Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedn amama

trampolina dla 2 latka ?

Polecane posty

Gość taka jedn amama

córka w lipcu skończy 2 lata i zastanawiam się nad trampoliną dla niej... czy to dopry pomysł ? czy lepiej poczekać do następnej wiosny/lata ?

Gość taka jedn amama
up nikt mi nie doradzi ?

Gość a ja ci sie nie dziwie ja tez
Poczekac. 2u latka jest za mala na trampoline, przez taki 2 latek jeszcze nawet nie do konca potrafi skakac na normalnej, prostej powierzchni, a co dopiero na trampolinie :)

Gość taka jedn amama
uwielbia skakać na materacu wodnym tzn ona na nim siedzi i tak obie sobie skaczemy :) ale próbuje też już i na stojąco skakać ale może i faktycznie masz rację... mąż również mówi że lepiej za rok... a jaką taką fajną zabawkę teraz mogę jej kupić zamiast tej trmpoliny ? :)

To zależy od dziecka moja 2,5 roku skacze super. Mamy taką normalną z siatką i się sprawdza. Tylko nie radzę kupować takich dmuchanych bo ja w tamtym roku taką kupiłam i po sezonie była do wyrzucenia bo porobiło się mnóstwo dziur na łączeniach a dałam za nią 160 zł więc nie była jakaś lipna

Gość przeprowadzajaca sie
Ja tez powiem, ze dla 2 latka trampolina to nie jest dobry pomysl. Ja mam w domu prawie 3 latka (w sierpniu skonczy) i on nie lubi wszelkich trampolin, poduch dmuchanych itp, ale to akurat kwestia indywidualna :) On uwielbia jazde na rowerze (jezdzi juz, uwaga, na 2 kolkach :D), ale jak mial wlasnie tak kolo 2 lat zaczelismy od rowerka biegowego. Moze to jest pomysl?

Tak tam moja juz jest mala ale kupilam niedrogo uzywana, a wedlug mnie jak kupisz teraz to na przyszly rok tez sie wam przyda. Te co pokazalas w linku bardzo fajne tez teraz mysle o takiej.

Gość taka jedn amama
margolcia a mogę prosić o linka jaką masz teraz tą trampolinę ?

A my may na podworku: piaskownice, hustawke i zjezdzalnie- taki mini plac zabaw a i jeszcze basen jak jest cieplo;-)

Gość taka jedn amama
no własnie jak kupię teraz to już będzie a jak zwlekę do następnego roku to może pieniądze się rozejdą i tyle z tego będzie... :) rozłożymy zobaczymy jak będzie sobie radzić jak nie będzie jej pasowało to trudno złożymy schowamy i już

Ja właśnie w zeszłym roku na urodziny córki (drugie) kupiłam trampolinę. Średnica 366 cm. Był to idealny prezent. Do tej pory to ulubiona zabawa podwórkowa :) Oczywiście zależy od dziecka - ostatnio odwiedziła nas koleżanka z czteroletnią córką, i dziecko się bało skakać. Wszystko od dziecka zależy.

Gość dla mojego to najlepsza
zabawka, dostał jak miał 2,5 roku - na gwiazdkę! ze skakaniem nie miał od początku najmniejszych problemów.

Gość marika...
moj dulwatek uwielbia skakac i uwielbial trampoline duza u mojej siostry. jak mial 1,5 roku to za raczki z moja siostra tam skakal pierwszy raz. ogolnie uwielbia skakac i na lozkach lub wszedzie indziej. skacze na dwoch nogach naraz, nauczyl sie wlasnie na trampolinach na placach zabaw/u siostry. mamy w ogrodku od czasu, kiedy mial 22 miesiace i jest to jego ulubiona zabawa.

Gość gość
Śmiało mogę polecić trampolinę w rozmiarze 244 cm, z siatka wewnętrzna. Problem był taki na początku że syn nie chciał za bardzo skakać :D :D :D każda próba kończyła się glebą co go trochę zrażało. Jednak teraz :D w 2 sezonie już od końcówki maja :D Praktycznie w ogóle z niej nie wychodzi. Kupiłem ją w internecie w sklepie www.sportowybazar.pl Polecam teraz zakup bo widzę że jest taniej niż jak ja kupowałem w zeszłym roku.