Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Kingi.........;)

Wyjazd do Grecji. Jakie ubrania wziąć dla dziecka.

Polecane posty

Moja 6-letnia córka jedzie w czerwcu z babcią do Grecji.Nie mam pojęcia jakie ubrania jej dać. Doradźcie coś:( Czy dać tylko koszulki z krótkim rękawem,sukienki,spodenki czy może coś długiego też. A co z cienką kurtką...Nie mam pojęcia jaka tam jest pogoda. Teoretycznie powinno być ciepło ale...

Gość Niuniulkai
Najwiecej daj bluzeczek z krótkim rękawkiem i na ramkach z dlugim tez kilka sie przyda no i obowiazkowo jakis grubszy polar m(dresik) czy tez kurtka nigdy nic nie wiadomo tą pogoda. Czyli wszystkiego po troche

Gość elmery
sprawdz sobie srednia temperature na te pore roku to bedziesz wiedziala. napewno przyda sie cieply polar i jakis bawelniany dresik, moze bluzeczki z dlugim rekawem na wieczor tez, jeszcze zalezy na jak dlugo leci, bo jak na 5 dni to jeden dres wystarczy, a jak na miesiac to juz wiecej potrzebujesz... na jak dlugo cork a leci?

Gość 99% bu ha ha
Skąd ty sie urwałś? Gdziekolwiek by nie jechała mus mieć coś z krótkim, cos na ramiaczkach i coś z grubym...

Z choinki się urwałam :P Skąd mam wiedzieć.To jest Grecja,nie byłam tam. Do Anglii bym wiedziała co jej dać. Leci na dwa tygodnie.

Gość elmery
no ale w grecji jest cieplo. w anglii nie. mimo to na dwa tygodnie zapakuj jej dwa dresy (spodnie i bluza)i ze 2 bluzki z dlugim rekawem, plus dorzuc kurtke przeciwdeszczowa. oby sie nie przydaly, ale lepiej zabrac. buty: sandaly, klapki do wody i adidaski. no i reszta to krotkie rekawki i sukienki

Gość sama nie wiem co mama myślec
w grecji o tej porze roku jest bardzo gorace wręcz duszno a w nocy nie bedziesz mogła spac bez klimy!więc weż tylko lekkie ubranka,dres na chłodniejszyw ieczór nie zaszkodzi ale raczej sie nie zdarzy

Gość krucafuks
Koniecznie jakis kapelusik na glowe, ubrania letnie, najlepiej sukienki, cienki sweterek na wieczor, nawet w srodku sezonu wieczory moga byc dla niektorych chlodnawe i polar na wszelki wypadek. Koniecznie kremy z wysokim filtrem i balsam po opalaniu z panthenolem.

Dziękuję :)