Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiiija

DLACZEGO KOBIETY NIENAWIDZĄ KIM KARDASHIAN?

Polecane posty

Gość mariiiiija

j.w

Gość fjjewkhfrenhjhew
Gość beatasmarkata
ja jestem kobietą i jakoś nic do jej osoby nie mam ;)

Gość marian z opolskiego
jeśli któras coś ma to raczej płaska chuda blondynka ze zniszczonymi włosami

Gość zaczarowany olowek10000
bo choc zadna sie do tego nie przyzna to jej zazdroszcza. Kasy, wygladu (ok ma wielki tylek, ale kompleksow z tego powodu zadnych), zycia. Proste

Gość Ja jestem pewna...
Znam z autopsji. Kobiety zawsze nienawidzą ładniejsze od siebie. Ile w życiu kobiet chciało mnie pobić. To chyba cała lista by była, a powody? Niby krzywo spojrzałam, lub ich chłopy były przesadnie zainteresowane itd. Książki można pisać..

Gość fjjewkhfrenhjhew
pomijając sex tasme bo to nie wymaga komentarza caly czas slysze że to tłusta brzydka krowa wylewaja na nia pomyje na wszystkich forach i nie tylko a gdy ktos napisze że jest piękna i sexowna to jemu też się dostanie oczywiście zaraz piszą że są piękniejsze szczuplejsze najwięcej pruja sie blondynki autentycnzie no i oczywiście podobno według nich żaden facet na nią nie poleci bo to tłusta świnia a jak poleci to jest nienormalny dodam że jak nie maja czego się czepić to wyjebią że jaj oko łzawi albo wklejaja jej foty bez makijażu gdy rozjaśniła włosy i brwi ja widziałan jej naturalne zdjęcia i jest bardzo ładna nawet bez tapety wygląda lepiej niż te co sie smarują kilka godzin

Gość Ja jestem pewna...
Heh.. a na you tubie każda próbuje zrobić makijaż a'la kardashian. Tak to wygląda..

Gość mariiiiija
no własnie ja jestem do niej podobna fizycznie i zawsze jej bronie a sama widze jak kobiety sie wykrzywiaja na mój widok stoją i gapią sie z otwartymi ustami mierzą od góry do dołu zaglądają w dekolt patrzą wykrzywione gdy je mijam odwracaja się i gapią bezceremonialnie na mój tyłek często słysze różne teksty tak jak jakaś pusta szmata albo ścierwo nie ubieram się wyzywająco ani nie maluje a widze nienawiść szczególnie jak jakiejs facet na mnie spojrzy raz usłyszałam gdzie sie gapisz na nią!idz ją wyruchać!

Gość hitsezonu
bo to jest pusta lala co się sprzedaje... i nie mówię o wyglądzie tylko o charakterze :O

Gość kkiijjhgfdsdfghjhgf
ty się lepiej przyjeb dziwek co w burdelach robia albo na końcu lasu stoją bo one sie sprzedaja ale są paskudne więc sie nie przyjebiesz ale jej sie dostanie bo jest śliczna sexowna i bogata i to cie boli kipiesz jadem i nienawiścią wiesz kto jest pusty i sie sprzedaje?dorota gardias edyta górniak dodzia edzia herbuś skrzynecka i wiele innych paszczakó wale o nich nie wspomnisz

Gość hitsezonu
bo ten temat jest nie o nich a co może nie jest pustą lalą co myśli że tyłkiem świat zawojuje? i owszem sprzedaje się jeszcze gorzej bo nie tylko dupę ale i całe swoje życie sprzedaje i całą rodzinę... a co do wyglądu się nie wypowiadam bo w dupie mam jak ona wygląda, jednemu się podoba, drugiemu nie...

Gość ooo0o0o0o0o
pomijając to co robi nienawidzicie jej za wygląd pełno komenterzy pod jej zdjęciami że brzydka gruba paskudna przestań pierdolić jesteś zazdrosna i żółć cie zalewa nie wiesz co napisać to pierdolisz że niby pusta pełno takich ty jej nienawidzisz za wygląd i tyle w temacie sama pewnie jesteś brzydka i anorektyczna

Gość manio ciekawski=)
jest atrakcyjna i koniec chociaż mnie nie kręci i chyba jest cholernie próżna i niezbyt rozgarnięta ale nie ona jedna

Gość manio ciekawski=)
mariiiiija to zwykła zazdrość i to pełna jadu i złości, wręcz zawiść :D

Gość hitsezonu ma rację
To pusta kobieta. Czego jej zazdrościć kasy i życia ? A cóż to za życie depilować sobie pipkę razem z siostrami i puszczać to w eter. Piękno jest pojęciem względnym . Obejrzyjcie jej zdjęcia bez obcasów, seksi sukienek nieproporcjonalna kobieta z dość krótkimi masywnymi nogami, elewacją ogrodową niczym kontrabas, bez sztucznych rzęs i paznokci - która wzieła ślub i w try miga się rozmyśliła. Chociaż twarz ma ładniejszą bez tego makijażu ala transwestyta. Autorko ja rozumiem o co Ci chodzi. Po prostu założyłaś taki topic żeby pod płaszczykiem skandaliku się dowartościować bo wiadomo, że zaraz pojawią się fani Kim i skoro Ty jesteś do niej podobna to zaraz zostaniesz zasypana gradem komplementów. Troszkę to tanie, nie sądzisz? Każda kobieta szanuje to co dostała od natury. Ja nie nienawidzę Kardashian bo jej nie znam osobiście. Jeśli się kogoś nienawidzi z powodu jego wyglądu to czas sobie zbadacmocz. Czego mam jej zazdrościć ? Matka natura spisała się na medal w kwestii moich nóg i piersi. Więc na wygląd Kim bym się nie zamieniła nawet za 100 miliardów dollarów :) A nawet jakbym odstawała od reszty - to jest to moje życie, moje ciało, moje wybory i decyzje. Jak ktoś się na mnie patrzy to sobie nie dorabiam ideologii że mi czegoś zazdrości czy nienawidzi. To już jego sprawa a ptrzeć wolno bo po to ma oczy. Nie chcę jej domów z basenem, samochodów, pobytów w SPA i paparazzi za rogiem. Wszyscy się kiedyś zestarzejemy, ważne jest by życie przeżyć w pełni i godnie. Rodzina Kardashianów to mimo wielu milionów $ na koncie pośmiewisko wśród normalnych cywilzoiwanych ludzi. Nie umiałabym żyć w luksusie wiedząc, że jestem żałosna, pusta, niezbyt rozgarnięta i pół globu ma ze mnie ubaw.

Gość do ooo0o0o0o0o
już sie tak nie pusz bo ci zylka we dupie peknie, Kim jest gruba jak opryskiwacz w PGR , i nie wmawiaj ze ktos chcialby byc pokraczna klucha z niskim podpiwniczeniem i cycem pod ktorym nawkladala (dla uwypuklenia ) piersi z kurczaka, jest pusta bo niby na chwile przykuje uwage w opietec kiecce ale jak juz japie otworzy - to twarz mysla nie skalana można zazdrościć czy podziwiac piekne babki jak Theron, Berry, Cotiliard ale nie pasztety a to ze ty sie masturbujesz przy jej zdjeciu nie oznacza ze my jak bezwolne ciemne masy mamy ci wtorowac

Gość manio ciekawski=)
Nie umiałabym żyć w luksusie wiedząc, że jestem żałosna, pusta, niezbyt rozgarnięta i pół globu ma ze mnie ubaw. Błąd! Gdybyś była żałosna, pusta i przede wszystkim niezbyt rozgarnięta, to byłabyś szczęśliwa, że taka właśnie jesteś i na dodatek jesteś bogata. Tak to właśnie działa :D

ja jej nie nie nawidzę, ma zjawiskową twarz, figurę niestety fatalną, ale mniejsza jednak z tego, co znajomi kiedyś mówili, to mądroscią ta pięknosć nie grzeszy

Gość ech mariiiiiiiiiija
Mysle ze Ty sie tu przyszlas dowartosciowywac. Owszem my faceci patrzymy na ladne piersi czy bioderka. Ale niestety musze sie zgodzic z przedmowcami o ile z przodu mozna popatrzec na KK to jednak z tylu wyglada komicznie http://fatmaalmulla.files.wordpress.com/2012/03/kim-kardashian-sunburn-cornrows.jpg Dlugie nogi, jedrne uda, delikatny skrawek ponczochy i dalej ku gorze....... facet zaczyna fantazjowac co dziewczyna ma pod spodem w przypadku Kardashian niestety ale tyl wyglada koszmarnie, nozki jak serdelki , biodra jak namiot cyrkowy to nie jest mile dla oka

Gość manio ciekawski=)
faktycznie wygląda pokracznie (nigdy się jej nie przyglądałem) ale to tylko dowodzi że dobra stylizacja jest bardzo dobra :D

ostatnio leciał w tele jaki pastisz, w którym grała Kim, to bardzo drobna dziewczyna i naprawdę sliczna, na zdjeciach wypada czasem jakby ta jej pupa miała rozmiary balonu, a to kwestia proporcji, bo chyba nie ma więcej niż 95 cm w biodrach. Widać kiedy stoi obok innych osób. rozum też ma, skoro potrafi unosić sie na powierzchni tego niebezpiecznego swiatka jakim jest hollywood

"rozum też ma, skoro potrafi unosić sie na powierzchni tego niebezpiecznego swiatka jakim jest hollywood" one tam się unoszą na lobby by their mother :)

Gość manio ciekawski=)
rozum też ma, skoro potrafi unosić sie na powierzchni tego niebezpiecznego swiatka jakim jest hollywood ... to jest bezceremonialna żądza sukcesu, polegającego na byciu obiektem plotek, zachwytów i potępienia ona niczego nie potrafi nie śpiewa nie gra nie tańczy nie recytuje nic tylko jest :D słowem bogini z dużą dupą

Gość droga njunnujn
drobna a zwalista nie ida w parze moja droga a kim wlasnie jest kluseczka, poza tym z tym rozumem to bym nie szarzowala bo nie spisz pod jej lozkiem a to co Ci sie wydaje niekoniecznie ma pokrycie w rzeczywistosci, o np tutaj jakis wybuch: http://fatmaalmulla.wordpress.com/2012/03/01/ugly-kim-kardashian/#jp-carousel-490 nigdy nie wiecz co ona robi pod publike a co nie, jaka jest za zamknietymi drzwiami, sprzedala cale swoje zycie poczawszy od kupowania tamponow na wydalaniu skonczywszy, to az niesmaczne chocby nie wiem ile dolców z tego bylo, kazda jej mina i ruch jest wyrezyserowana, brak tylko kopulacji przed kamera

Gość droga njunnujn
wlasnie chcialam napisac to co Lucy Windsor a Kim juz nie unosi sie raczej idze na dno bagna ktorymjest Holyłód, non stop trzeba podkrecac atmosfere, juz jej mama niedlugo cos wymysli np. ze Kim molestowal w dziecinstwie ogrodnik i znow bedzie o nich glosno ;)

nic do niej nie mam, ale na pewno jest ładna ogólne wydaje się ze kobiety mają większe pupy niż panowie, ale niech wasi partnerzy spróbują założyć wasze spodnie, prawie żadnemu się to nie uda, bo nie wejdą w biodrach właśnie. :)

Gość latooo
a kto to jest?

Gość 09765445679765678
do do nijun szmato widać że żal ci dupe ściska pewnie masz blond siano na łbie nie masz cycek za to chłopięcą figure na huj wklejasz te zdjęcia ?gdzie ona jest tam brzydka?bo źle wyszła takie szmaty jak ty mogą jedynie zlizywać gowno z jej zelówek koło takiej kobiety to ty nie stałaś nawet prosze ona bez makijażu nawet gdy jest nieumalowana wygląda lepiej niż ty gdy robisz grubaśna tapete nic ci nie pomoże bucu dla ciebie to klucha a dla facetow marzenie twój fagas jebaklby ją na okrągło a nie ciebie odpadzie genetyczny to o niej marzy a ty jasteś zawistna kupa gówna http://www.google.pl/imgres?q=kim+kardashian+bez+makija%C5%BCu&hl=pl&biw=1366&bih=663&tbm=isch&tbnid=cgBpdO4jh5pzzM:&imgrefurl=http://www.pudelek.pl/artykul/29734/kim_kardashian_bez_makijazu/&docid=GPXVvEJaQYzPnM&imgurl=http://e2.pudelek.pl/p615/1fce9272002264284d307247&w=623&h=458&ei=dhrGT4CFKuio4gSL17XQBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=659&vpy=2&dur=1286&hovh=192&hovw=262&tx=106&ty=71&sig=105917487146829191145&page=1&tbnh=131&tbnw=181&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:11,s:0,i:92