Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE!123456789

PYTANIE!jak facet w związku chodzi na dziwki to wdg was to jest ok,a jak kobieta

Polecane posty

Gość PYTANIE!123456789

w związku skorzysta z usług męskiej dziwki to już nie jest dobrze? jakie jest wasze zdanie i dlaczego.

Gość PYTANIE!123456789
albo w związku albo przed związkiem tak miało być. i jeżeli facet się dowie o swojej kobiecie że tak robiła,a kobieta o nim. postawcie się w takiej sytuacji i napiszcie co o tym sądzicie.

W obu przypadach wzbudza to we mnie jedynie politowanie wobec takich osób.

Gość PYTANIE!123456789
ok,dalej się wypowiadajcie:)

Gość PYTANIE!123456789
dla mnie też ale chcę poznać więcej opinii.

Gość Metalucifer
Pytanie - dlaczego chodzą.

Gość PYTANIE!123456789
no np kobiety dlatego dla czego mężczyźni. i jak takie coś postrzegają mężczyźni a jak kobiety. dlaczego jak facet chodzi to jest w większości zdań wszystko ok,a jak kobieta to już dla facetów szczególni nie. dla facetów to często według nich nie jest zdradą,ale o kobietach to już inaczej mówią jeżeli spotkają się z czymś takim.

Gość powiem i ja.....
zarówno pierwsza czy też druga sytuacja nie jest w porządku wobec partnera a dlaczego jest taka opinia że jak facet to ok a jak babka to zaraz halo ?...to proste....istnieje opinia że dla faceta sex to czysta fizjologia i nie potrzebuje uczucia do tego żeby sobie ulżyć w myśl zasady byle gdzie z byle kim i byle szybko :D kobiety w większości potrzebują zanim pójdą do łóżka uczucia jakiegoś przywiązania itd....więc jeśli kobieta zdradza równa się z tym że jest związana emocjonalnie z facetem....co nie raz jest nie prawdą bo jest dla niej to również czystą fizjologią

Gość rrrwww
1) faceci często chodzą, bo kobieta im nie daje - w drugą stronę raczej się nie zdarza 2) faceci chodzą, bo tego, nie zrobię, to jest obrzydliwe, to oznacza brak szacunku - w drugą stronę raczej się nie zdarza 3) jeśli jakimś cudem kobieta zdradzając zaliczy wpadkę, będzie wmawiała swojemu facetowi, że to jego dziecko - w drugą stronę raczej się nie zdarza dlatego na łażenie facetów na dziwki patrzy się z przymrużeniem oka.

Gość PYTANIE!123456789
ale nie chodzi mi tu o tą czystą fizjologię bo faceci mają f****ty. dlaczego facet nie może np przyjąć do wiadomości tego że jego żona/dziewczyna przed nim chodziła na męskie dziwki? jeżeli chodzi facet to dużo osób twierdzi szczególnie mężczyzn,że to nie zdrada ale jak to zrobi jego kobieta to już tak.

Gość PYTANIE!123456789
nie że zdrada tylko że taka kobieta to już wielkie FEEEE

Gość rrrwww
sorry, nie skumałem tematu. chodzi o chodzenie na dziwki przed związkiem, tak? to w takim razie dla mnie wszystko jest ok, nie jestem hipokrytą. chociaż z drugiej strony to trochę dziwne i tak, w końcu kobiety mają seks na wyciągnięcie ręki, to po co za to płacić?

Gość kkiijjhgfdsdfghjhgf
bo facetom to przystoi bo taka natura bo nie wytrzymaja przy jednej dziurze bo sa maczo i tak ma być a kobieta ma siedzieć cicho i zamknąć pizde i żebrac o jego uwage a jak tak zrobi to jest dziwką szmata nasrac na nią i napluć ukamieniować

Gość PYTANIE!123456789
?