Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fregataaaaaaaa

Nie bzykaliśmy sie z męzem od ponad 3 lat :-/

Polecane posty

Gość fregataaaaaaaa

Dacie wiarę??? Bo ja też w to nie wierzę, ale to prawda :-O

Gość hoojj
oj to jestes chora :) normalna zdrowa tak nie czyni

Gość fregataaaaaaaa
No jak nie miałas faceta, to sie nie całowałaś, proste :-P ale ja MAM MĘŻA :-O

jeśli to nie provo, to współczuję, pewnie taki brak współżycia przekłada się również na wasze relacje w małżeństwie.

Gość uhugugyf
a dlaczego?

Gość hjkhl
no ja juz 6 miesiecy :( nie wiem co sie dzieje z tymi chlopami...

BLE BLE nie miała faceta, dziewczyny też nie. P.S. To jest facet autorko :P

Gość fregataaaaaaaa
NIE, nie prowo, niestety.... A relacje? masz racje, jest nijako :-(

Gość fregataaaaaaaa
sorki,nie wiedziałam :-D ze to facet :-P jakos mi sie przywidzialo, ze było napisane "nie całowałAm"

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość natalia zet.
mieszkam z rodzina, jestem opiekunka ich dzieci, oni tez nie sypiaja ze soba, sypialnie maja za sciana. Obok niej spia dzieci, a on na lozku dosunietym ale na codzien okazuja sobie uczucia, on jest troskliwy, pomocny, do tego zaradny, ona jest dusza towarzystwa i taka wesola babeczka, nigdy sie nie kloca wiec moze czasami sex nie musi byc by byla milosc

Gość bfzsfkjsfkjasjfjskafashf
a my prawie od 3 tygodni, i tak się zastanawiam co z nami sie porobiło,kiedyś taki okres abstynencji był nie do pomyślenia. Zyciowe problemy jednak odcisnęły piętno na naszym pożyciu, to już koniec tego małżeństwa, jak nie ma sexu nic nas przy sobie nie trzyma......Smutne ale prawdziwe.

Gość natalia zet.
pytajaccy kobieta wcale nie moze zawsze musi byc wilgotna, podniecona, bo inaczej boli ale dla niektorych ten bol jest przyjemny, mi sie np podoba

Gość fregataaaaaaaa
No my tez mamy dzieci. Też śpimy oddzielnie, z powodu na dzieci właśnie.

Gość fregataaaaaaaa
* z powodu dzieci

Gość natalia zet.
pytajacyy nie zapominaj, ze kobiety maja gorzej pod tym wzgledem ze jak wpadna, to cala odpowiedzialnosc wychowania dziecka spada na kobiete, jesli facetowi sie nagle odmieni 9 miesiecy noszenia ciezkiego brzucha i niesamowicie bolesny porod to ze facet sie bardziej poci podczas sexu i ma wrazliwego jedynie penisa, nie jest przy tym chyba problemem

pytajaccy dzenntellmannn idź prowokować dalej na swoim nudnym temacie, tutaj nie potrzeba tego typu wynurzeń. Autorko, a pamiętasz jak to się stało, że przestaliście ze sobą sypiać? Chyba była jakaś tego przyczyna?

Gość natalia zet.
fregataaa ale dzieci wcale nie sa powodem. Po prostu sie znudziliscie, albo jestescie zmeczeni dzieci mozna nauczyc spac oddzielnie, odrobina silnej woli wystarczy

natalia zet wpadka to jest inna bajka, mowa jest o samym seksie, stosunku a ten przyjemniejszy jest dla kobiet kobieta zawsze moze, w tym sensie ze zawsze moze byc gotowa, a facet nie

Gość fregataaaaaaaa
Jak urodziły nam się córeczki bliźniaczki, każde z nas zamieszkalo w pokoju jednej z córek, żeby do niej wstawac w nocy. I tak poszło. Do tej pory, a małe maja już 2,5 roku, w nocy potrafia sie glosno zachować, np. cos sie im przysni itd... wiec nie chcemy, by spaly razem, bo sie beda budzić. Zlwaszcza ze jedna wstaje ze 2 godziny wczesniej od drugiej... No wieć spimy oddzielnie. Trzeci pokój zajmuje synek :-P U mnie dochodzi też lęk przed ciaza, kolejna, kolejnym dzieckiem. Nie zdzierżyłabym juz tego :-O Wiem, ze sa srodki anty, ale hormonow brac nie moge, a prezerwatywom nie ufam.... tzn. boje sie, ze peknie, ze cos sie stanie, jest we mnie blokada psychiczna w zwiazku z tym. A maz... nigdy specjalnie jurny nie był :-D nie miał wielkich potrzeb jakichs... no i tak to wygląda...

Gość natalia zet.
pytajacyyy powiedzmy ze Bog jest sprawiedliwy i wynagradza nam meczarnie bycia matkami i zonami przyjemnoscia z pozycia sesxualnego ale w polskim spoleczenstwie jedynie 30 % kobiet nie ma komleksow i otwarcie mowi o tym czego chce w lozku, reszta nie ma przyjemnosci, udaje, albo unika sexu ps dziwny jestes, nie poznalam jeszcze faceta ktory by narzekal, ze musi sie pocic podczas sexu. wg mnie masz jakies problemy sexualne

Gość natalia zet.
fregaataa jakos mi tak przykro jak o tym napisalas eh biedna ja bym chyba rozwalila rozwalila talerze i co by mi sie nawinelo pod reka o sciane, jakby mnie moj nie zaspokajal, na jego oczach :P co to za facet, ktory nie umie zaspokoic kobiety? po co sie zeni? zeby zupe miec codziennie i wyprana koszule? nie kumam

Gość fregataaaaaaaa
Spoko, zupy nie ma codziennie :-D Koszule tez często prasuje sobie sam ... Niech Ci nie bedzie smutno, mi nie jest, zastanawiam sie tylko, jak to dalej bedzie, jak to sie potoczy, to nasze malzenstwo....

ps dziwny jestes, nie poznalam jeszcze faceta ktory by narzekal, ze musi sie pocic podczas sexu. Widzisz, jaki wyjatkowy jestem, a tak serio to faceci o tym nie mowia, bo mysla tym co maja miedzy nogami a nie glowa

co to za facet, ktory nie umie zaspokoic kobiety? po co sie zeni? Bynajmniej facet nie zeni sie po to by zaspokajac kobiete, poza tym wiekszosc kobiet nie potrafi zaspokajac facetow i jakos faceci nie narzekaja na to

powiedzmy ze Bog jest sprawiedliwy i wynagradza nam meczarnie bycia matkami i zonami przyjemnoscia z pozycia sesxualnego Wlasnie, szkoda tylko ze tak malo kobieta potrafi przyznac ze seks jest dla nich wieksza przyjemnoscia

autorko, rozwiązanie z bliźniakami uważam może i za praktyczne, ale jak widać, nie służy wam ono. Jeśli chodzi o antykoncepcję, to nie kończy się ona na hormonach i prezerwatywach, udaj się w najbliższym czasie do ginekologa i poproś, aby wskazał Ci najlepszą dla Ciebie metodę antykoncepcji, może wtedy się jakoś przełamiesz. Powiedz mi jeszcze, czy okazujecie sobie z mężem w jakiś sposób uczucia?

Gość natalia zet.
mezczyzna ktory nie umie zaspokoic swojej kobiety nie zna jej, nie zalezy mu na jej szczesciu. kobieta umie oddawac stokrotnie to co otrzymuje. umiemy byc wdzieczne;)

mezczyzna ktory nie umie zaspokoic swojej kobiety nie zna jej, nie zalezy mu na jej szczesciu. to samo mozna napisac o kobietach, ze te nie zaspokajaja facetow to wniosek jest oczyiwsty