Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiiija

DLACZEGO KOBIETY NIENAWIDZĄ KIM KARDASHIAN?

Polecane posty

Gość nicccki
holly girl coś tam theron i inne wyżej wymienione sa normalne?dla kogo chyba dla ludzi którzy twierdzą że normalna kobieta jest przerazliwie chuda nie ma piersi bioder je jabłko dziennie to raczej one miały operacje cały cza dietka siłownia odsysanie tluszczu kim jakie miała operacje bo nie widze tego jakos?piersi ma swoje pupe twarz identyczna jak w dzieciństwie jest apetyczna i ponętna je co chce nie katuje się dietami i cwiczeniami wyjdz na ulice i zobacz jak wygląda zdrowa kobieta a nie wychudzona pokraka z sincami pod oczami ziemista cera i anemią normalną kobiete jest za co zlapac nie wiem kto wam do glów powbijał że kobiety o chłopięcej figurze sa zgrabne i normalne przeczytajcie sobie lepiej co faceci piszą pod zdjęciami ponętnych laseczek także wasi WYRUCHAM JĄ ŚLICZNA OBRACALBYM JĄ NA OKRĄGLO ITP to chyba o czyms swiadczy

Gość oj biusciku
nicccki cokolwiek by nie pisac i jak długo by nie debatowac kim zawsze będzie piękna zgrabna zaradna i bogata a one brzydkie kwadratowe biedne zdradzane i niechciane pozwólcie sie im wyżyć choć w ten sposób się odstresują bo potem przyjdzie szara rzeczywistość i codzienność miotla i ściera gary i dkurzacz Chocbyś nie wiem ile " c " wstawiła i tak to nie zmieni gustu normalnych ludzi ze zdrowym mózgiem, nie klonuj się bo to żałosne

Gość akurat w to uwierz
czy tak trudno uwierzyć że faceci wolą ponętną sexowna brunetką niz chuda bezkształtną blondyne ze zniszczonym sianem na głowie?

Gość do nicccki
słów mi brak jeśli Twoim zdaniem Kim Kardashian to kanon według którego populacja kobiet ma sobie wstrzykiwać piankę montażową w dupę, żeby zajmować dwa krzesła w samolocie akurat Halle Berry nie jest chuda i nie je jabłek bo cycki ma i biodra, Julia Roberts anorektyczką ? Dobre sobie, a Theron to kawał baby, może biustu nie ma ale przynajmniej to zaakceptowała i nie walnęła implantów. Nie chcę nikogo obrażać i nie mam nic do osób z nadwagą ale to tak wygląda jakby tutaj zbiegły się tabunami kobiety z nadwaga umiejscowioną od pasa w dół czyli tzw " gruszka " które liczą, że wszyscy je tutaj będą wielbić, zazdrościć, płaszczyć się - a jak napotkały inne zdania to dalej wyzywać się, nikt nie twierdzi, że kobieta ma wyglądać jak Anja Rubik , Alexa Chang czy Allegra Versace. Ale śmieszne jest to że np. ja chciałabym mieć długie nogi baletnicy, smukłe z kształtnymi udami a wy mi tu będziecie wciskać, że nie bo mam mieć takie jak Kardashian . Bez jaj. I na dodatek wypowiadają się też tu mężczyźni, których zdanie też zaraz gwałcicie. Może i ma pieniądze, może łądne włosy, proste zęby czy kocie oczy ale figurę ma brzydką. I wiele kobiet sądzi podobnie. Przyjmijcie to do wiadomości.

Powiedziałem wyraźnie ,rozwodu nie będzie ! Gdzie Luśka niby teraz jest ? Masło maślane jakieś niedomówienia. ptaszku, jestes tak durny, ze biedna papalusia musi dwoic sie i troic by ci pokazac jak skutecznie wychodzi jej "kafe przerwa tetmajer" :-)

Gość n n m z
dziewczyno faceci kochają długie nogi ,rozumiesz? Może inaczej,niekoniecznie długie ale proporcjonalne do figury.Wyobrażam sobie np taką Kardiashan sfotografowaną z tyłu:dżizas to musi wyglądać tak:3/4 dooopa ,dooopa wzdłuż i dooopa wszerz a odnoża od kolan:( Po drugie:ta piana broniących dupiastej musi miec przyczynę.same pewnie macie zady jak gdańskie szafy trzydrzwiowe i pomykacie na nieproporcjonalnych kłodach.

pomoge ci ptaszku, bo taki jestes nieporadny lusia wola do ciebie tak - ptaszku ptaszku bede twoja, bede twoja, tylko mnie znajdz, tylko mnie znajdz.....ptaaaszku, jestem w szafie!

Gość oj boiuściku
akurat w to uwierz czy tak trudno uwierzyć że faceci wolą ponętną sexowna brunetką niz chuda bezkształtną blondyne ze zniszczonym sianem na głowie? A czy tak trudno Ci uwierzyć, że faceci wolą ponętną Hayek, eteryczną Penelope, Evę Longorię, Milę Kunis czy nawet rudą Christinę Hendricks. Żadna z nich nie jest blondynką, żadna z nich nie jest anorketyczką i żadna z nich nie ma siana na głowie. A nawet jeśli ma siano to faceci się nie znają na włosach. Ktoś podał Charlize Theron jako przykład a Ty się trzymasz tego jak rzep psiego ogona. Dla wielu osób najpiękniejsza jest Jolie, na której żebra można liczyć. I tego nie zmienisz a im bardziej się pienisz tym bardziej się ośmieszasz a ludzie Ci tu beda utyskiwać. Śmiem twierdzić że masz jakiś kompleks na punkcie dupy i myślisz, że tu go wyleczysz.

Gość nicccki
dla wielu kobiet ma brzydka figure?a potem dziwicie sie ze was mezusiez takimi zdradzaja bo wam sie wydaje... nikt nie mowi o jej nogach bo sa ok jej figura jest obłedna jej piersi są naturalne głupia idiotko pojmij że takie piersi sie zdarzaja w naturze i nie pierdol ze w wieku 12 lat zrobila sylikony bo wtedy tez miala duze a tharon i roberts sa tyczkami o chlopiecej pigurze gdzie tam kawal baby jak nie znasz znaczenia sow to nie pierdol i sie nie osmieszaj jeszcze bardziej dla was wszystkie większe piersi musza byc zrobione a jak jakas takie ma to jest słonica glupia idiotka

akurat w to uwierz czy tak trudno uwierzyć że faceci wolą ponętną sexowna brunetką niz chuda bezkształtną blondyne ze zniszczonym sianem na głowie? A Tobie tak trudno uwierzyć że są faceci którzy lubią i chcą być ze szczupłymi laskami z biustem rozmiaru A góra B ? Wkurzasz mnie tym że zakładasz że Twoja racja to święta racja .Mamy my ludzie różne gusta i dzięki Bogu bo każdy może znaleźć dla siebie ideał .Ja się z Tobą nie zgadzam ale nigdzie nie obraziłem Kim choć nie jest moim ideałem urody pod żadnym względem. Dla kogoś kształty Kim mogą być sexowne a dla mnie ma za dużo ciałka i co automatycznie jestem głupi i zazdrosny? Final

Gość hollygirlfromthehell
Nic nie mam do blondynek ale biedne one tak je Polisz Kicz Kardashians nie nawidzą :)

Gość oj biuściku
nicccki to że Ciebie mąż zdradził z pasztetem, - cóż , współczuję, ale nie myl sexi krągłości z płetwalem błękitnym, mężczyźni mają różne gusta, casem dziwne ale raczej wątpie by jeden z drugim zdradził żonę z jakimś podgatunkiem wieloryba, z namiętną ognistą wyzwoloną niunią - owszem ale nie z płetwalem, poza tym nie wiem czy wiesz ale nasza Konstytuvcja nie przewiduje zoofilii :)

mialem chwile slabosci i uwierzylem w przeblysk twojej inteligencji, no niestety wyszlo jak zwykle dlatego tak pozno

Gość nicccki
tak faceci wolą dlugie nogi plaskaty tyłek brak cycek i ryj jak klozet i chłopięca figure chyba tylko waszym zdaniem wszyscy faceci jakich znam wiem że woleli by niska zgrabną proporcjonalna kobiete z figurą klepsydry i wszyscy komplementowali kim i każdy powiedział ze nawet nie śmiałby do niej startowac bo pewnie przy takiej kobiecie zapomnialby języka w gębie żaden z nich za swój ideał nie podał pań o których wspomminacie bo takich jest pełno na ulicach i fdlatego że sie z nimi utożsamiacie nienawidzicie kobiet których pożądaja wasi faceci

Gość oj biuściku
BluMen orginal - przyznaj się no przyznaj chcesz mieć takie serdelki hi hi ;) po nocach nie sypiasz, sznurkiem do szynki wiązesz, opalasz na brąz, oj takie ratki to marzenie ;)

Gość oj biuściku
nicccki - faceci wolą kobiety o różnym wzroście ale już nie pisz, że wyłącznie niskie chyba tylko po to że nie muszą takie panie klękać do orala :), wysokie plaskate - radzę odwiedzić okuliste, są i wysokie i z biustem swoim B lub C a że ćwiczą na siłowni a nie wpierdalają batony jak Ty to i dupka się zaokragliła kusząco, wkopałaś się - pewnie masz nadwagę, a że leniwa jestes to nic z tym nie robisz, masz awers do blondu, masz krótkie kikutki zamiast nóg i dupę jak właz od Rudego 102. Ale choc masz kontener jak Kim nie masz jej życia i nigdy miec nie będziesz, to Ciebie zazdrośc zżera że nikt Cie do TV nie bierze jakos :)

Gość nicccki
oj biuściku żaden facet nigdy mnie nie zdradził moje wymiary 95/60,95 śliczna twarz(jestem podobna do kim:) tak sie składa) za to każdy z waszych mężusi zostawiłby was dla mnie bez dwuch zdan gdy ide ulica nie ma żadnego który nie stanie i sie za mną nie obróci a wy stoici z otwartymi paszczami i gapicie sie jak lezby wiem że mnie nienawidzicie więc nie pierdolcie co sie facetom podoba bo widze po sobie jak na nich działam glupie idiotki szkoda mi was więc dalej głodujcie i wydlużajcie kolaniska żeby byc zmutowana genetycznie z ryjkiem jak sedes a wasi mężusie beda marzyc o mnie im wiecej takich jak wy tym lepiej dla mnie hahahahahaaha

O w buzię jeża - n n m z ale fotę zapodałeś, miazga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość he he he nicccki
to ile bierzesz za godzinę ?

Gość nicccki
wasi mężusie zapominaja o was w moim towarzystwie wtedy jesteście powietrzem aż żal mi was tak dla mnie zostawiliby swe wysokie długonogie chłopczyce na skinienie reki jestem zjawiskiem faceci podają na kolana oświadczaja się na ulicy są różne stłuczki gdy ide ulica wiec dalej trwajcie przy swoim a ja z tego skorzystam żegnam kolezanki teraz pewnie forum zaleje wasz jad

Gość nicccki
ps niczego nie biore mam kochającego męża on tez ma z was zwałe idiotki do tego jestem bogata prowadze 2 pensjonaty i restauracje w mielnie i mam 23 lata zegnaaaaaaaammmmm

Ale wzrostu to Nikusia nie podała ? Ale na pocieszenie powiem Ci, mój mąż na bank mógłby Ci podarować słownik orto, bo on bardzo lubi pomagać ucieśnionym :) I nie wysilaj się ripostą - mam więcej w biuście i jest rozanielony. Nie będzie merca zamieniał na syrenkę ;)

Gość niezdysansowana pomarańczowa n
zawsze szczery, coś ci nie pasuje? wolno mi i co w związku z tym moja sprawa luśki już nie ma, papalusi też

Gość he he he nicccki
ponawiam - ile bierzesz i czy anal wchodzi w gre? pensjonat mnie nie kręci, nie lubię geriatrii ale skoro tak się reklamujesz - napisz gdzie stoisz i czy nie ma tam kleszczy

Gość Looooooooser Pomarańczowym
Nicki napisała: jestem zjawiskiem taaaaaaaa, fatamorganą

Gość Galaxxxy1234
ale brecht - Nicccki to może zajmij sie pensjonatem i różami a nie ściemniaj na forum :) teraz zdajscie jest czas aby psikać krzewy przed mszycami

Gość Gentelman21
To ten temat jeszcze jest? Przecież od wczoraj nic sie nie zmieniło. Kim Kardashian nadal jest brzydka...... że też nie szkoda Wam czasu