czy dacie mi rade ,ale dobra kit z tym..co do facetow to i tak ich zgnebie w sobote a tak poza tym to popisac zawsze mozna