Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bxc

chcę uciec, zniknąć....

Polecane posty

Gość bxc

nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio.. coraz częściej myślę o śmierci, chociaż nie mam zamiaru popełnić samobójstwa.. jednak nie ma dnia, żebym nie myślała, że to rozwiązałoby wszystkie moje problemy mam dość... świata, ludzi, życia.. mam ochotę wyjść z domu iść przed siebie.. tylko nie wiem co dalej co się ze mną dzieje?

Gość bxc
może i racja.. niedługo kończy mi się praca, następnej nie mam mam zacząć magisterkę na kierunku który zaczęłam ale wiem że nie poradzę sobie do tego świadomość, że przez kilka lat nic się nie zmieni, o ile w ogóle kiedyś się zmieni żyję z tygodnia na tydzień, co weekend ciągle picie, żeby jakoś przetrwać te kilka dni do przodu.. wiem, ze to 1. krok do alkoholizmu ale po prostu jestem sczzęsliwa kiedy mam okazję zachlać i iść spać.. i 1 dzień jakoś z głowy...

Gość Słupszczanka111
Skoro masz depresję, to zastanów się co jest jej przyczyną (co cię denerwuje) i staraj się odstresować. Polecam masaż, dobre kino i popkorn. Na mnie działa

Gość bxc
nie stać mnie na kino i popkorn :/ nie wiem, po prostu życie mnie przerasta :( skończyłam studia, niby dobre, ale co z tego, jak pracy nie ma... tzn. mam jakieś tam, jakaś na miesiąc, jakaś na 4 mce, jakaś na kilka godz w tygodniu .. i tak ciągnę i biegam między jedną a drugą czuję się beznadziejna i przeraża mnie myśl, że tak już zostanie.. bo skoro teraz taki z tym problem to co ma się zmienić za kilka dni?

Gość bxc
tak, fakt tylko co zmieni wyjście do kina? to nie jest 1dniowy dół.. to jest ogólna beznadziejna sytuacja :/