Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrakowiaczkaJedna

Moj chlopak nie jest przystojniakiem....

Polecane posty

Gość KrakowiaczkaJedna

hej poznalam faceta, bardzo dobry, pracowity, zaradny, dojrzaly zyciowo, ale nie jest przystojny-wysoki, chudy, na twarzy blizny potradzikowe; wczesniej bylam kilka lat z przystojniakiem ktory zdradzal mnie na prawo i lewo i nie przeszkadza mi to jak wyglada ten chlopak, bo ma piekne oczy, sliczny usmiech, alee przeszkazda to wszystkim moim znajomym, rodzinie-ze ja taka sliczna laska jestem z takim facetem :( nie mam juz sil na tych ludzi, kazdy mi sie dziwi(on tez jest po przejsciach), czuje sie osaczona i pod presja :(

Gość edgarka 26
zaufaj sobie, ludzie którzy cię otaczają to pustaki, moi bliscy nigdy by tak do mnie nie mówili wygląd naprawdę nie jest najważniejszy

Gość KrakowiaczkaJedna
wiem :( zreszta mi to naprawde nie przeszkadza, ale nie uykrywam ze mam powodzenie, podobno ejstem ladna choc ja tego nie widze heh i kazdy mi wypomina ze moge miec lepszego itd nie mam juz sil :( i sluchania tego wpierdalania sie

Nabierz dystansu do opinii otoczenia, po prostu ją olej. To Ty będziesz z nim zyła, liczy się to jaki jest w środku!

Gość Niczulka
Nie sluchaj ludzi,bo oni zawsze gadac beda. Jesli jest Ci z nim dobrze, to badz z nim i nie przejmuj sie innymi,bo potem TY bedziesz zalowac. Wiem,jakie to uczucie,bo raz przystojniak,z ktorym bylam, zerwal ze mna,ze niby do siebie nie pasujemy. A wyszlo,ze zazdrosne laski do niego pisaly,ze moze miec kazda,a jest ze mna. Spokoju mu nie dawaly i poskutkowalo. Nie popelniaj tego bledu,bo go bardzo skrzywdzisz.

Gość KrakowiaczkaJedna
no w porownaniu z moim bylym to anioł i co z tego ze tamtem byl przystojny ehh zreszta tez jest po przejsciach, zostal skrzywdzonyi sie dogadujemy ogolnie bardzo dobrze ;/ myslalam ze mam wielu znajomych a tu prosze takie teksty, ze wzielam sobie byle co, pierwszego lepszego-to slowa mojej ponoc najlepszej kolezanki :(

Gość zmień znajomych
j.w a z facetem zostań

Gość no tak ale to teściowa
zmień lepiej znajomych bo to pustaki.

Gość KrakowiaczkaJedna
chyba nie chce zadnych znajomych wole byc sama niz otaczac sie takimi ludzmi :(

Gość krwawa merry1988
z łądnej miski sie nie najesz, a znajomi po huja sa potrzebni, w dodatlu tacy

Gość Mój na początku też piękny nie
był.Chudy niemiłosiernie(62 kg i 184 cm wz!! ). Wszystkie kości mu wystawały.Taki patyczak.Jakoś dziwnie się ubierał bo wszystko było za szerokie i wisiało na mim jak worek.Teraz po 6 latach ma 20 kg więcej ciuchy leżą super i nie jedna się za nim ogląda.Ciacho się z niego zrobiło.I im starszy tym ładniejszy. A było to samo-koleżanki gadały że tacy faceci za mną latają a ja z takim się związałam.A teraz widząc zdjęcia mówią ''Mmmmm ciasteczko'' Nie przejmuj się.

Gość KrakowiaczkaJedna
dziekuje wam, widze ze tylko tu normalnych ludzi mozna spotkac i wartosciowych...

Gość stryyrt
"ze ja taka sliczna laska jestem z takim facetem " Na cafe nie siedzą śliczne laski :D

Gość KrakowiaczkaJedna
no ja sie za sliczna tez nie uweazam, inni uwazaja :)