Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiiija

DLACZEGO KOBIETY NIENAWIDZĄ KIM KARDASHIAN?

Polecane posty

Gość Kimcia to srimcia
ja mam biuścik D, fakt na starość i po ciąży nie będzie już tak fajnym gadżetem ale przynajmniej wiem że mój własny, a dla pieniaczy polecam poszukać fotkę Kardashianki przed implantami , jak już chcecie pruć ryjki to najpierw poznajcie fakty pozdro dla lobby biuściastych ;)

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jestem bardzo szczupłą blondynką i uważam, że Kim jest bardzo ładna i na pewno może się podobać. I jej absolutnie nie nienawidzę, ale też wcale nie chciałabym tak wyglądać. Cóż ja bym wolała wyglądać jak Angelina Jolie zanim tak strasznie wychudła :D.

Gość peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A ja chciałabym wyglądać jak Charlize Theron. Kim Kardashian jest za niska, koszmarnie przysadzista, klaustrofobicznie nie ztiuningowana, wygląda czasem jak drag queen, ma łydki tej samej długości co uda, ten ciemny zarost zostawia u niej śmieszne ślady po depilacji, wygląda jak konkubina zajęczego zwieracza

Gość gjjhhggfghggh56565678
piszecie że jest dziwka z sex tasmy a same kręcicie swoje w domu umieszczacie zdjęcia waszych rozwalonych cip i obwisłych malych cycek w internecie robicie dziubbki jak pojebane piszecie że pewnie ma sztuczne cycki a same oszukujecie nosząc wypchane staniki i pewnie poddalybyście się nie jednej operacji umieszczacie jej zdjęcia bez tapety na których nadal jest spiczna a same nosicie maske na twarzy a to co się pod niąm kryje odstraszyło niejednego faceta żałosne kretynki

Gość fjjewkhfrenhjhew
do nijun pierdol sie szmato jebana:)kijem bym cie nie tkną mam najlepsze laski na mieście tna takie gówno z malymi obwisami i parchatym ryjem moge nasrać

Gość fjjewkhfrenhjhew
Gość fjjewkhfrenhjhew
walcie sie na wasze ryje szmaty, dzis mnie będzie bolcował osiedlowy cieć pan Henio, przemiły stulejarz a wy mi zazdrościcie, lubię ufajdane kompostem prąciaki a co, niemoge przy środzie pomarzyć o wzwodzie ?

Gość laski to ty masz
fjjewkhfrenhjhew do nijun pie**ol sie szmato j**ana kijem bym cie nie tkną mam najlepsze laski na mieście tna takie gówno z malymi obwisami i parchatym ryjem moge nasrać ale chyba w domu starców ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha :) :) :) :) ależ Ty musisz miec kooooompleksy no ale nie dziw się, Matka jednak nie chciała skrobać

Gość marrrrika
Gość do nijun
o widzę, że temat nadal kwitnie - do fjjewkhfrenhjhew jeszcze byś na Hiszpana dawał aż by Ci się z włosów łonowych kopciło, zapomnij o moich cycuszkach one nie sa dla takiego marginesu jak Ty a buźke to akurat kolego mam jak ta lala bo tapety mi nie potrzeba, podaruj swoim suczkom pastę BHP, może pomoże na pryszcze i torby po cukrze nie będą Ci potrzebne eunuszku

Gość marrrrika
do njun spierdalaj bez kitu i nie podszywaj się i nie zesraj nikt twoich wypocin nie czyta i nikogo nie interesuje że masz profila jak u goryla nie trawie zazdrosnych głombów i nie pisz że niby jak ato nie jestes bo wyglądasz jak kopiec kreta

Gość oj biuściku
marika czy mariiiiija - marna prowo tępa strzało , na marginesie wybrałaś zdjęcie Charlize z filmu z za który zgarneła Oscara pusta szmatko bawełniana więc i tak się ośmieszyłaś bo ona nawet brzydnąc do roli porwała tłumy, teraz patrz i podziwiaj spermochlipie: http://www.corbisimages.com/images/Corbis-PN005497.jpg?size=67&uid=6ca3ce6f-264e-4bc2-99c8-c8bdc723b312 Nic dziwnego , że facet dał drapaka, kręgosłup by mu pękł od takiej beki http://allin1images.com/wp-content/original/2011_11/Kim-Kardashian-Before-and-After.jpg

Gość marrrrika
Gość do njun
marrrrika do njun spie**alaj bez kitu i nie podszywaj się i nie zesraj nikt twoich wypocin nie czyta i nikogo nie interesuje że masz profila jak u goryla nie trawie zazdrosnych głombów i nie pisz że niby jak ato nie jestes bo wyglądasz jak kopiec kreta ty czytasz i gule ci rosną jak widać , inaczej byś nie produkowała tych poematów, sama masz ryj jak dno od Domestosa ale nie martw się, wystarczy , że twój alfons zgasi światło :) tylko żeby nie walił w dziure po sęku ha ha ha

Gość marrrrika
oj biusciku szmato nie ja zalożylam temat i wiadomo że ty to to samo co do nujin kim chce mieć każdy theron to paszczur bez cycek pokaż jej foto bez tapety ściero wlaśnie ja ten facet o którym piszesz kopną w dupe jak kurwa nie jesteś na czasie to sie nie wpierdalaj ps ale musisz być brzzydka skoro taka kobieta jest spełnieniem twoich marxeń hahah ja mam to szczęście że jestem jedną z najsexowniejszych i najśliczniejszych lasek na świecie tak więc dalej marz i wylewaj żółć

Gość mmarrrrika vel autorko
to przykręe że nie masz zgrabnej figury ale życie to nie tylko wygląd, np. zostań wolontariuszką w stadninie, uwierz mi do zbierania końskiego łajna nie potrzeba Loubutinów :), piękne kobiety to zgrabne, jędrne, proporcjonalne, pełne powabu i czaru oraz wyrafinowanej elegancji, ciepłe, z klasą i intelektem rozumiesz? Ty nigdy taa nie będziesz a Twoja idolka z burdelu rodem tym bardziej :) ot typowe dziurki dla kreta i tyle

Gość marrika Ty se ogórka nie wtyka
ps ale musisz być brzzydka skoro taka kobieta jest spełnieniem twoich marxeń hahah ja mam to szczęście że jestem jedną z najsexowniejszych i najśliczniejszych lasek na świecie tak więc dalej marz i wylewaj żółć LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Najlepszy joke tygodnia. Brawo Ci biję bo głupota nikt Ci nie dorówna.

Gość do nijun
tak jestem szmata i wali mi z ryja jak z dupy nie mam cycek a le za to hemoroidy liże menelom za przystankiem twarde pięty i doberman mnie jebal w dupe a potem lizalam mu fiuteczka i ssałam spermusie

Gość Loooooser pomarańczowy
uuuu ta kim to jakaś taka rozdeptana żaba

Kobiety nienawidzą Kim nie za to że ma pieniądze i nie za to że ma fajną figurę i nie za to że ma ładną buzię. Tylko za to że po tym jak cały świat zobaczył ją z czarnym kutasem w buzi, i po tym jak cały świat zobaczył z bliska jak facet lizał jej ci..kę ta pani, nie robiąc nic, stała się pozytywnie sławna i robi kariere poprzez blędy mlodosci. o to chodzi. zrobila kariere przez kuta.sa w buzi, z niczego innego nie zasłynęła.

Gość kkiijjhgfdsdfghjhgf
widac że ta sama osoba pod różnymi pseudo pisze autorko lepiej odpuść bo widzisz do jakiej furii i pasji doprowadzasz te biedne brzydkie kibiety żał mi was paszczury

Gość do njun
he he do nijun tak jestem szmata i wali mi z ryja jak z d**y nie mam cycek a le za to hemoroidy liże menelom za przystankiem twarde pięty i doberman mnie j**al w d**e a potem lizalam mu fiuteczka i ssałam spermusie chybaś się tej spermy ze starych jaj opiła za dużo analfabetko, nawet podszyć się nie potrafisz porządnie " nijunie" ha ha ha jaka prostaczka, że takie jeszcze sieją ?

Gość tinaxox0
a co myślicie o ninel conde? jestem bardzo do niej podobna i albo słysze ze jestem piękna wręcz cudo albo fatalna, skrajności...

Gość do njun
kkiijjhgfdsdfghjhgf widac że ta sama osoba pod różnymi pseudo pisze autorko lepiej odpuść bo widzisz do jakiej furii i pasji doprowadzasz te biedne brzydkie kibiety żał mi was paszczury Schizofrenie się leczy, idź się przepadaj zanim będzie za póżno na elektrowstrząsy " Kibieto "

Gość Gentelmann21
Wy chyba nie mowicie powaznie ? Przeciez ta dziewczyna jest tragiczna. Juz Adriana Lima czy Gisele to cos ale nie taka szyneczka na boczusiowatych nóziach no bez jaj, nic dziwnego ze potem na polskich ulicach tyle panienek bez samokrytyki az tluszcz wylewa sie znad biodrooofffek a stringi wpijaja w tluste dupska, na silownie marsz walenie

Gość dla mnie sie skonczyla
DLA MNIE SIE SKONCZYŁA TAK JAK PARIS HILTON- PO SEX VIDEO....... pOMYSLCIE JAK BUYSCIE SIE CZUŁY JAK BY CALY SWIAT OGLADAŁ WASZE NAJINTYMNIEJSZE CHWILE? DRAMAT ZENUA

marrrrika Czy ty nie widzisz tego że te zdjęcia są pozowane i poprawiane w Photoshopie?? Może sądzisz że zdjęcia były pstrykane niejako z marszu ? Żeby zrobić zdjęcie to Kim musiała spędzić kilkadziesiąt minut na fotelu by zrobiono jej makijaz.Jesteś żałosna porównując zdjęcia wypacykowanej Kim z laską słabej urody z zerowym makijażem Co to ma udowodnić?? Dla mnie to manipulacja i wiesz co? Nawet tą babajagę ja mogę przerobić w piękność na zdjęciu i nie potrzeba mi photoshopa wystarczy prosty program photo instrument.Kim w rzeczywistości nie wygląda tak jak na zdjęciach ,na youtybe było głosowanie na Kim i jakąś piosenkarkę z Uzbekistanu lub innej postsowieckiej republiki i Kim wcale tej rywalizacji nie wygrała tylko sromotnie przegrała! Ty naprawdę wszystkich masz za idiotów tępa strzało??? Nie porównuj Kim z kilogramami tapety z kobietami bez makijażu .Znajdź zdjęcia Kim bez Tapety i je pokaż bo są na necie,kilka dni temu na onecie były zdjęcia Kim z wyraźnymi ROZSTĘPAMI!

Gość do njun
tinaxox0 a co myślicie o ninel conde? jestem bardzo do niej podobna i albo słysze ze jestem piękna wręcz cudo albo fatalna, skrajności... No figurkę to ona ma prima sort :) fakt że pewnie też tam coś majstrowała przy wyglądzie ale pupa i nogi niebiańskie więc myślę, że możesz się podobać

Gość do njun
BluMen orginal Nareszcie przyszedł z odsieczą normalny Mężczyzna. Dziękuję.

Gość do njun
BluMen myślę, że nie musiałbyś przerabiać tej drugiej w Photoshopie bo to Charlize Theron w filmie " Monster ' dla tej roli zbrzydła, zapuściła się i przytyła.