Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

co tam jak wam dzień mija

Polecane posty

hej🖐️ spoko, jem sobie śniadanie, zaraz idę pod prysznic, a co u Ciebie?

Niech zgadne, zegarek ma przyjśc? Ja dzis mam kilka spraw na mieście, potem zrobię jakis obiadek (prosty) i przyjaciółka sie wprosiła na po południe:D

tak zgadłaś:) ,odrazu lece zmniejszyć bransolete bo na pewno będzie za duża:).No to fajny dzień ci się zapowiada tylko szkoda ,ze dzisiaj tak chłodno:(...

przepraszam, nie doczytałam dokładnie Twojego posta o zegarku:)

U mnie wczoraj było bardzo ciepło, opaliłam się, pomogłam rodzicom na 'podwórzu', no dzisiaj u mnie też chłodniej.

A Ty co będziesz robic, oprócz zmniejszania bransolety?

No właśnie, a jakie kolory wybrałaś? i jak w ogóle idzie budowa?

malują ściany ;) córki-różowy, sypialnia-wrzosowy,garderoba-biała,przedpokój -capuccino,salon-jasny beż i wstawki z ciemnego brązu,siłownia-żółty piaskowy,biuro-łososiowy,przedsionek-kremowy.

Ten pierwszy link to muzyka z filmu 'Dyktator', która wpadła mi w ucho w kinie (uwielbiam Sachę Barona Cohena) :) a druga to ze Slumdog'a, też mi się spodobała. Ogólnie lubie takie klimaty, ale nie za często. Słucham też popu, dance, techno, house, rap tez się przewinie. Wszystko co wpada w ucho :)

Kolory bardzo ładne, ciekawe jaki będzie efekt :) Spakowana na wyjazd? :)

na slamdogu byłam:) pamiętam że film zrobił na mnie duże wrażenie ,ciekawa fabuła:) .Ale na tym pierwszym nie.Ostatnio byłam na men in black 3

No to ja w piątek byłam na Dykatorze (oczywiście, wcześniej obejrzałam Ali G, Bruno i Borata) jeśli lubisz filmy, które coś lub kogoś obśmiewają, obejrzyj :D ja mam takie poczucie humoru, że smieszy mnie takie coś.

Ja też jestem ciekawa bo inaczej farba wygląda na ścianie a inaczej w puszce czy wiaderku. A na do wyjazdu jeszcze daleko..,kupione raczej już wszystko mam ,prócz balsamów do opalania ,okularów i jakiś kapelusz na głowę.A ty kiedy nad morze sie wybierasz?

Gość mńń,,,y,yyui,
o szmato nie ma zadnych linków widać jeny ze masz rozdwojenie jaźni i gadasz sama ze sobą to uwłaczajace kazdej kobiecie ale pewnie nie tobie

Teraz szykuję się na 'Czarnobyl. Reaktor strachu', który wchodzi do naszych kin w czerwcu :)

Obejrzyj Borata, aktor jest tak specyficzną osobą, że słów brakuje. Na galę rozdania Oscarów i na premierę filmu przyszedł w stroju Dyktatora - swojej nowej filmowej postaci w obstawie dwóch pieknych kobiet uzbrojonych po zęby (jak Kadaffi) :)

ja się szykuję na typową prosta amerykańską komedie piranie 3dd ;) hehe lubię komedie w stylu amerykańskim mają fajny klimat i nie trzeba dużo myśleć::D

Gość kał boj III
jeni jesteś piękna!!