Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BAD_GIRL000

MAM DOŚĆ FACETÓW! Teraz to ja będę tą złą!

Polecane posty

Gość BAD_GIRL000

Moja drogie panie, zranione, pokrzywdzone lub zwyczajnie znudzone płcią przeciwną. Przez 3 mies. grałam grzeczną dziewczynkę, ale facet puścił mnie kantem, obudziła się we mnie ta zła natura i teraz to ja będę się zabawiać! Koniec z upokorzeniami! Żadnych uczuć, wszystko bez zobowiązań! Która się przyłącza?

Gość halinka80
nie rób tak bo może się obrócić przeciwko Tobie jak bedziesz taką rolę grać to przyciągniesz do siebie faceta którego nie będziesz chcieć a po co Ci to... lepiej bądź sama, oddychaj pełną piersią, bądź sobą...

Gość BAD_GIRL000
halinka80 kochana kiedyś prowadziłam podobne życie, tyle że poczułam się samotna, a gdy kolejny facet przestawał się odzywać lub, gdy zdarzył się taki który potrafił się spotykać a o związku ani mowy barrrrdzo cierpiałam. Teraz z tym koniec i nie zamierzam przejmować się opiniami innych:)

Gość halinka80
jeśli NOWA TY Ci odpowiada to znaczy ze jesteś sobą i tak trzymać chodziło mi tylko o to abyś na przekór sobie nie udawała kogoś innego, spróbuj zobaczysz co z tego wyjdzie... j

Gość decyzja już podjęta
jestem tak znudzona męskim rodzajem, że szkoda mojej energii do zemsty czy odwetów, nie rusza mnie to wcale

Gość decyzja już podjęta
Masr=ter jakaś taka brudna, niedomyta, sceneria zdjęcia bez komentarza

Gość BAD_GIRL000
Powiedziałam facetowi, że go kocham po kilku spotkaniach, rzeczywiście tak było tyle że on mnie wyśmiał :P Rok cierpiałam, potem byli kolejni a to wszystko właśnie przez tamtego. Kiedyś koleżanka mi powiedziała po pijaku, że zachowuje się jak kurwa po czym po kilku tyg stwierdziła, że nie widzi w tym nic szczególnego i że skoro faceci mogą się bawić ja też mogę. Zapragnęłam stabilizacji, znalazłam faceta, 3 mies., odwidziało mu się przy czym kilka dni wcześniej było myślę i tęsknię. Koniec z tym!

Gość yodu
jesteś niedojrzala, dziecinna, szkoda pisać:(

Gość BAD_GIRL000
CóreczkaTatusia W Dodatku Ruda hehe a powiedz mi czy Ty aby na pewno w to wchodzisz czy robisz sobie jaja:P

Bad Girl Ja już tak robię :D:D. Tylko teraz pojawił się taki facet z którym tak nie potrafię ale chyba muszę się przełamać :D Mój przyjaciel który się we mnie zakochał powiedział że jestem zimna jak lód :P więc coś w tym jest :D

Gość BAD_GIRL000
A powiedz jak robisz :p ja to czasem takie przypały miałam, że na samo wspomnienie śmiać się chce. Bez zobowiązujący pocałunek na oczach "byłego" :P a potem krótkie dzięki :)

Gość Howeverr
BAD_GIRL000 Tylko nie natraf przypadkiem na mnie bo ja zaczynam mieć powoli dość kobiet

Gość 123adam123
Chcesz się mścić za niudany związek? To głupie. Nic tym nie osiągniesz, poza zranieniem kogoś, kto na to nie zasłużył --------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks

Gość BAD_GIRL000
123adam123 a czy ja na to zasłużyłam ? To nie był jeden raz. kilka razy się zawiodłam. I naprawdę nie chcę do tego wracać do tych nocy i ciągłych myśli co ze mną nie tak :P

oooo, ooo uważaj dziewczynko, bo znowu sparzysz paluszki... Obudziła się zła natura, teraz to ona będzie tą złą :) Ile masz lat?

123adam123 ma rację! chodzi o to żeby po prostu zbyt wiele sobie nie wyobrażać nie robić nadziei, po prostu być najbardziej obojętną jak się da ale nie ranić 2 osoby. Bo kiedy Ci się "znudzi" to nie ma na ciebie haka że "przecież mnie kochałaś" to zawsze działa :D. Wabić facetów też jest fajnie :D:D

Gość BAD_GIRL000
jedyny sensowny już sparzyłam... co do wieku...kobiety nie pyta się o wiek czyż nie ?

Gość BAD_GIRL000
14 ale wiek nie ma znaczenia tylko fakty !

Gość Lol itax
:D :D

pyta, pyta, bo za tą akurat kulturę grozi prokurator :P jesteś pełnoletnia? Przedział chociaż powiedz, żebym wiedział czyś dziecko jeszcze, dorosłe dziecko, czy kobieta.

Gość BAD_GIRL000
CóreczkaTatusia W Dodatku Ruda wiesz od tamtego czasu nikomu nie powiedziałam kocham. Mimo że 3 mies. byłam z chłopakiem nie powiedziałam mu, że kocham :)

Gość BAD_GIRL000
Jestem dorosła człowieku i daj mi już spokój, bo jesteś kolejnym z tych mądrych prawiczków, a to na prawdę jest denerwujące, nie pouczaj mnie.

Gość BAD_GIRL000
Kochana ale ja nie mam 14 lat haha jestem w Twoim wieku- studia :P

Gość BAD_GIRL000
Nie zwracam uwagi na podszywy, bo i tak prędzej czy później znowu będą wykręcać inne numery :) mam 20 lat tak jak Ty.