Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przesladowanaaaa

Portal 'Sympatia'

Polecane posty

Gość Przesladowanaaaa

co myslicie o tym portalu? jest szansa na poznanie kogos wartosciowego ? macie tam konto ? jak tak to moze napiszecie swoje doswiadczenia ?

Gość Jako facet powiem tak
2 spotkania real (korespondencji i gg rozmów całe mnóstwo) - jednej się nie spodobałem z urody - druga to szmata chciała się rżnąć po 5 minutach spotkania (aluzje do sexu robiła jak już do niej jechałem, przyszła strasznie napalona jak by po grze wstępnej już była), olałem ją to miała pretensje że jej nie zerżnąłem. Na razie tyle

Gość hhhjjhjhhj
jasne ze sie da poznac kogos fajnego ale to troche tak jak z wygraniem w jakiejs loterii:P tez sie da;) jak masz ochote sprobowac to sama zobaczysz ze zwykle trzeba przebrnac przez mase roznych dziwnych osobnikow

Gość alissja
Wszędzie da się spotkać kogoś wartościowego. Tylko tak jak już zostało napisane, musisz być przygotowana, że będziesz musiała sporo czasu spędzić na oddzieleniu sporej grupy ludzi nie wartych uwagi od tych wartościowych:) Ale jest to do przejścia. Ja szukałam na mydwoje.pl, tam ta grupa "nie wartych uwagi" jest trochę mniejsza, bo ludzie tam są w innym celu niż na sympatii - szukają poważnych związków, ale z kolei jest to droższy portal. Dla mnie lepszy, ale każdy wybiera sobie co lubi. Tak jak napisałam, wszędzie da radę poznać kogoś odpowiedniego, wystarczy tylko dobrze poszukać;) Powodzenia!

Gość polwcam portal
www.odloty.pl, jest tam kilka wartościowych osób