Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhahaha

do facetow ktorych pociagaja uklady 2m+1k

Polecane posty

Gość hhhhhhhhahaha

chmmm...jestescie???

Gość hhhhhhhhahaha
ale czy uklad 2k i 1m was tez kreci? bo chcialam o cos zapytac.

Gość hhhhhhhhahaha
akurat mam to juz za soba;-)

Gość swingswing
ja jutro będę miała to za sobą:) nie mogę się doczekać!!!

Gość hhhhhhhhahaha
a pociaga cie 2k+1m ? jestes w zwiazku? masz zone/ partnerke stala? kochasz?

Gość hhhhhhhhahaha
no ale odpowiedz na pytanie najpierw

Gość hhhhhhhhahaha
bez udzialu partnerki?? czemu tak?

Gość 123adam123
Dla facetów 2k+1m to takie odwieczne marzenie erotyczne. Ale 2m+1k na pewno już nie, bo zakrawa o homoseksualizm, którego heterycy ostentacyjnie się brzydzą...no chyba, że po pijaku... --------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks

Gość 2m+k
Jaki homoseksualizm?Przeciez zabawiamy partnerke a nie siebie.Bawilem sie w to kilka razy ale nigdy nie interesowal mnie facet.Byl by zadowolic dziewczyne.Jeszcze zostaje do zrealizowania 2k+m

Gość hhhhhhhhahahaa
bez udzialu partnerki?? czemu tak?

Gość hhhhhhhhahahaa
ale kwestia jeszcze czy kreci cie tez ten odwrotny uklad.

Gość hhhhhhhhahahaa
ale chyba trzeba miec cos z bi.Ja bi nie jestem i wcale nie podniecalaby mnie inna babka. no ale do sedna.Powiedzcie jak to jest mozliwe,bo uwaza sie ze KAZDY facet marzy o 2k+1m. A moj maz sie zapiera ze jego to absolutnie nie kreci,mowil to nawet swemu kumplowi,nie tylko mi.Tylko wlasnie ze ja,on i drugi facet.Zastanawiam sie jak to mozliwe i czemu tak.Rozmawialismy o takim ukladzie juz nie raz,nawet z jego kumplem gadalismy na ten temat.Byl chetny.

Gość przeciętny on
Na poziomie fantazji mnie też pociąga 2m+k, np. całowanie i przytulanie jej szczytującej z innym. I to bardziej niż 2k+ja, choć i to też. Po własnym doświadczeniu i wypowiedziach tu sądzę że nie jest to takie rzadkie. Motywację trudno wyjaśnić, ale chodzi mniej więcej o to, że jej przyjemność jest ważniejsza niż nasza. Ale większość facetów boi się posądzenia o bycie homo (nawet przed samymi sobą się wstydzą). Kobiety są w tym względzie zwykle bardziej otwarte i jakieś np. przytulanie między koleżankami nie jest niczym szokującym. Z tym że kobiety bywają dużo bardziej zazdrosne i zaborcze, więc układy 2k+m w praktyce także chyba rzadko się zdarzają... ALe w realu raczej tego nie zrobię, bo wiedząc jak zmienne humory ma moja miła to jednego dnia poszłaby na takie coś, a potem całe życie wypominała, że ją na takie coś namówiłem. Wolę sobie odpuścić.