Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odradziłami

Przyjaciółka odradziła mi kawę z pewnym facetem:(

Polecane posty

Gość odradziłami

jw:(

Gość powiem i ja.....
i co w związku z tym ?

Gość odradziłami
nie wiem czy jej posłuchać czy nie :(

a jakie wysunęła argumenty? Dlaczego jest przeciwna?

Gość lihhhhhhhhhhhh
zależy co ona wie o tym panu i skąd. Jesli sama jest Osobowym Źródłem Informacji (OZI) to może przemawia przez nią zazdrość?

Gość klfjgnhkdjfnghkndskd.gnhd
czemu ci odradzila???

Gość odradziłami
Nie zna go osobiście - ja tez nie. Ale wszyscy jesteśmy z 1 miejscowości i znamy się z widzenia. Ona widuje go częściej w Kościele i stwierdziła, że to nie jest facet dla mnie:/ Że taki wielki i w ogóle:) No może ma z 195 cm i jest ogólnie "duży", a ja zaledwie 168 cm przy 53 kg - więc dysproporcja niemała, no, ale jakie to jest kryterium doboru partnera?:/

Gość klfjgnhkdjfnghkndskd.gnhd
hahahahhahahhahahahhahahaa 4/10

Gość odradziłami
To wcale nie jest śmieszne :)

Gość sama na niego poluje
ale przyjaciolka ;)

Gość powiem i ja.....
no Ty chyba żartujesz teraz.....koleżanka nie zna faceta a czasem go tylko widuje i tylko na podstawie tego że facet ma ponad 190 wzrostu stwierdziła że lepiej się z nim nie spotykać ? ile Wy macie lat ? spotkaj się z facetem porozmawiaj ...poznasz lepiej i wtedy możesz decydować czy pasujecie do siebie czy nie ...nie słuchaj koleżanki bo może zazdrosna jest

Gość sluchaj takich pseudoprzyjacio
a zostaniesz sama umawiaj sie z facetem, a koleżaneczek nie sluchaj polegaj na wlasnym osadzie i wlasnym zdaniu

Gość odradziłami
Nie jest zazdrosna, bo jest już 6 lat po ślubie... No, ale stwierdziła, że on do mnie nie pasuje i już - podczas, gdy ja byłam przekonana, że wzbudzę w Niej pozytywne emocje mówiąc o jego zaproszeniu. Możliwe też, ze ocenia go przez pryzmat dziewczyny z która był- jakiś czas (1,5 roku) - nie jakaś górnolotna osoba specjalnie. No ale bez jaj, to tylko kawa, a Ona zrobiła oczy jak 5 zł jak się dowiedziała, że się zgodziłam.

Gość hihihihihhi
lepiej się nie umawiaj bo jak do kawy wrzuci pierścionek zaręczynowy to już nie będzie odwrotu ;)

Gość odradziłami
sluchaj takich pseudoprzyjacio a zostaniesz sama umawiaj sie z facetem, a koleżaneczek nie sluchaj polegaj na wlasnym osadzie i wlasnym zdaniu ja jeszcze nie mam osądu na Jego temat, bo się nie znamy, wymieniliśmy tylko kilka wiadomości. Ale wizualnie zawsze mi się podobał - ma ładną twarz i jest brunetem, a, że pisze ładnie i składnie to stwierdziłam, że przecież kawa to nic złego...

Gość wscieklam sie dzis
pamietaj przyjaciolka zawsze Ci tak poradzi zebys tylko miala gorzej od niej. Wiem co mowie bo mam juz 30 na karku i mnostwo roznych znajomosci z "przyjaciolkami"

Gość odradziłami
też mam różne doświadczenia za sobą, ale z tą Osobą jestem w przyjaźni od dziecka, a mam 27 lat (Ona 29) i jeszcze nigdy się nie zawiodłam...

Gość zadbaj o siebie
i o swoje życie,przyjaciólka już ma rodzinę ,jej rad zawsze możesz wysłuchac a czy się do nich dostosujesz to już twój wybór,masz rozum i serce ,to polegaj na własnych uczuciach kawa??????,to nic złego tym bardziej ,że facet ci się podoba:D

Gość odradziłami
no racja i spotkam się z nim, ale zawsze milo było czuć Jej aprobatę i ciekawość sytuacji, a tu jakoś tak dziwnie się poczułam...

Gość Magda__789
Najważniejsze, że jest wysoki. Co się chcesz z kurduplami co mają 170 cm wzrostu spotykać?

Gość lepiej jak facet
jest wyższy te 20cm niż te cm niższy:) Masz swoje lata,zapewne chciałabyś juz miec założoną rodzinę,próbuj,twoje życie ,bo z takim podejściem zostaniesz starą panną,lata przelecą a tego'' kwiatu pół światu''co nie znaczy abyś panicznie szukała tego kogoś ,ale jeśli ci się podoba to czemu nieeee,przyjaciółka ,przyjaciółką ale to jest twoje życie,ty o nim decyduj

Gość odradziłami
... a Ona wie, że tacy postawni są właśnie w moim typie, i tym bardziej nie rozumiem Jej reakcji:/

Gość sami jesteśmy
kowalem swojego losu,działaj,działaj ,dobra kawa nie jest zła i to jeszcze z wysokim brunetem hmmmmmmmmmmmm,kurczę przecież mam już swojego szpakowatego bruneta ;)

Gość hitsezonu
może wie coś na jego temat... no ale skoro to taka bliska koleżanka to powinna powiedzieć chyba...

Gość odradziłami
szpakowaci są seksowniejsi :D

Gość chyba nie jest zazderosna
o ciebie,,prawdziwa przyjaciółka chcąc twego szczęścia nie odradzałaby ci tej kawy z facetem w twoim typie

Gość odradziłami
Gdyby wiedziała coś na jego temat, na pewno by mi powiedziała - nie mamy z nim żadnego kontaktu, i opieramy się tylko na ewentualnych obserwacjach...

Gość chyba nie jest zazdrosna
a w jakim wieku ten brunecik???

Gość /(.)(.)\.....
oj dzieci, dzieci... :o swoją drogą to mam tyle samo cm i dała bym się pokroić za faceta prawie dwumetrowego. Psujesz do niego jak najbardziej. Możesz nosić buty jakie chcesz, możesz przytyć i nadal będziesz pasowała.

Gość odradziłami
no właśnie i tego jestem pewna z Jej strony - dlatego leciałam jak z łyżką miodu do niej z tą informacją;) A reakcji takiej w ogóle się nie spodziewałam.... Tzn. była w szoku jakim cudem na siebie trafiliśmy, ale po czasie powiedziała, że jej się on do mnie nie widzi:/ Oczywiście, że chce sobie ułożyć życie, ale nie za wszelką cenę - jestem atrakcyjna i nie żyję w desperacji, dlatego przyjmuję zaproszenia od rokujących facetów (na tyle, na ile to w danym momencie możliwe), a ten mi się takim wydał...