Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeszklona CeBula

Jaki macie telewizor?

Polecane posty

a ja mam 2 lata telewizor 32 cale z tesco firmy Technika, ponoc na podzespolach samsunga, zreszta nie interesuje mnie firma. dziala bez zadnych problemow.

Gość vulcanooo
spotkałem się i z Techniką (nie wiem na czyich podzespołach są robione szczerze mówiąc) i z Haierem i jak na dolne, tanie półki to te telewizory faktycznie się wyróżniają i można je śmiało polecać, zwłaszcza ten drugi od Haiera :) wogóle monitoruje ostatnio ruch na Allegro i widzę, że ten 22" Haiera ciągle trafia do Okazji i sprzedaje się w hurtowych ilościach, ma to coś chyba :)

Gość gość
Samsung smart tv..3d..najnowszy model jaki byl w czerwcu..kosztowal przeszlo 8 tyś.za sztuke..mam 2 takie telewizory.

Gość noraczejnieinaczej
7 cali lcd

Gość gość
A my z mezem nie mamy zadnego i zawsze sie ludzie dziwia, ze jak to tak mozna zyc :) tv to pozeracz czasu

Gość Ale to już było
Nie mam żadnego telewizora i nie tesknię.Nie dlatego że mnie nie stać:D Nie chce oglądać tele nowel, tasiemców, idiotyczych powtórek.I za to miałabym im płacić?

Gość biniasxx
a ja mam telewizor LG. Kupiliśmy go na początku wakacji i jesteśmy zadowoleni. Telewizor jest ledowy i ma smart tv. Jest też 3D więc od czasu do czasu jakiś fajny film się obejrzy. Lepiej jest niż w kinie. Telewizor ma 50".

a wy to jacys Z KOMPLEKSAMI ??? - luuudzie - dajcie na luuuz ! - a wiecie cos wam powiem ciekawego ... i pewno wieksza polowa - albo wszyscy - NIE UWIEZYCIE !!! - SAMA BYLAM W NIEMALYM SZOKU ! - podpisalam sie tu - bo nie boje sie ! - wiec posluchajcie ... - bo to dzialo sie NAPRAWDE !!! - w niemczech -jakies pare lat temu, jak to ja miewam nieraz pomysly rozne i tak mnie naszlo aby - wlasnie kupic plaski telewizor, wiec latam po sklepie z "facetem od telewizorow" i mu tlumacze co ma ten telewizor miec - noo nawrywanie itd. i wybralam sobie najwiekszy /tak ladnie wygladal/ o nazwe nie pytajcie bo i tak nie pamietam, wiec wybralam sobie taki najwiekszy i najpadniejszy i przychodzi do nooo wiecie ... zrealizowania zamowienia ! - a ja w jednej chwili wymyslilam ze -- nooo kupie na raty .../brak kasy/ - no i ide i nimi tam do pokoju - oni pisza-pisza-pisza i ... po pol godzinie mam - PRZEPIEKNY TELEWIZOREK !!!!!!!!! - zaladowali mi go do autka - dobrze ze to jest busik bo byl by nie wlazl ! - i wiecie coooo - NIE ZAPLACILAM ANI GROSZA !!! - przysiegam wam !!!!!!!!!! - wystarczylo miec "lewy" dokument- paszport ! - nawet mojego adresu nie bylo w nim , - podalam na slowo !!! - moglam podac lewy adres przeciez ! - i za pol godzinki NAJLADNIEJSZY TELEWIZOREK JUZ BYL W MOIM AUTKU !!!!!!!!!! - jeeeeessuuuu - ile tu jest debili !

Gość blondyna 333
ale chyba lepiej być naiwnym niż zwykłym zlodziejem, co?

tak no to jasne - ale jak sobie przypomne to chce mi sie smiac- sama z siebie ! - ale tak powaznie to mozna by ich pieknie wy ..... na sucho i bez mydla - POWAZNIE !!!

Gość gość
w salonie Samsung 37 cali led, w salonie mały stary Sony. Soniak niedlugo ląduje do garażu, stary Samsung do sypialni, a do salonu 46 cal Samsung Smart TV

Gość blondyna 333
tylko ciekawe czy opowiadałabyś o tym z takim entuzjazmem, jakbyś miała prawne problemy

ale wy sie PODNIECACIE -moi mili ze az mi sie smiac chce ! a te nazwy i kielkosci ! - ja to przynajmniej mam darmowy ubaw - jak mozna pieknie ich wyp ... !

Gość blondyna 333
do czasu złodziejstwo ma się we krwi i prędzej czy później noga się podwinie, nie ma jednorazowych złodziei

przeczytaj dokladnie - napisalam ze wystarczylo by miec LEWY -dokument - i klopotu by oczywiscie nie bylo- i to dziala do dzisiaj nawet !!!

Gość blondyna 333
do czasu- przeczytaj co napisałam , uważasz, że dokument jest złodziejem? hahaha

Gość blondyna 333
Być może, ale mam czyste sumienie i nie wywodzę się z patologii

Gość gość
złodziejem się człek rodzi i zostaje nim do śmierci

Gość gość
LED 39'' Wczesniej mialam plazme 55'' ale sprzedalam.

Gość gość
nie mamy telewizora, nie jest nam potrzebny wolę robić w tym czasie coś co mi sprawia przyjemność i korzyść, moje hobby

Gość gość
nie mam żadnego. do czego służy telewizor ?

do czego ... - telewizor ? - najcenniejsza wskazowka to przy pomocy "niego" mozna zrobic soczek ... - np. z banana - pilas kiedys SOK Z BANANA ? - aaaaaaa widzisz !