Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem gruba?

czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość czy jestem gruba?

moje wymiary to 91/73/91. Mam 165 wzrostu. faktycznie troche mi sie przybralo ostatnio, w pracy malo ruchu, jem byle co i o roznych porach. Czasem nawet ok 22 jak juz z niej wroce.. Generalnie nogi mam ok, widze tylko po sobie ze brzuch wiekszy i biust.. Nie jest mi dane byc idealna, a kiedys bylam taka szczupla :(

Gość czy jestem gruba?
bys sie zdziwil. Daj swoje foto to pogadamy. pewnie sam masz kompleksy i milo ci obrazac innych.. jednym slowem, spadaj :P

Gość czy jestem gruba?
aha, waze jakies 59kg

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zdecydowanie za dużo w pasie!

Twoja waga przy tym wzroscie jest odpowiednia :) Pewnie nie jedna by Ci zazdroscila :) Ale faktycznie zawsze warto znalezc czas na troche ruchu! Znajdz cos co naprawde polubisz :)

Nie jesteś! I nie zaczynaj debilnych diet, bo wtedy już będziesz gruba, jak zaczniesz błyskawicznie tyć po zakończeniu tych pseudorewelacyjnych kuracji. Kup sobie ładny lakier do paznokci i nie marudź :)))

Gość czy jestem gruba?
waga wagą, ale jednak chyba nie te proporcje.. w pasie wiem, za duzo. Z biustu tez chetnie oddam kto potrzebuje heh. Musze sie zmotywowac, sama sie nie czuje ze soba dobrze.

Gość czy jestem gruba?
up

Wczoraj dowiedziałam sięod qumpeli, że w poniedziałki i w czwartki w Falcku w Szczecinie, można poddać się badaniom tkanki tłuszczowej i analizie składu ciała za 20 zł. Myślę, że warto spróbować, szczególnie że l porady dietetyczne lekarza są w cenie badania.