Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuu!!!!!!!!!!!!!!

Znów ciąża i ten paniczny strach.................

Polecane posty

Znów jestem w ciąży i panicznie się boję porodu, bardziej niż poprzednio bo wiem już co mnie czeka :( To niestety wpadka, nie planowaliśmy tego .... co zrobić ???? zastanawiam się nawet nad usunięciem....nie przeżyję tego drugi raz :(

Gość kiki kik
jak tak sie boisz to po co antykoncepcji nie u żywałaś

przeżyjesz:) ja 3 raz będę rodzić a 2 raz planowo i też się boję a 2 też przeżyłam:P przy 2 bałam się bo właśnie kiepsko wspominałam 1 ale było o niebo lepiej i szybciej:) a jak już byłam w 38 tyg to miałam to w dupie bo miałam tak dość tego brzucha że moim jedynym marzeniem była porodówka:) a usunięcie z powodu strachu przed porodem to głupota.... weź sobie zzo albo fundnij cesarkę

kurde, to był jeden jedyny raz bez gumki :( chwila uniesienia :( buuuuuuu nie wierzę, że to się stalo :(

Gość kiki kik
No ale cuż stało sie głowa do góry, przezyłas pierwszy przezyjesz drugi ( ps może opac połozne jak tak sie boisz i weś znieczzulenie)

jeśli bym usunęla to nie byłby to jedyny powód ale ten główny :( nie mam kasy za cesarkę a zzo owszem może i pomaga ale nie chcę znów dochodzić pół roku do siebie ..... nienawidzę się za tą głupotę

Gość kiki kik
No ale cuż stało sie głowa do góry, przezyłas pierwszy przezyjesz drugi ( ps może opac połozne jak tak sie boisz i weś znieczzulenie)

Gość królowa forumowiczów
Hmm jak nie masz kasy na cesarke to z czego dzieci utrzymacie?

no wlasnie to też właśnie to kolejny powód do usunięcia

a w którym tygodniu jestes?

dopiero się dowiedziałam :( 6-7 tydzień ....

Gość Napalona 42 latka
przecież urodzić dziecko to lżej i mniej stresujące jak codziennie iść do pracy za 1500zł,masz zwolnienia,wolne i zadowolenie że jest nowy członek rodziny masz dla kogo żyć,z kim iść na spacer na loda i cala nadzieja w was rodzinie.Nie patrz na tych co zamiast z dzieckiem spacerują po parku i trawnikach z Śmierdzącym psem który capi na kilometr ,i wydaje grube pieniądze na leczenie podobnego do gospodyni kundla.

T nie wiem jak uwasz... ale ja bym nie umia.. Tym bardziej, że już masz dzidzie widzisz jak dorasta zapewne ją kochasz, chcesz da niej jak najlepiej mysle, że do tego dziecka w brzuchu miałabys takie sama uczucia... wiec? decyzje i tak musisz podjąć sama

wiem, musiałam się wygadać bo oczywiście mąż jest mega szczęśliwy a ja mam ochotę się zabić

to się ciesz z męża:) wiesz ile tu kobiet rozpacza że ich faceci nie chcą dziecka??? strach przejdzie zobaczysz:)

Gość stasia 9090
nie usuwaj ,wpadniesz w depresje moja koleżanka już jest 3lata jak usuneła i pól roku po zabiegu zachorowala,wiesz co z niej zostalo zwloki,postradała dziecko ,prace bo sie nie nadaje do pracy jest na lekach psychotropowych i ma calodobową opieke.

nie wiem czy dam radę to udźwignąć po raz kolejny...to wszystko z nowym\małym dzieckiem :( teraz już nie wystarcza nam na żadne przyjemności a jak będzie kolejne :( to co???? bieda mnie dopadnie :( i jeszcze ta męczarnia w ciąży i sam poród i to dochodzenie do siebie, depresja poporodwa.....kurwa jaka ja głupia byłam....

Gość Klaudynkiki
To ile miesiecy ma twoje dziecko?

dwa lata

Gość LindaSara
Akurat odchowasz za jednym zamachem, ciuszki i wozki masz to będzie zgłowy, a potem zmężem układ ze ostatnie i ANTYKONCEPCJA