Kada123 0 Napisano Maj 30, 2012 Wiem pewnie że takich tematów było tysiące ale ja chce dowiedziec się do mam robic Mam 18 lat około 8 miesiecy brałam tebleti antykoncepcyjne na bóle brzucha nie miałam robionych badań żadnych a pani doktor przepisała mi je od tak po pierwszych przytyłam 5kg po drugich kolejne 5kg , Nigdy duzo nie jadłam nie miałam problemu z tyciem spokojnie miesciłam sie w rozmiar S a teraz połowa mojej szafy nadaje sie do wywalenia :( W wolnych chwilach jeżdżę rowerem urzywam mare pilingów i kremów żeby pozbyc sie rozstępów i cellulitu i nic nie pomaga Jestem tak załamana ze nie wiem co mam robic Czy macie Jakąś naprawdę skuteczną diete która mogła by mi pomóc , bardzo chciałabym znowu nosic swoje dawne urania . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kada123 0 Napisano Maj 30, 2012 A i jeszcze dodam co do diety nie moge jest jajek w żadnej postaci oraz sera białego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sufitówka 0 Napisano Maj 30, 2012 Tabletki zwiększają apetyt, musisz nad nim panować, ja brałam 4 lata i przytyłam 8 kg. Albo pomyśl nad innym rodzajem antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kada123 0 Napisano Maj 30, 2012 Juz od 4 miesięcy ich nie biore bo tyłam strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach