Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj syn ma 7 miesiecy

kiedy obnizyc materac w łózeczku? w jakim wieku?

Polecane posty

? syn jeszcze nie siada, jesli ma to znaczenie, a materac jest na najwyzszym poziomie - na gorze

Gość moze hmmmm
Wydaje mi się że już. Lada chwila może cię zaskoczyć.

Gość hmmmh
obniżaliśmy wtedy, kiedy zapowiadało się, że może już usiąść, lub niedługo będzie wstawać, bo widać pierwsze próby. Wieku nie da się określić, bo jednej obniżaliśmy w wieku 4,5 mc i na 5 mc sama potrafiła usiąść a drugiej krótko przed 10 mc, bo nie rwała się do samodzielnego siadania, choć posadzona siedziała stabilnie. Zależy od dziecka, czy widać już próby podciągania się itp.

Gość chyba zwariuje z niewyspania
moja corka za kilka dni skonczy 7 miesiecy i tez jeszcze nie siada ale jest tak zywiolowa i wrecz "dzika" ze materacyk obnizylam juz ze dwa miesiace temu :D moze i zbyt szybko ale jak widzialam jej stopy na oparciu (szczycie) lozeczka to mialam czarne scenariusze :D mysle, ze juz powinnas obnizyc

Gość .....amma.....
Mój syn jutro kończy 7 miesięcy. Sam zaczął siedzieć kilka dni temu i od razu podciągnął się i stanął w łóżeczku. Radzę ci obniżyć jak najszybciej, bo te maluchy są nieobliczalne.

ok dziekuje dziewczyny, zagonię męża :)

Zdecydowanie już, mój zaczął właściwie w przeciągu jednego tygodnia i siadać, i wstawać trzymając się za szczebelki (i raczkować na dodatek), i dobrze że nauczył się tego w naszej obecności... a dodam że to było w tygodniu w którym skończył 6 mcy. Więc polecam już to zrobić, a szybko może być potrzeba obniżenia na sam dół, jeśli masz 3 stopnie wysokości. Mój też wyskoczył z łóżeczka na głowę jak miał 10 mcy, a materacyk na dole był...