Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a-rek ...

Dziewczyny jakich facetow pragniecie.

Polecane posty

Gość a-rek ...

Jakich pragniecie facetow z wygladu i charakteru ?

Gość dulce sierera
moj ideal z wygladu: - wysoki brunet - lekki zarost - dobrze zbudowany, ale nie paker bez szyi - zadbane dlonie i paznokcie - bez piwnego kalduna charakter - z poczuciem humoru - majacy pasje ( ale nie w stylu siedzenia z piwskiem na kanapie i ogladania meczu) - szarmancki - sympatyczny - bedacy zarowno kochankiem jak i przyjacielem

Gość a-rek ...
a mogę mieć mikropenisa?

Gość dulce sierera
nie, penis ma byc taki zebym go poczula, ty tez bys nie chcial kobity z mikro cyckami w stylu z tylu plecy z przodu plecy, nseks jest wazna czescia w zwiazku i jesli facet ma mikropenisa moze byc ciezko...takie sa niestety realia, nei musi to byc 20 cm pyton, ale w gaciach cos musi byc

Gość a-rek ...
Podszywie nie gustue je w facetach wiech nie pytaj mnie o takie rzeczy... Twoj mikro pewno juz i tak cie na tyle doluje ze nie musisz naprawde robic sobie dobrze publicznie ....

Gość a-rek ...
mam 11cm, więc mogę wszystko, więc mi nie wmawiajcie, że nie

Gość my love is your love
Wysportowanych, z pasją, z własnymi zainteresowaniami. dbających o siebie, z mega poczuciem humoru, uśmiechniętych, spontanicznych, wariatów z pomysłami, artystów,romantycznych, mających błysk w oku z wyglądu-brunet śliczny z uśmiechem :)

Gość a-rek ...
zawsze zastanawiałem się, czy sztuczne oko może stanowic jakiś większy problem dla kobiety, a tyk samym sprawiać przykrość mężczyźnie

Gość my love is your love
według mnie to żaden problem ważna jest osobowość. wygląd jest uzupelnieniem, ale nikonicznie, zależy. Nie obawiaj sie-jesli to ta właściwa, szklane oko nie stanowi absolutnie żadnego problemu

Gość a-rek ...
A jakie pasje u facetow cenicie ?

Gość a-rek ...
Wiec np ?

Gość a-rek ...
aha... czyli jeśli hoduję podgrzybki na balkonie to jestem cool?

Gość a-rek ...
Ty lepiej hoduj podgrzybka ponizej pasa, jak urosnie bedziesz cool

Gość a-rku
cenimy pasje które są pasjami ale nie przesłaniają życia, może to być wspinaczka, treningi karate, modelarstwo, łowienie ryb, taniec, wolontariat,jeździectwo, gra na gitarze, majsterkowanie, motocykle ( moją znajomą nawet mąż w to wciągnął ), fotografia, ogrodnictwo, kulturystyka ( moje koleżanki dopingują mężom na zawodach, dbająo ich diete itp ) coś co faceta uszczęśliwia, coś co mężczyzna może nam także pokazać i zaszczepić bakcyla

Gość och co za glupie pytanie
z duzym interesem,oczywiscie

Gość a-rek ...
ja na razie mam mikrosiurka, więc mi się nie uda. póki co dojrzewa mi serek pod napletkiem

Gość a-rek ...
czyli z zawodu jestes mleczarzem ?

Gość do Arka
mój chłopak zbiera monety, ja się na tym nie wyznaję ale kupiłam mu taki nowoczesny klaser ikilka monet, z jakim przejęciem mówi o swoim zbiorze, zwłaszcza o tych pierwszych na które sam zarobił w dzieciństwie, i chociaz dla kogoś monety, znaczki,modele samolotów to nuda to wszystko zależy od naszej wrażliwośći, od tego czy jesteśmy zainteresowani szczerze, lepiej więc nie wywoływac wilka z klasera jeśli kogoś to nie kręci bo tylko sprawimy tej drugiej osobie przykrość, jak tam sobie te znaczki wkłada można przyjśc, postawić herbatkę, cmoknąć w nochala i już mu / j jej lepiej

Gość a-rek ...
och co za glupie pytanie -> ciebie się pytam, niemoto

Gość a-rek ...
tak spuszczam sie po nocach w mleczarni, stad tez ten ser ...